Имаме ли моторджии фенове на чопърите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Имаме ли моторджии фенове на чопърите?

Мнение от alx » 25 Яну 2008, 21:10

KiNG написа:
mafia написа:От няколко дни ме терзае една мисъл...дали да не си купя едно чопърче за тва лято :mhihi: Та да питам - има ли други БМВ-джии чопъристи тук да си поладиме :D :winky: :?:

ако си продам R1 ще е за да купя най-новото R1 и само за trackdays.

и със тоз гранатомет какво ще правиш на пистата? :) знаеш ли как се отразява на самочувствието като тез със р6 и зх6 почнат те подминават отляво и отдясно? :)

това че твой приятел е загинал със мотор ме навежда и на друго преимущество на чопърите- при тях поведението на пътя ти е далеч по-спокойно.. не се поемат такива рискове, кара се по плавно, по бавно- целта не е състезание... просто природата на чопъра не те предразполага към "лошо" каране...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 26 Яну 2008, 1:51

alx написа:

пусни една снимка на твоя, да го видиме само, или кажи с какъв мотор е :lol:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Яну 2008, 18:09

LeX написа:
alx написа:

Изображение
алекс
трабант 601с
разни други возила

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Яну 2008, 22:26

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от mafia » 27 Яну 2008, 2:33

alx написа:ми те чопърите са първични.. простовати, вятър във лицето, дълга вилка със голяяяям радиус на завиване, не особено добри спирачки като цяло (сравнени със шосейките) и.. удоволствието от карането е незаменимо :)........

Лелеее НЕ вече няма връщане назад...така го каза, че вече никой и нищо не може да ме накара дори за миг да си помисля за шосейка или супермото...чопър и тва си е...сега само остава няколко месеца да помисля и да реша точно какъв да взема :D С тебе някой ден трябва да си поговорим обстойно на по бира на ЕКО на тая тема ;)

А има ли в България майстори, които да правят къстъм чопъри по индивидуални проекти :?: Запознах се с едно нацистче преди години, което имаше един оранжев чопър изработен на базата на някакъв супер старовремски мотор. Вилката му беше сигурно 170см дълга а като дадеше газ на Кравай го чувах чак на Петте Кьошета :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 28 Яну 2008, 0:17

mafia написа:
alx написа:ми те чопърите са първични.. простовати, вятър във лицето, дълга вилка със голяяяям радиус на завиване, не особено добри спирачки като цяло (сравнени със шосейките) и.. удоволствието от карането е незаменимо :)........

Лелеее НЕ вече няма връщане назад...така го каза, че вече никой и нищо не може да ме накара дори за миг да си помисля за шосейка или супермото...чопър и тва си е...сега само остава няколко месеца да помисля и да реша точно какъв да взема :D С тебе някой ден трябва да си поговорим обстойно на по бира на ЕКО на тая тема ;)

А има ли в България майстори, които да правят къстъм чопъри по индивидуални проекти :?: Запознах се с едно нацистче преди години, което имаше един оранжев чопър изработен на базата на някакъв супер старовремски мотор. Вилката му беше сигурно 170см дълга а като дадеше газ на Кравай го чувах чак на Петте Кьошета :mhihi:

има едни ама незнам как да ги издириш .. бяха изложили 2 мотора на пловдивския панаир
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 28 Яну 2008, 2:43

mafia написа:
X-citer написа:И аз съм решил да яхна чопър тази година. До сега съм имал само пистови мотори. Направих една пауза от няколко години без мотор не по мое желание и ето, че сега отново ми се запалиха чивиите. Не ми се взима пистов отново защото малко се понаплаших от случки с познати през изминалата година. Острилки са и ускоряват много бързо. Мен не ме слуша главата и не ми се иска отново да направя беля(бях около два месеца в гипсове и бинтове). Поради тази причина мисля, че един бавнооборотен чопър ще ми пасне за сега. Ако пък не ми хареса ще се връщам към старата мания :)

