Внимание с Витоша
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ами случи ми се така че от кръга познати с които общувам често аз трябваше първи да си подновя ГО-то . А и нали навсякъде бълнаха в медии интернет и прочие че ГО-тата ще стават 300 лв . Възрастовата граница е нещо подобно като на тази в Англия . Но след като питах доста хора колко са платили ми се видя високо ... Но и за това има лесно спирам да плащам и отивам си правя другаде ... Набутан съм някаде с около 40 лв ама не са като 120 . Пък и в другата компания в която ще си правя ГО дават и зелена карта докато във Витоша сигурно щяха да искат още някой лев
П.С Подлъгах се по това че и миналогодишната сума беше 90 лв ...

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Mishel_Vaian написа:Ами случи ми се така че от кръга познати с които общувам често аз трябваше първи да си подновя ГО-то . А и нали навсякъде бълнаха в медии интернет и прочие че ГО-тата ще стават 300 лв . Възрастовата граница е нещо подобно като на тази в Англия . Но след като питах доста хора колко са платили ми се видя високо ... Но и за това има лесно спирам да плащам и отивам си правя другаде ... Набутан съм някаде с около 40 лв ама не са като 120 . Пък и в другата компания в която ще си правя ГО дават и зелена карта докато във Витоша сигурно щяха да искат още някой лев
Амм да ти кажа на 2.4 кубатура за 128 лв ми беше гражданската и зелената карта "безплатно" ми я дадоха на Булстрад.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
deyan-enchev написа:...
Кубатурата е един субективен фактор...играят роля конските коне,годината на пройзводство и още някои други неща

същата история като при данъците...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
кви са тиа конски коне ве Марто///MapTo написа:deyan-enchev написа:...
Кубатурата е един субективен фактор...играят роля конските коне,годината на пройзводство и още някои други неща

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
///MapTo написа:deyan-enchev написа:...
Ееее за гражданската ли бе ??? За нея точно те не играят роля, сешш се. Айде пак

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Кубатура там коне не искат 

My life is all I have ...
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2