Италия>застрахован автомобил>катастрофа>какво следв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Италия>застрахован автомобил>катастрофа>какво следв

Мнение от Le Transporteur » 18 Яну 2008, 19:41

Ако имаме хора от Италия(или такива наясно с нещата) ,моля да помогнат с някаква информация. Колата е с италианска регистрация, плащана е застраховка, не знам там в тази застраховка влиза ли каско или е само гражданска, а каското отделно по избор, както е у нас. Какво е добре да се предприеме, по произшествието знам само, че не е викана полиция, не знам защо така е решено , но....
Благодарен съм на всеки, който помогне с информация!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 18 Яну 2008, 19:56

E той като е там, ква е логиката ти да търсиш от тук какво да прави.
Или и той не знае какво прави там?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар

Re: Италия>застрахован автомобил>катастрофа>какво с

Мнение от GVT » 18 Яну 2008, 19:57

Le Transporteur написа:Ако имаме хора от Италия(или такива наясно с нещата) ,моля да помогнат с някаква информация. Колата е с италианска регистрация, плащана е застраховка, не знам там в тази застраховка влиза ли каско или е само гражданска, а каското отделно по избор, както е у нас. Какво е добре да се предприеме, по произшествието знам само, че не е викана полиция, не знам защо така е решено , но....
Благодарен съм на всеки, който помогне с информация!

Дай по-подробно,колата там ли е ударена или тук?Но горе долу както си описал ще извиняваш ама духате супата.Без протокол нищо нема да стане.Техните застрахователи са по битер и от нашите. :mhihi: Ако е тук положението е същото.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 18 Яну 2008, 23:22

Там е колата, що ви разпитвам , ами трябва ми инфо , не са ме молили , но човека ми е близък и макар и с малко ако му помогна все е нещо.
Горски, то е ясен автогола с карабинерите, какво да ти кажа всеки си има първа злополука (дано някои и това нямат) и нещата го сварват неподготвен.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Яну 2008, 10:23

Le Transporteur написа:Там е колата, що ви разпитвам , ами трябва ми инфо , не са ме молили , но човека ми е близък и макар и с малко ако му помогна все е нещо.
Горски, то е ясен автогола с карабинерите, какво да ти кажа всеки си има първа злополука (дано някои и това нямат) и нещата го сварват неподготвен.

Брат,човек се учи докато е жив.Преебало се е момчето но това ще му е за урок. ;) са единствения вариант е да хвърля колата в някоя морга и да си купува нова,все пак в Италия един ремонт ще му излезе по-скъпо от колата.
Изображение

Назад към Извън Темата