Внимание с Витоша

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 13 Яну 2008, 17:57

Ами случи ми се така че от кръга познати с които общувам често аз трябваше първи да си подновя ГО-то . А и нали навсякъде бълнаха в медии интернет и прочие че ГО-тата ще стават 300 лв . Възрастовата граница е нещо подобно като на тази в Англия . Но след като питах доста хора колко са платили ми се видя високо ... Но и за това има лесно спирам да плащам и отивам си правя другаде ... Набутан съм някаде с около 40 лв ама не са като 120 . Пък и в другата компания в която ще си правя ГО дават и зелена карта докато във Витоша сигурно щяха да искат още някой лев :confused:

П.С Подлъгах се по това че и миналогодишната сума беше 90 лв ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Яну 2008, 18:10

Mishel_Vaian написа:Ами случи ми се така че от кръга познати с които общувам често аз трябваше първи да си подновя ГО-то . А и нали навсякъде бълнаха в медии интернет и прочие че ГО-тата ще стават 300 лв . Възрастовата граница е нещо подобно като на тази в Англия . Но след като питах доста хора колко са платили ми се видя високо ... Но и за това има лесно спирам да плащам и отивам си правя другаде ... Набутан съм някаде с около 40 лв ама не са като 120 . Пък и в другата компания в която ще си правя ГО дават и зелена карта докато във Витоша сигурно щяха да искат още някой лев :confused:

П.С Подлъгах се по това че и миналогодишната сума беше 90 лв ...

Амм да ти кажа на 2.4 кубатура за 128 лв ми беше гражданската и зелената карта "безплатно" ми я дадоха на Булстрад.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Яну 2008, 21:31

deyan-enchev написа:...

Кубатурата е един субективен фактор...играят роля конските коне,годината на пройзводство и още някои други неща ;)
същата история като при данъците...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 13 Яну 2008, 23:48

///MapTo написа:

Кубатурата е един субективен фактор...играят роля конските коне,годината на пройзводство и още някои други неща ;)
кви са тиа конски коне ве Марто :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 14 Яну 2008, 11:49

///MapTo написа:

Ееее за гражданската ли бе ??? За нея точно те не играят роля, сешш се. Айде пак :roll:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 14 Яну 2008, 23:02

Кубатура там коне не искат :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Предишна

Назад към Извън Темата