за домашния опиум и +/- на алкохолизирането
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
за домашния опиум и +/- на алкохолизирането
имам солидни количества от таз годишната сливова и не се ограничавам в консумацията.
вчера си зех 1 килце и ходих малко на офроуд пих ядох, свърши
ма не се намотах особено , посе в кафето малко айтос-карнобат ,
каратка пуза и посе на данчов ден , там пак неква ракия от тия дет
ги има в магазина.прибрах се на ход ама неска цел ден ме стяга
в дясно под ребрата кадето е дроба
да питам нормално ли е
вчера си зех 1 килце и ходих малко на офроуд пих ядох, свърши
ма не се намотах особено , посе в кафето малко айтос-карнобат ,
каратка пуза и посе на данчов ден , там пак неква ракия от тия дет
ги има в магазина.прибрах се на ход ама неска цел ден ме стяга
в дясно под ребрата кадето е дроба
да питам нормално ли е

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
еми.. попринцип черният дроб разгражда алкохолите,захарта и други разни и ти почиства и произвежда кръвта.това, че те боли не е добре, но явно си прекалил с пиенето и затрудняваш работата му.моят съвет е ако продължи така след ден-два направо на лекар!
иначе, сега пий повече течности за да можеш да изхвърлиш по-бързо необработения алкохол...
момчета, аре малко почивка след празниците бе!аз от два дена не съм пил нищо и е голям кеф да знаеш какво си правил вчера

иначе, сега пий повече течности за да можеш да изхвърлиш по-бързо необработения алкохол...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
не съм те изкарал с цероза, просто знам какво е да пиеш няколко дена подред и след т'ва си е леко гадничко... пък и не е ташак работа черния дроб ама айде няма да изпадам в подробности 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега и аз имам подобен и доста странен проблем. Значи преди около година и половина се бехме напили яко ( някаква ракия бехме пили ) след въпросния ден ми беше много лошо и с тежест във въпросната област и така карах 2 седмици и отидох на лекар... Той ме прати там да ме гледат ( мисля че беше на екограф )! И тая гледа, гледа и вика " Момче ти имаш супер здрав и хубва черен дроб " и аз разбира се накеф излетех с идеята, че мога да изпия още безброй много каси с бира ( обожавам да цоцам бира ). Но не знам какъв е проблема вече цяла година и повече, както каза на периоди чувствам някаква тежест под ребрата вдясно ( а иначе почти не пия ) , всмисъл и да пия и да не пия отвреме на време я има тая тежест...... Преди няколко месеца ходих там да ми зимат кръв ( нещо за казармата ) и тоя вика здрав си !!!! Па са не знам какъв е проблема ( свикнах вече да не мисля за това ), но от време на време ми я някаква странно и в скоро време мисля да ходя за последен път да ме прегледат !!! Абе колега докато не пожълтееш страшно нема
. Нали знаеш " Човек първо е червен, после става жълт и накрая посинява "... Истината е че трябва да се внимава !!

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
принципно от некачествен алкохол е тая болка в черния дроб, но ако нямаш проблеми с него - т.е. физически си здрав - би трябвало да ти мине до 2-3 дни
ако не - бегай на лекар че шега не бива
ако не - бегай на лекар че шега не бива

6 мнения
• Страница 1 от 1