Как да откажа цигарите?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
amd написа:Пробай с много инат и упоритост - като ти се пуши много отвори една бира. Само не знам как ще се справиш с 30 бири на ден
Лелееее, човек, аз ако трябва всеки птъ като ми се допуши да си отварям бира, ще съм перманентно пиян бе

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ма верно доста забавни отговори давате
аз не разбрах човека, пита за отказване в ситуация: нашите ми дават кинти и аз нямам достатъчно за цигари, колкото си искам и ще подишам, когато никой не ме почерпи, ще пийна биричка (потресаващо подсказване) или наистина трябва да се откаже? че що да спира? едва ли на 30 години му пречи на нещо свързано с двигателната култура
веднага давам пример
пафкам, ходяна бокс (двигателен е като спорт:mhihi: ), тенис, карам колело, а като съм на лов ходя като изоглавен и не ми пречи
не казвам, че е добре да се пуши, аз също мисля че не е нужно и е крайно време да спра, ама чак пък толкова
я се съвземете и стига глупости
ако ще ги отказва - спира и толкова, разсъждения не помагат:!:

аз не разбрах човека, пита за отказване в ситуация: нашите ми дават кинти и аз нямам достатъчно за цигари, колкото си искам и ще подишам, когато никой не ме почерпи, ще пийна биричка (потресаващо подсказване) или наистина трябва да се откаже? че що да спира? едва ли на 30 години му пречи на нещо свързано с двигателната култура

Как да спра цигарите ???
Ето как стана при мен .----- Пушех има,няма 5 години. 17 Януари 2008 ( идната седмица) ще стане една година. Най - удачния момент е след болсет. Аз бях бая болен и не пуфках по време на болеста. След като ми мина си казах от раз "Е са е момента мама му де**" и не съм пипнал.
Всичко си зависи от човека.!!!
Ето как стана при мен .----- Пушех има,няма 5 години. 17 Януари 2008 ( идната седмица) ще стане една година. Най - удачния момент е след болсет. Аз бях бая болен и не пуфках по време на болеста. След като ми мина си казах от раз "Е са е момента мама му де**" и не съм пипнал.
Всичко си зависи от човека.!!!
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
ми браво, казал си си си стига ил толкова
за това говоря
на мен лично ми е ок и си пуша, като едиствено бих спрял заради жената
не й харесва когато й мириша на цигарки
и не й минава, та ще се наложи да спирам 

за това говоря

на мен лично ми е ок и си пуша, като едиствено бих спрял заради жената

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Отказването на цигарите се вижда, че е е доста обширна тема , при която всичко е индивидуално
Както се очаква и аз пушек по кутия на ден, но напълно неочаквано прочетох надписа не така присмехулно и осъзнах, че не е шега работа
Разбирасше на главата ми имаше едно птиче, което ме засипваше с въроси "Пуши ли?", "Защо пуси?", "Обещай, че няма повече" и т.н
Не мога да се похваля, че напълно съм ги отказала, макар много да ми се иска, но не се сещам за цигари, а единствено пуша, когато именно тази птичка е около мен. Надявам се и това да спре скоро време, защото отказването трябва да е окончателно, иначе за мен няма смисъл! 

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
....тябва да стане от раз и да си силно мотивиран
Така направих аз след повече от 30 години пушене и вече почти девет месеца ме пуша, а и честно да Ви кажа не ми и се пуши. Понякога се сещам за цигара (даже сънувам, че пуша) и ме е яд с съня си, че съм ги пропушил отново, но като се събудя и ми става хубаво, че всичко е било само сън! Напълнях с 16 кг., това е което е малко кофти след отказването. Понеже не съм спортна натура, може би за това го допуснах, но съм сигурен, че ако се спортува (джогинг, фитнес или каквото може друго да се прави в тази насока, няма да се получи този негативен ефект) Абе побъркана работа е с тия цигари!
Успех с отказването на всички които пушат и искат това да се случи!

Успех с отказването на всички които пушат и искат това да се случи!
Последна промяна bimbolet на 10 Яну 2008, 18:05, променена общо 1 път

Баща ми пушеше от ~30 години преди около 6 месеца ги спря и от тогава не е палил цигара. Казва, че сънува цигари, че му се пуши та две не види, направо се побърква, обаче явно ината му е майката наистина ... то имаше една приказка, че шопска глава и паве ко туриш у един казан, павето ша се свари първо - май има нещо верно
Аз иначе също бих искал да откажа цигарите, никога не съм пробвал обаче. Веднъж спрях да пуша за един месец, но то беше заради бас и преди няколко години ... сега не бих се хванал отново на такъв бас - мисля, че ще го загубя.
На тези от вас, които са решени да спрат цигарите обаче, препоръчвам горещо книгата на Ален Кар - "Allen Carr's - Easy way to stop smoking", за съжаление я няма на български. Познавам хора (3ма), които твърдят, че им е помогнала много - факт, след като прочетоха тази книга, те не пушат вече. Може би, ако някой ден реша да се лиша от това удоволствие (незаменимо за мен) ще почна именно от там.

Аз иначе също бих искал да откажа цигарите, никога не съм пробвал обаче. Веднъж спрях да пуша за един месец, но то беше заради бас и преди няколко години ... сега не бих се хванал отново на такъв бас - мисля, че ще го загубя.
На тези от вас, които са решени да спрат цигарите обаче, препоръчвам горещо книгата на Ален Кар - "Allen Carr's - Easy way to stop smoking", за съжаление я няма на български. Познавам хора (3ма), които твърдят, че им е помогнала много - факт, след като прочетоха тази книга, те не пушат вече. Може би, ако някой ден реша да се лиша от това удоволствие (незаменимо за мен) ще почна именно от там.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3