!!!!КОПЕЛЕТА!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 04 Дек 2006, 18:23

Не мисля че това е дело на наркомани. Ти ако ти трябва доза ще ходиш ли да се занимаваш с броня за е36 дето трябва да я развързваш не знам колко време. Или гледа да си осигури доза за следващия месец. Според мен това го правят наши братя по марка това е . Не значи че като караш БМВ си морален човек с ценности. Има хора всякакви :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от coolio » 05 Дек 2006, 13:44

///MapTo написа:Бате,номера да ми бяха оставили...шапка на тояга :(

Сори за нещастието, и аз така си виках като ми свиха мойта броня. Така и не се намери(номера), да им изсъхнат мъдете....
А Булинс не ми платиха нищо, щото частта можело и сам да съм си я свалил и продал. Дано са се променили малко нещата за 2 години и ти платят.
GOLF - PLAY IT, DON'T DRIVE ITИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 05 Дек 2006, 13:50

Както ми каза тате като бях малък " Сине, боя не е средство но много помага"
Ако шъ съ сабираме да ги маризим свиркайте :)
Аз шъ съм ви огнева подкрепа...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Дек 2006, 14:06

coolio написа:А Булинс не ми платиха нищо, щото частта можело и сам да съм си я свалил и продал.

е при мен си личеше,че не съм ги свалял сам :mhihi: :mhihi: имаше парчета от бронята по болтовете на подкалниците :shock: а и едва ли някои за да вземе малко пари от застрахователя ще се хвърли в филма чак да сменя регистрации и прочие...всяко зло за добро ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Здравейте

Мнение от lopedevega » 15 Дек 2007, 12:23

Явно всички са пропищели от тези боклуци. На мен преди месец и половина ми свалиха халогените и едното странично огледало. Толкова майсторски бяха свалени, все едно колата е била в сервиз. Застрахователите Амеец не платиха естествено. До нас живее един съмнителен автомонтьор и други хора се съмняват в него, че си набавя части в махалата. Става въпрос за центъра до ЦУМ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 15 Дек 2007, 12:58

Знам какво ти е, на мен също ми бяха задигнали цялата предна броня и то на 2-рия ден от както се сдобих с колата :twisted:, трябва да се чупят кости... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 15 Дек 2007, 13:30

:mhihi: 28 ноември 2006
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата