ВНИМАНИЕ КРАДЦИ НА МОЛ-а
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
От малката уличка на детската градина..там си е най опасно и там ми откраднаха емблемките...поне напуснах работа и няма повече да ми се налага да си оставям колата около гнусния мол.А веднъж на другата уличка перпендикулярна на тази на детската градина, с високия тротоар ми надраскаха колата с маркер-на дясната врата...изобщо...този район е ужасен!!!Избягвайте да си оставяте колите там!
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Един познат го домързя да остави колата на подземния паркинг и я остави в уличката покрай Мол-а. Като резултат - откраднаха му касетофона. 20 минути го е нямало, но явно на онези не им трябва повече. Така че много трябва да се внимава там.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
poweramper написа:Един познат го домързя да остави колата на подземния паркинг и я остави в уличката покрай Мол-а. Като резултат - откраднаха му касетофона. 20 минути го е нямало, но явно на онези не им трябва повече. Така че много трябва да се внимава там.
мисля че там си има някаква групичка която всеки ден е там и си дебне жертвички ... до колко си спомням тука имаше разни интернет борци .. така че вместо само да пишат може да отделят 1-2 дена и да си оставят некое лъскаво БМВ и да го наблюдават от някоя друга кола и резултата едва ли ще заскъснее ... при толко много кражби тея си знаят че там редовно си падат парички и си дебнат ... така че действайте смело

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2