ИЗДИРВАМ АВТОМОБИЛ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 20 Дек 2007, 0:00

D3BEP написа:...

Не ти ли писна да се правиш на оригинален с тия изкривени постове и теории? :roll:
Освен смях нищо друго не събуждаш... :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Дек 2007, 0:01

mitko_n1 написа:Аз едва ли съм от гагаузите,но ти определено си от КЪСИТЕ РЪКАВИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не искам повече да спамим темата, освен с идея да стои по - напред във форума, но този намек не ми стана ясен. Кои са тея от които съм?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Дек 2007, 0:50

D3BEP написа:
mitko_n1 написа:Не си само ти слепия,Сони,май и аз съм кьорав,само колегата има орлов поглед (за всичко),съдейки по негови постове из темите за малцинствата (скоро ние ще сме малцинство)

Не, не си кьорав, но си нагъл за сметка на което не си никак оригинален. Не ти се удава, пробвай с друго. Правилно ли подозирам, че си от Варна/района? Обичайно гагаузите имат такъв манталитет, те поне са мнозинство там...
Абе да ти кажа честно, ма съм сляп, щот никъде не прочетох да е откраднат
И, приятелю Сони? Може да не е открадната, може просто да се търси или да иска да си купи такава, щото доста подробно го е написал за кола, кояот го е блъснала и избягала. Без да говорим, че тя щеше да има и други отличителни белези от удара. И? Да допуснем че си прав.
Когато човек иска помощ, да го насерем е героизъм. Евалата

Ай само ми посочи с цитат от тази тема, където насирам колата или човека криещ се зад ника? Щото нямам спомен да съм го правил :!: А и до момента въппросният човек потърсил помощ, не се е обадил да ни поразкрие за кво става дума.

Аватар

Мнение от sonny » 20 Дек 2007, 0:52

[Georgi] написа:
sonny написа:... все пак това е номер от белите без лента...

Как го позна бе баце :)

По буквите зад цифрите ;) Котж бях по-малък и още нямах книжка, докато се возех, следях номерата на колите, особено интересно ми беше да предвиждам следващата серия която ще пуснат от КАТ. Та С****ТТ е от белите номера, излезе някъде 99г, след нея излезе С****ТР ;)

Аватар

Мнение от sonny » 20 Дек 2007, 0:53

[Georgi] написа:

По буквите зад цифрите ;) Като бях по-малък и още нямах книжка, докато се возех, следях номерата на колите, особено интересно ми беше да предвиждам следващата серия която ще пуснат от КАТ. Та С****ТТ е от белите номера, излезе някъде 99г, след нея излезе С****ТР ;)

Аватар

Мнение от sonny » 20 Дек 2007, 0:53

[Georgi] написа:

По буквите зад цифрите ;) Като бях по-малък и още нямах книжка, докато се возех, следях номерата на колите, особено интересно ми беше да предвиждам следващата серия която ще пуснат от КАТ. Та С****ТТ е от белите номера, излезе някъде 99г, след нея излезе С****ТР ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Дек 2007, 2:23

От съдържанието на тебата не става ясно защо се издирва колата, затова заключвам.

Предишна

Назад към Извън Темата