Ужаса който изпитах
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
Re: Ужаса който изпитах
M2PR написа:BMW_325 TDS написа:Викам си ( сам си говорим мислено )
Култова реплика
Иначе по темата - пазете се бе хора, тва съществата от мъжки род сте много странни...хич не се пазите, после "айде нали, както и да е" и квото ще да става... ужас![]()
В подкрепа на по-горните постове - картофени кръгчета връз очитесъм чувала, че помагат
има ли форум дето не пишеш
ти нали си идеална,на всеки може да се случи
кво означава,ВИЕ МЪЖЕТЕ?
Ами ние жените?

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Това си е доста опасно и винаги има последствия който рано или късно се проявяват
Аз много се пазя, ама един път заварявах едни железарий доста време и маската й беше пукнато стъклото...ама супер малка пукнатина и точно ми идваше на едното око...и аз гледам като заварявам на една страна и гледам през здравото и си перкам перкам шевовете и хич не правя сметка че през пукнатината ми осветява кожата на лицето...легнах си и на следващата сутрин нещо като въже ме тегли през лицето и викам ебаси майката
кво ми е станало бре!
Отивам на огледалото и кво да видя...както е била цепката тръгваща от едната буза, през носа и над другото око при веждата така съм изгорял че ми беше станала една черта като плюска която в последствие се обели и ходех 2 месеца като маскиран пират
С това шега не бива!
Заварявал съм и по къси гащи и чехли и после не мога да спя от болка като изгоря...най е гадно на стъпалата като се изпечеш от такова животно

Аз много се пазя, ама един път заварявах едни железарий доста време и маската й беше пукнато стъклото...ама супер малка пукнатина и точно ми идваше на едното око...и аз гледам като заварявам на една страна и гледам през здравото и си перкам перкам шевовете и хич не правя сметка че през пукнатината ми осветява кожата на лицето...легнах си и на следващата сутрин нещо като въже ме тегли през лицето и викам ебаси майката

Отивам на огледалото и кво да видя...както е била цепката тръгваща от едната буза, през носа и над другото око при веждата така съм изгорял че ми беше станала една черта като плюска която в последствие се обели и ходех 2 месеца като маскиран пират

С това шега не бива!
Заварявал съм и по къси гащи и чехли и после не мога да спя от болка като изгоря...най е гадно на стъпалата като се изпечеш от такова животно

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Баща ми, а също така и майка ми, имат по над 40 г. трудов стаж като заварчици, и си спомням като малък няколко пъти съм пикал в чашка. Детската урина също помага, по думите на бащата - най-доброто. Няма страшно, ще живееш
, обаче другия път се пази.
Доколкото за употребата на ъглошлайф много трябва да се внимава. Аз също съм виждал човек да прави предно салто. След това стоя известно време легнал и се чудеше от къде му е дошло.
Много трябва да се внимава и с къртачи, ударнопробивни машини и Тесли. Брат ми има парче бетон в окото, е така, да покаже къде и как да се откърти един бетонен ъгъл, като удари с теслата, нещо казало дзънн и после мъки, няма вадене (има ама с окото). Цял живот на капки и мехлеми.
Затова, преди да почнете работа с инструменти, вземайте предпазни мерки!!! Здравето е най-важно, защото живота е обидно кратък!!!

Доколкото за употребата на ъглошлайф много трябва да се внимава. Аз също съм виждал човек да прави предно салто. След това стоя известно време легнал и се чудеше от къде му е дошло.
Много трябва да се внимава и с къртачи, ударнопробивни машини и Тесли. Брат ми има парче бетон в окото, е така, да покаже къде и как да се откърти един бетонен ъгъл, като удари с теслата, нещо казало дзънн и после мъки, няма вадене (има ама с окото). Цял живот на капки и мехлеми.
Затова, преди да почнете работа с инструменти, вземайте предпазни мерки!!! Здравето е най-важно, защото живота е обидно кратък!!!

Проблема при работата с ъглошлайф е в това, че пишман майсторите бързат много и натискат, и така дискът може да заклини и да стане беля. Най-малкото може да изгори мотора. И трябва да се държи право. В каквато посока си почнал да режеш, в такава дръж докрая! Не криви насам-натам! Кривнеш ли става ОХ!
Ако се счупи диска може и в главата да те целне, и си дотам. И талпи и дъски не се режат с флекс. За тази цел си има циркуляри. И когато режеш, никога не подпирай от двата края! Единия край трябва да е свободен и да падне като го отрежеш. Ако режеш тръба примерно и си я подпрял в краищата, като я срежеш донякъде, тя ще почне да се огъва надолу, и ръбовете на прореза ще притиснат диска (като при дисковите спирачки) и тогава правиш салтомортале.

