мотор
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
мотор
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Питай МадПетьо за моторите
мене малко ме е страх че мноо лошо са пада
ама ми е мерак да го карам по кърищата и балканите
stambo_81dg написа:sonny написа:Питай МадПетьо за моторите
Не знам карал ли си преди мотор, но само ще ти кажа, качиш ли се един път, слизане няма, а паднеш ли, трудно се оживява. Тука и Шаро да се обади и той има яко опит. Аз съм имал една моторетка знам кво е, бая народ познавам де се пребивал, видях и драмата с Пецата отблизо, жената каза, че ако докарам мотор в къщи си отива, но съм твърдо решен пак да имам мотор и се надявам още тая пролет. Но просто е страшно, качиш ли се, си подписал протокола за донор
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
sonny написа:stambo_81dg написа:sonny написа:Питай МадПетьо за моторите
Не знам карал ли си преди мотор, но само ще ти кажа, качиш ли се един път, слизане няма, а паднеш ли, трудно се оживява. Тука и Шаро да се обади и той има яко опит. Аз съм имал една моторетка знам кво е, бая народ познавам де се пребивал, видях и драмата с Пецата отблизо, жената каза, че ако докарам мотор в къщи си отива, но съм твърдо решен пак да имам мотор и се надявам още тая пролет. Но просто е страшно, качиш ли се, си подписал протокола за донор
абе занам ама

от 4 клас съм на мотори почнах с на нашия симсонката

ако деистваш разумно мисля че не е опасно чак толкова
ся за пистарките там си с единия крак в гроба
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
1цилиндър 600кубика - Баце тва рита кат КОН
Карал съм такъв КТМ640 тва ходи само на задна гума и ако не си карал такъв изруд пребиването ти е гарантирано

Карал съм такъв КТМ640 тва ходи само на задна гума и ако не си карал такъв изруд пребиването ти е гарантирано

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз също съм навитак на мотор, обаче много скъпи мойте модели, дагье... Тия, дето са с обратната стойка - краката напред, главата назад - и задължително слънчеви очила, щото хрома много блести от слънцето
И пак си има тръпка, а звукът е невероятен.

It's not who You are, it's who You know...
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Хонда се славят с най-тихия двигател.Не трябва да има чукане, но от друга страна за 1000лв не можеш да вземеш нещо извънземно.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
и тоя мотор ако иксаш да го вкарваш в гората .... по-добре недей .. адски е тежък за ендуро каране
и винаги екип пълен, не само касчица ..ако ще и е тука за 5 мин да мръднеш пак се обличай те глупостите така стават ..
и винаги екип пълен, не само касчица ..ако ще и е тука за 5 мин да мръднеш пак се обличай те глупостите така стават ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
SHVEDA написа:Ако не си карал преди това много много не те съветвам да се качваш директно на този.Аз карам r1 и не съм имал сериозни инциденти,а с едно такова директно излетях.Много много лесно се изправя,обаче като го научиш из поляните и горите-кеф.И отдели пари за хубава екипировка която да обличаш винаги!
многократно съм го карал този по една седмица е стоял в мене
само две неща не му харесвам това чукане тва си е отдавана нищо не му става ама си чука
и когато е с ниски обороти на висока предавка като му подадеш газ изтегля яко ама има едно предърпане заради н иските обороти
да наистина е тежък и нестава да обикаляш около дървета в гората но за пресе4ен терен е супер
честно казано не върви кои знае колко но достатъчно прилично не ми и трябва пове4е
просто ми трябва когато съм свободен с още едни приятели да покарваме от време на време да разпускаме
12 мнения
• Страница 1 от 1