ZEPTER

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 13 Яну 2008, 13:23

Майка ми и леля ми ползват тенджерите от около година и казват, че се готви доста лесно. Не е нужно постоянно да наглеждаш това което готвиш и става много вкусно.
От няколко месеца ползваме и филтъра за въздух. Брат ми и приятелката му пушат много, но изобщо не мирише на цигари.
Имаме и комплекта ножове - режат си.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ZEPTER

Мнение от 2advanced » 13 Яну 2008, 13:46

Vra4anin написа:Предполагам че всеки (или почти всеки) е чул за тази фирма като име, но като цяло почти никой незнае нищо за нея.

Интересува ме, има ли хора тук във форума, които са ползвани нейни продукти (предимно тези за хранене, от типа на тенджери и т.н. ме интересуват), да споделят мнение, коментари.

Че напоследък слушам много за продуктите на тази фирма, много силни думи се говорят, искам да чуя и мнение на истински потребители или поне запознати.

Ooo oще от 98/99 имаме такива в нас, много качествен продукт..
Имат си доживотна гаранция, пък и наще са супер доволни!
Хич не го мисли, а купувай!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Назад към Извън Темата