Излизане с лаптоп в чужбина
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Mollov написа:xterminat0r написа:
Единственото, което може да те накарат е да го пуснеш, за да видят, че е функциониращ лап топ, а не, че е незнам си какво си. За това гледай да е с добра заредена батерия/това се случва много рядко/
Шанса да те накарат да го пуснеш е....... каръшки... уникално каръшки... нито нов, нито стар, нито никъв лаптоп няма да седнат да те карат да го пуснеш... минава на скенера (даже в BG не те карат да го вадиш от чантата, ако е в такава) и заминава.... хич не им дреме, то на скенера се вижда кво има под пластмасата му...
моя го извадиха в англия а той е с колонки harman/kardon и като съм го спирал смао съм го затворил и тои на стендбай .. и тоя като му отвори капака и като почна на лондонското летище да дъни ЪпсурТ ела да видиш къв смях беше ...тоя толко бързо го затвори колкото и го отвори хаха
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Вярно, че в Англия ги правят тези неща, обаче това което ти правят в Щатите го няма никъде - там ако не си чинно 3 часа преди полет брой че си го изпуснал. Не само обувки, компютри и във всяко нещо от ръчния багаж си пъхат носа, ами те претърстват с опипване като заемаш разкрачен стоеж (съответно ако си жена те пипа жена, ако ти мъж те пипа мъж

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Sharo написа:
моя го извадиха в англия а той е с колонки harman/kardon и като съм го спирал смао съм го затворил и тои на стендбай .. и тоя като му отвори капака и като почна на лондонското летище да дъни ЪпсурТ ела да видиш къв смях беше ...тоя толко бързо го затвори колкото и го отвори хаха
БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ... тия в Англия явно са си стегнали гъзерете яко.... аз основно Чехия, Австрия и Германия имам наблюдения.... предимно австрийците и немците те карат да го извадиш.... лаптопа.... но тва е.... минава скенера и заминава.... на BG дори не ме караха да го вадя.... лаптопа

Evangeline написа:Вярно, че в Англия ги правят тези неща, обаче това което ти правят в Щатите го няма никъде - там ако не си чинно 3 часа преди полет брой че си го изпуснал. Не само обувки, компютри и във всяко нещо от ръчния багаж си пъхат носа, ами те претърстват с опипване като заемаш разкрачен стоеж (съответно ако си жена те пипа жена, ако ти мъж те пипа мъж![]()
![]()
Не е чак толкова зле, но верно са изтрещели там.
Turboman, никой няма да ти проверява нито софтуера, нито собствеността на компутера. Внимавай повече с теглото на багажа

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2