Къде да изкарам удостоверение за застрахователна стойност?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Къде да изкарам удостоверение за застрахователна стойност?
Здравейте,
тъй като продавам колата, при нотариус трябва да се представи удостоверение за застрахователна стойност. От компанията,при която имам КАСКО ми казаха,че немогат да напишат сума,различна от тази на полицата. Казаха ми да отида или при друг застраховател или КАТ.Идеята е да се напише по-ниска оценка,за да не се товари купувача с 2%-овия местен данък от стойността на застрахователната оценка. Когато аз я купувах,също я писахме за 500лв, а сумата беше по десет
Тези удостоверения,вече се издавали само в офиси на застрахователите, за да се намалят злоупотребите, препоръчайте някой,който да ми го направи и какви документи трябва да му занеса, тъй като колата не е при мен в момента? Мерси предварително
тъй като продавам колата, при нотариус трябва да се представи удостоверение за застрахователна стойност. От компанията,при която имам КАСКО ми казаха,че немогат да напишат сума,различна от тази на полицата. Казаха ми да отида или при друг застраховател или КАТ.Идеята е да се напише по-ниска оценка,за да не се товари купувача с 2%-овия местен данък от стойността на застрахователната оценка. Когато аз я купувах,също я писахме за 500лв, а сумата беше по десет

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
пиши едно лс.ако не си свършиш работа
Всеки един застрахователен брокер може да ти издаде такава бележка срещу 11 лв
трябва ти талона на колата и ти пише точно толкова колкото искаш. Не ти трябва да е познат застрахователя

трябва ти талона на колата и ти пише точно толкова колкото искаш. Не ти трябва да е познат застрахователя

Последна промяна euroto на 09 Дек 2007, 21:14, променена общо 1 път

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
euroto написа:Всеки един застрахователен брокер може да ти издаде такава бележка срещу 11 лв
грешка 10лв

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
euroto написа:Аз му оставих бакшиш 1 лв да си купи кафе

Да,мерси
Аз скоро правех, но развалих сделката преди да ми потрябва, и вече бях дал 10 лв. но нищо. Моя застрахователен агент ми каза,да отида в офиса на място,че там ги правили вече,и аз като отидах им казах какво искам, и без да искам се изпуснах ,че нося и полицата, те дори не знаеха ,че съм техен клиент,и тогава каза ,че неможе без да пише друга сума.АКо не съм бил показал полицата ,можело
и аз й казвам на оная, ами затвори си очите,все едно не си я видяла,ама явно не беше на кеф и каза неможе 

Последна промяна theOnly на 09 Дек 2007, 21:34, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
theOnly написа:Да,мерсиАз скоро правех, но развалих сделката преди да ми потрябва, и вече бях дал 10 лв. но нищо. Моя застрахователен агент ми каза,да отида в офиса на място,че там ги правили вече,и аз като отидах им казах какво искам, и без да искам се изпуснах ,че нося и полицата, те дори не знаеха ,че съм техен клиент,и тогава каза ,че неможе без да пише друга сума.АКо не съм бил показал полицата ,можело
и аз й казжам на оная, ами затвори си очите,все едно не си я видяла,ама явно не беше на кеф и каза неможе
явно е искала да по4ерпиш ако питаш мене
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
="///peter"]Не искат да черпят, вече не е като едно време да ти пишат кола за 10000лв че е 500
[/quote]
така е ама кат имаш познати става.преди 2 месеца продадох една алфа и като трябваше да се прави оценка тоя ми казва колата струва реално 1800лв.аз исках да пише 500.тоя вика е нема как да стане такава разлика.врътнах една шайба
и след 5 мин имах удостоверението за 500лв

така е ама кат имаш познати става.преди 2 месеца продадох една алфа и като трябваше да се прави оценка тоя ми казва колата струва реално 1800лв.аз исках да пише 500.тоя вика е нема как да стане такава разлика.врътнах една шайба

11 мнения
• Страница 1 от 1