откраднаха танк

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 21 Дек 2007, 16:48

то ясно, че за колекционери ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Дек 2007, 16:49

Но се замислете, как е излезал от границата? Колко пари ли са цакани там? Кой ли е замесен, та така безпроблемно излиза 20 тонна машина

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Дек 2007, 21:26

Колеги....
Долу пред блока от три дена седи една лада с разбито стъкло... Дулото на оръдието й сочи към моят прозорец. Веригите на колелата ми изглеждат наред. Да не е... крадена? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз се сещам кой е това. Виждал съм тука във форума едно лице, bobi_maxo... Той връщаше старо желязо. Само негова работа ще е това.

Петер,
Нацист такъв. Напразно се занимаваш.
Ако наистина е "изчезнал" танк, то военните са си го прибрали някъде. На секретно. Не се знае защо. И пускат глупава телевизионна маневра, за заблуда на обществото.
А иначе не знам, може би си виждал танк на живо. Е, той и по асфалта оставя следи. Няма къде да се дене. Сам. С трима човека и един колекционер... Кой знае каква е истинската история.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Дек 2007, 13:39

зависи как е обут, може и да не оставя следи ;) , а и едва ли на собствен ход е драснал :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 22 Дек 2007, 13:48

:mhihi: :help: :mhihi: :mhihi: само при нас става
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от itzan » 23 Дек 2007, 19:57

Ееее, сефте! Аз като бях в казармата на полигона в Сливница гепиха 2 танка от втората световна. Нарязват ги през нощта и ги карат в стомана - перник за скрап. На третия опит ги спипахме, имаше замесен старшина от съседното поделение. на другия ден ги пуснаха. За айдуците пречки няма. На моето стрелбище сринаха два стоманобетонни моста, дето вървят бойни машини по тях, за да им земат арматурата. Арматурата беше жп релси. Събраха се около 2 големи камиона. Мен за малко да ме свитнат, а малоумните шапкари искаха да ме наказват че не съм ги спрял (нямах оръжие). А аз даже дигнах тревога но дежурният отказа да се занимава, че го познават и ще го пребият на улицата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Дек 2007, 20:26

мали не съм бил там с автомата да видиш как ще ги подбера :mhihi:
А Дзверо е прав, то така се краде 20тонна машина :mhihi: това малко като онова дето хванаха уж атентатор за Дж. Буш тука в София, а после нищо и не казаха за този тип ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 25 Дек 2007, 19:13

Е те тва танк :shock: :shock: :shock: :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Дек 2007, 20:32

Не знам. Но според мен е едно да се открадне стар за хвърлен танк като се нареже за старо желязо със съучастието на нисш офицер което се случва и в музеи и къде ли не, а друго да се открадне цял танк за да се изнесе на колекционер заради това, че шасито му е Майбах и т.н. Колекционерът не би искал нарязан танк, а даже работещ, тъй поне си мисля аз след като го плаща щото е Майбах, а изнасянето на части е много бавно, голяма играчка и много риск - една пратка да не мине и край.
Кой ги знае нашите де са лашнали танка на черно, сбарали са някои от многото армейски крадци на части и са го приписали на тях, ама както и да е.... Не вярвам аз цял танк да се натовари от поделението, че да мине нашата и чужди граници без някой да го забележи. Няма такъв филм. Първо за оръжие проверяват.

Предишна

Назад към Извън Темата