Имаме ли моторджии фенове на чопърите?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Имаме ли моторджии фенове на чопърите?
KiNG написа:mafia написа:От няколко дни ме терзае една мисъл...дали да не си купя едно чопърче за тва лятоТа да питам - има ли други БМВ-джии чопъристи тук да си поладиме
![]()
![]()
ако си продам R1 ще е за да купя най-новото R1 и само за trackdays.
и със тоз гранатомет какво ще правиш на пистата?

това че твой приятел е загинал със мотор ме навежда и на друго преимущество на чопърите- при тях поведението на пътя ти е далеч по-спокойно.. не се поемат такива рискове, кара се по плавно, по бавно- целта не е състезание... просто природата на чопъра не те предразполага към "лошо" каране...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
alx написа:
пусни една снимка на твоя, да го видиме само, или кажи с какъв мотор е

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
alx написа:ми те чопърите са първични.. простовати, вятър във лицето, дълга вилка със голяяяям радиус на завиване, не особено добри спирачки като цяло (сравнени със шосейките) и.. удоволствието от карането е незаменимо........
Лелеее НЕ вече няма връщане назад...така го каза, че вече никой и нищо не може да ме накара дори за миг да си помисля за шосейка или супермото...чопър и тва си е...сега само остава няколко месеца да помисля и да реша точно какъв да взема

А има ли в България майстори, които да правят къстъм чопъри по индивидуални проекти

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
mafia написа:alx написа:ми те чопърите са първични.. простовати, вятър във лицето, дълга вилка със голяяяям радиус на завиване, не особено добри спирачки като цяло (сравнени със шосейките) и.. удоволствието от карането е незаменимо........
Лелеее НЕ вече няма връщане назад...така го каза, че вече никой и нищо не може да ме накара дори за миг да си помисля за шосейка или супермото...чопър и тва си е...сега само остава няколко месеца да помисля и да реша точно какъв да вземаС тебе някой ден трябва да си поговорим обстойно на по бира на ЕКО на тая тема
![]()
А има ли в България майстори, които да правят къстъм чопъри по индивидуални проектиЗапознах се с едно нацистче преди години, което имаше един оранжев чопър изработен на базата на някакъв супер старовремски мотор. Вилката му беше сигурно 170см дълга а като дадеше газ на Кравай го чувах чак на Петте Кьошета
има едни ама незнам как да ги издириш .. бяха изложили 2 мотора на пловдивския панаир
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
mafia написа:X-citer написа:И аз съм решил да яхна чопър тази година. До сега съм имал само пистови мотори. Направих една пауза от няколко години без мотор не по мое желание и ето, че сега отново ми се запалиха чивиите. Не ми се взима пистов отново защото малко се понаплаших от случки с познати през изминалата година. Острилки са и ускоряват много бързо. Мен не ме слуша главата и не ми се иска отново да направя беля(бях около два месеца в гипсове и бинтове). Поради тази причина мисля, че един бавнооборотен чопър ще ми пасне за сега. Ако пък не ми хареса ще се връщам към старата мания
На какъв чопър си се спрял? Аз съм се спрял на Yamaha DragStar, много ми допада като визия тоя мотор
![]()
Не знам само как ще изглеждам аз върху него...но мисля да ходя да тествам един тия дни....че ме притеснява, че съм 2 метра на 105 кила...да не ми седи като скутерче, че ZX10R-а ми беше дребничък![]()
Мерак ми е да търся и някой от баш америкън чопърите с издължена вилка, едноместен, с много ниска задница и голяма баница отзад...ма досега не видях такъв в България, а от щатско да се внася не ме кефи като идея![]()
Самоче съм решил да е модела с ляти капли
аз сега си порьчах точно такьв от щатите има место в контейнера ако искаш казвай, тука в европа няма такива изпьлнения за инфо между 20 и 30 $ има страхотни мотори от типа на ОСС а дори и техни модели

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
[quote="interlagosаз сега си порьчах точно такьв от щатите има место в контейнера ако искаш казвай, тука в европа няма такива изпьлнения за инфо между 20 и 30 $ има страхотни мотори от типа на ОСС а дори и техни модели
[/quote]
аве вкарай ми едни джанти в тоз контейнер

аве вкарай ми едни джанти в тоз контейнер

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
interlagos написа:а на тоя моя задната гума е 300имам снимки ама не знам как да ги качвам да го е...а
знаеш ли кой го е правил?
а отзад предполагам е avon venom... ако си 18" джанта това е максималното за момента.... ако си със 17" джанта като я износиш 300-ката може да може и да "поемеш" 330 според колко място имаш на вилката...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:KiNG написа:mafia написа:От няколко дни ме терзае една мисъл...дали да не си купя едно чопърче за тва лятоТа да питам - има ли други БМВ-джии чопъристи тук да си поладиме
![]()
![]()
ако си продам R1 ще е за да купя най-новото R1 и само за trackdays.
и със тоз гранатомет какво ще правиш на пистата?знаеш ли как се отразява на самочувствието като тез със р6 и зх6 почнат те подминават отляво и отдясно?
![]()
На trackdays не карат всички заедно, има групи според възможностите.Досега нямаше такав случаи обаче и NSR250 да ме подмине на някои завои няма да имам никакъв проблем, карам в писта защото е страхотно и безопасно.
това че твой приятел е загинал със мотор ме навежда и на друго преимущество на чопърите- при тях поведението на пътя ти е далеч по-спокойно.. не се поемат такива рискове, кара се по плавно, по бавно- целта не е състезание... просто природата на чопъра не те предразполага към "лошо" каране...
Няма никакво значение колко ти е бърз мотора, може да караш scouter 50cc с 30км и пак да умреш, има и такива случаи.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
mafia написа:На какъв чопър си се спрял? Аз съм се спрял на Yamaha DragStar, много ми допада като визия тоя мотор
![]()
И аз още се колебая, но така като се оглеждам ще е нещо от рода на
Yamaha Virago, Honda Magna, Honda Shadow...

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
sid написа: с BMW R1200C ,но сигурно ше е драг стар ,че БМВто е неква цифра,но пък некакси ме дъпа БМВто мамка му.
Уникално красив мотор...страшно много ми харесва...
Ямахате по-горе също ми допада...Но определено ако си купувам cruiser ще е R1200C
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2