взрив на газова
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
взрив на газова
http://www.dnes.bg/article.php?id=46222
Ако темата се повтаря, я трийте. Пише, че не е сигурно дали проблемът е бил в газовата, но най-вероятно. Ако се окаже, че наистина е така, май случаите зачестяват, не ви ли е страх да карате на газ ?
Ако темата се повтаря, я трийте. Пише, че не е сигурно дали проблемът е бил в газовата, но най-вероятно. Ако се окаже, че наистина е така, май случаите зачестяват, не ви ли е страх да карате на газ ?
едвайсеиено
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
кво имате против АГУ
като не искате недейте кара на газ... мен си ме кефи
не ме е страх... баща ми кара колите си на газ от 86та година и няма проблеми, и аз нямам 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
KNOCK написа:Мишу написа:икономияИкономията е маика на мизерията тоя сигурно си е казал ...."кво като ми мирише на газ...нали се движи".....после "кво като ми мирише на газ ше си Пална една цигарка"
а да имаш лъскава 20ка пред блока и да я изкарваш 1 път седмично щот няма 2кинта за бенз майка на какво е

Re: взрив на газова
E-24 написа:
........Ако се окаже, че наистина е така, май случаите зачестяват, не ви ли е страх да карате на газ ?
А по какво съдиш, че случаите зачестяват ?
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.
bam-bam написа:KNOCK написа:Мишу написа:икономияИкономията е маика на мизерията тоя сигурно си е казал ...."кво като ми мирише на газ...нали се движи".....после "кво като ми мирише на газ ше си Пална една цигарка"
а да имаш лъскава 20ка пред блока и да я изкарваш 1 път седмично щот няма 2кинта за бенз майка на какво е
чесно да ти кажа предпочитам да я изкарвам единпът в седмицата,ама да знам че не се качвам в потенциална бомба
и както беше казал някой някога някаде
купи си лагерна количка и няма се оплакваш от разход и цена на части
и още една култова реплика пак някаде някога от някои
купи си опел дизелак и ще се возиш евтино от сервиз до сервиз
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Преди няколко седмици бях чул и за някакъв таксиметров, чиято кола се беше запалила заради газова. Не знам дали зачестяват, но на мен ми стига и един път на месеца да има таклъв случай, за да не си сложа газова[/quote]
едвайсеиено
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе много повърхностни мнения чета.Случаите били зачестили...а нещо да кажете за случаите на запалени автомобили поради изтичане на бензин и една грешна искра?!Много повече са отколкото тези на гръмнали коли с агу-та.И двете се причиняват не от какво ами от немърливост.Някои доста прости неща трябва да си изясните в главата преди да пишете.

8.32
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
genezis написа:bam-bam написа:KNOCK написа:Мишу написа:икономияИкономията е маика на мизерията тоя сигурно си е казал ...."кво като ми мирише на газ...нали се движи".....после "кво като ми мирише на газ ше си Пална една цигарка"
чесно да ти кажа предпочитам да я изкарвам единпът в седмицата,ама да знам че не се качвам в потенциална бомба
и както беше казал някой някога някаде
купи си лагерна количка и няма се оплакваш от разход и цена на части
и още една култова реплика пак някаде някога от някои
купи си опел дизелак и ще се возиш евтино от сервиз до сервиз
не си само ти така ... тука е пълно с такива

ама друго си е да имаш лъскава 20ка за по 1 път седмично и 1 събор годишно ... тфа е майка на гъзарията

13 мнения
• Страница 1 от 1