На какъв чопър си се спрял :)? Аз съм се спрял на Yamaha DragStar, много ми допада като визия тоя мотор :mhihi:
Не знам само как ще изглеждам аз върху него...но мисля да ходя да тествам един тия дни....че ме притеснява, че съм 2 метра на 105 кила...да не ми седи като скутерче, че ZX10R-а ми беше дребничък :mhihi:
Мерак ми е да търся и някой от баш америкън чопърите с издължена вилка, едноместен, с много ниска задница и голяма баница отзад...ма досега не видях такъв в България, а от щатско да се внася не ме кефи като идея :roll:

Изображение
Самоче съм решил да е модела с ляти капли :)

аз сега си порьчах точно такьв от щатите има место в контейнера ако искаш казвай, тука в европа няма такива изпьлнения за инфо между 20 и 30 $ има страхотни мотори от типа на ОСС а дори и техни модели :D а на тоя моя задната гума е 300 :shock: имам снимки ама не знам как да ги качвам да го е...а :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 28 Яну 2008, 2:47

[quote="interlagosаз сега си порьчах точно такьв от щатите има место в контейнера ако искаш казвай, тука в европа няма такива изпьлнения за инфо между 20 и 30 $ има страхотни мотори от типа на ОСС а дори и техни модели :D[/quote]

аве вкарай ми едни джанти в тоз контейнер :uups:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 28 Яну 2008, 2:56

alx написа:
LeX написа:
alx написа:

Изображение

:mhihi: :clap:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Яну 2008, 18:41

interlagos написа:а на тоя моя задната гума е 300 :shock: имам снимки ама не знам как да ги качвам да го е...а :uups:

знаеш ли кой го е правил?

а отзад предполагам е avon venom... ако си 18" джанта това е максималното за момента.... ако си със 17" джанта като я износиш 300-ката може да може и да "поемеш" 330 според колко място имаш на вилката... :D
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KiNG » 29 Яну 2008, 2:50

alx написа:
KiNG написа:
mafia написа:От няколко дни ме терзае една мисъл...дали да не си купя едно чопърче за тва лято :mhihi: Та да питам - има ли други БМВ-джии чопъристи тук да си поладиме :D :winky: :?:

ако си продам R1 ще е за да купя най-новото R1 и само за trackdays.

и със тоз гранатомет какво ще правиш на пистата? :) знаеш ли как се отразява на самочувствието като тез със р6 и зх6 почнат те подминават отляво и отдясно? :)

На trackdays не карат всички заедно, има групи според възможностите.Досега нямаше такав случаи обаче и NSR250 да ме подмине на някои завои няма да имам никакъв проблем, карам в писта защото е страхотно и безопасно.

това че твой приятел е загинал със мотор ме навежда и на друго преимущество на чопърите- при тях поведението на пътя ти е далеч по-спокойно.. не се поемат такива рискове, кара се по плавно, по бавно- целта не е състезание... просто природата на чопъра не те предразполага към "лошо" каране...

Няма никакво значение колко ти е бърз мотора, може да караш scouter 50cc с 30км и пак да умреш, има и такива случаи.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Яну 2008, 15:51

mafia написа:На какъв чопър си се спрял :)? Аз съм се спрял на Yamaha DragStar, много ми допада като визия тоя мотор :mhihi:
:)

И аз още се колебая, но така като се оглеждам ще е нещо от рода на
Yamaha Virago, Honda Magna, Honda Shadow...
Изображение

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 29 Яну 2008, 18:15

На пролет съм или с Драг стар или с BMW R1200C ,но сигурно ше е драг стар ,че БМВто е неква цифра,но пък некакси ме дъпа БМВто мамка му.

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 29 Яну 2008, 18:36

sid написа: с BMW R1200C ,но сигурно ше е драг стар ,че БМВто е неква цифра,но пък некакси ме дъпа БМВто мамка му.

Уникално красив мотор...страшно много ми харесва...

Ямахате по-горе също ми допада...Но определено ако си купувам cruiser ще е R1200C
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата