Малко помощ за едно PSP
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ за едно PSP
Наскоро си взех PSP и един колега ми даде доста дискове с игри които да качвам на мемори стика. Но като ги кача и не тръгват, трябвало нещо да се "хакне", "разкодира" или там каквото се казва. Та въпроса ми е как да стане това или кой може да ми го направи?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Малко помощ за едно PSP
Kris написа:Наскоро си взех PSP и един колега ми даде доста дискове с игри които да качвам на мемори стика. Но като ги кача и не тръгват, трябвало нещо да се "хакне", "разкодира" или там каквото се казва. Та въпроса ми е как да стане това или кой може да ми го направи?
може аз дадох на едно мом4е 20 кинта пихме по едно кафе и си4кое на 6 са си джиткам от интернет игри нема никви забелжки и грижи акои изкаш в софия е мом4ето мога ти дам тел обадиму се раберисе
даи 20 кинта и си играи на воля и без пари в интернет игри над 300 по 80 лв на игра сетисе как си ибил кинтите

http://bushona.com/
Е това са твойте хора, колега - отиваш, казваш им - искам това PSP да търкаля всичко, пиеш едно кафе, даваш едни пари и си джиткаш.
Другия вариант е да се разгледаш във форума който ти е дал колегата Sharo и да си го направиш сам.
Е това са твойте хора, колега - отиваш, казваш им - искам това PSP да търкаля всичко, пиеш едно кафе, даваш едни пари и си джиткаш.
Другия вариант е да се разгледаш във форума който ти е дал колегата Sharo и да си го направиш сам.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
4естито джиткаи са нали са ти обеснили кое каде как да сменяш ако не тръгне играта ка4ваи само исо фаиловете

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
7 мнения
• Страница 1 от 1