заключени теми в е30
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
_BoBI_ написа:После си заслужи той и още няколко човека почерпка като ми помогнаха да изляза от една преспа
На другата простотия написана, няма да давам коментар, щото ше стане сакатлък, ама заради това ти изказване ти обещавам, че ако сме двамата на плана, и пак влезеш в преспа, лично аз забрави да ти помогна, само ше слезна и ше се ленза, а си позволявам да кажа, че ше бия всеки през ръцете ако тръгне да ти помага, щото това не уважение, заслужава да ти посиня гъза от бой. Бегай си карай влаковете там, поне ако се удариш ще е заради стрелочника, та нема си виновен и ше се гордееш.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Кое не уважение бе, после ти написах и ЛС за благодарност ако си забравил
Прав си за влака съжалявам, че нямам богати родители, съжалявам, че нямам фирми и богати роднини стоящи зад гърба ми, но това е положението аз си изкарвам парите сам и не виждам нищо лошо в това.
Кой както може
П.П
Нямам нищо против за насиняването на задника, просто пробвай и ще видим какво ще стане

Прав си за влака съжалявам, че нямам богати родители, съжалявам, че нямам фирми и богати роднини стоящи зад гърба ми, но това е положението аз си изкарвам парите сам и не виждам нищо лошо в това.
Кой както може

П.П
Нямам нищо против за насиняването на задника, просто пробвай и ще видим какво ще стане

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Не искам да се бутам между шамарите, ама ще ви пецкам (тоя лаф е на малък Пенчев) и двамата (Сони и Боби)... големи сте дървари да му се невиди
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
kriso85 написа:ПРАВИЛА написа:Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора, не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото й развитие.
* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).
Правилата са такива![]()
Не си спомням в кой подфорум един потребител отговори на въпрос от 2003 година преди около месецПосле послядваха 10 страници смях
![]()
Правилата винаги имат изключения и тогава мадураторите решават как да се процедира!
Такива теми в който има някаква хронология по дадена кола в която е описано кое как и защо се прави не би следвало да е заключено и всичко би трябвало да е в една тема а не в 5!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Новини
-
GEORGIEV написа:Защо всички теми в е30 след 4 -та страница са заключени![]()
Питам защото искам да пиша в една моя стара тема и няма как ,и ся кво трябва нова тема ли да пускам
Отговора се крие в правилата на форума, както вече са ти отговорили

Ако има още подобни въпроси, пиши на ЛС или пусни тема в секцията за предложения, препоръки и коментари за форума и сайта. Така ще си спестиш безумните отговори и оффтопика, който се получава при тема в "извън темата".
sonny написа:_BoBI_ написа:Не си играите на дребно, а направо заключете целия Е30 форум
Май на тебе треа ти заключат акаунта, ама преди тва да те пуснеме на околовръстното да изкараш некой лев и после ти заключиме и миризливия анал та да не ти изпада отпадъка
Сони, подобен език е недопустим във форума без значение дали някой си го е изпросил! Въздържай се от такива публични изяви или ползвай личните съобщения.
Сеирджиите, писали след това.. Постинги, съдържащи само емотиконки се приемат като спам (с изключение на теми за рождени дни). Това обикновено не води до нищо добро впоследствие

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2