......ВНИМАНИЕ --- ПЪРВО БМВ.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 24 Яну 2008, 19:17

Дзвер - един въпрос: кога съм писал тема 'това се развали помощ' - дори една?
всичките ми теми са 'бях в сервиза, при този проблем се оказа еди-какво си'.

въпросите са смислени когато СА ИНФОРМАТИВНИ - примерно става дума за това откъде да купиме еди-какво си или за дребни неща като щипки на кори или еди-кви си данни и т.н.. А не за това КОЛКО МНОГО е счупена дадена кола и какви ПРОБЛЕМИ създава. За мен не е нормално колата ми да не пали или да не спира и да се носи цялата на зиг-заг и аз да седя и да питам по форума ДАЛИ съм за майстор! А и няма нищо конструктивно почти в отговорите ако не си забелязал!

п.с. прав си по другите форуми е нормално, но те се казват ЛАДА КЛУБ или ГОЛФ МАНИАЦИ и подобни, а не бмв. за съжаление също си прав че и тук стана така, което ме кара да чета много малко теми ако изобщо отворя форума.

п.п.с. колко теми с ПОМОЩ ПРОБЛЕМ завършват ИНФОРМАТИВНО, примерно 'ами отидох в сервиз и се оказа...' - 1%? или 2%? или някой друг вече бил в сервиз предполага дали е същото? за мен информацията в този форум клони вече кум нулата и е просто за да се посмея над поредната глупост. но не виждам да се казва бмв-фън...

Предишна

Назад към Извън Темата