Преди има, няма 15 години, невръстен хлапак на 10, гледам от балкона в нас, как един тиквеник отдолу, цял ден заваря платна за кофраж и вечерта, рая настъпи. незнам кака ама съм успял да се обладя на баща ми по телефона ( тогава разбрах закво е пъпката на 5цата). Баща ми дойде веднага, тури ми картофче на очите. На другия ден ми сложи и витамин А, два дни не ми даваше да излизам на слънце, да гледам телевизия, и нищо друго, само спане. От тогава, да чукна на дърво несъм се осветявал и за миг. Заварявам почти всеки ден и невинаги с маска, ама знам га да гледам и га не.
- Andronoff
- триногата
-
Браво на Сончо, заслужава фантичка
Иначе за работното облекло съм съгласен, наложително е
Колкото до рязане на дървен материал с флекс - може, но не с диск за метал, нито с диск за неметал, ползва се диск за дърво, който е същия като на циркулярите, с размер, който става за флекс
Веднъж бях рязал с флекс, заби ми се една стружка в окото, но "уж" я извадих. Вечерта си легнах, към 3-4 сутринта се събудих от болки. На другия ден отидох на лекар и преживях голяма гадост - стружката забита, ръждясала и "облечена", което значи, че вече не е на повърхността на окото, а над нея има жива очна тъкан. Няма да ви казвам какво ходене по мъките беше, бъркане, ровене, псуване и т.н. Оттогава насам ако все пак нещо ми влезе в окото, веднага го вадя, при нужда ходя на лекар. Обучил съм колегите във вадене на стружки, прашинки, камъчета и т.н. от очи с помоща на банкнота (от 50 или 100 лева ако е най-добре, щото са по-новички)
В общи линии трябва да се пази човек
А най-доброто лекарство за осветени очи е лозов сок . Не говоря за вино, а за сока, който лозовите растения отделят. Неведнъж съм виждал как хората вкъщи са си сложили по едно бурканче по асмите и то точно там, дето се окапва сока. Като питах какво и защо е това, ми казаха, че туй е най-доброто лекарство за осветени очи

Иначе за работното облекло съм съгласен, наложително е

Колкото до рязане на дървен материал с флекс - може, но не с диск за метал, нито с диск за неметал, ползва се диск за дърво, който е същия като на циркулярите, с размер, който става за флекс

Веднъж бях рязал с флекс, заби ми се една стружка в окото, но "уж" я извадих. Вечерта си легнах, към 3-4 сутринта се събудих от болки. На другия ден отидох на лекар и преживях голяма гадост - стружката забита, ръждясала и "облечена", което значи, че вече не е на повърхността на окото, а над нея има жива очна тъкан. Няма да ви казвам какво ходене по мъките беше, бъркане, ровене, псуване и т.н. Оттогава насам ако все пак нещо ми влезе в окото, веднага го вадя, при нужда ходя на лекар. Обучил съм колегите във вадене на стружки, прашинки, камъчета и т.н. от очи с помоща на банкнота (от 50 или 100 лева ако е най-добре, щото са по-новички)

В общи линии трябва да се пази човек

А най-доброто лекарство за осветени очи е лозов сок . Не говоря за вино, а за сока, който лозовите растения отделят. Неведнъж съм виждал как хората вкъщи са си сложили по едно бурканче по асмите и то точно там, дето се окапва сока. Като питах какво и защо е това, ми казаха, че туй е най-доброто лекарство за осветени очи

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
И аз се бях подкарал по подобен начин но в по лека форма
Реших сам да си заварям стойката за сателитката на терасата естествено без маска и си викам колко му е тука няккви шевове аз тука 10 години на компютри бачкам и мониторите не са ми прецакали очите та няк'ви си там 15 мин заваряне без маска
Естествено понеже не ми е занаят заварянето стана 30 мин и само леко ми пареше нооооо на другия ден си търсех само сянка защото на слънце нищо не виждах , и аз като колегата се оправих за 2-3 дена но все пак си беше екшън така че умната

Реших сам да си заварям стойката за сателитката на терасата естествено без маска и си викам колко му е тука няккви шевове аз тука 10 години на компютри бачкам и мониторите не са ми прецакали очите та няк'ви си там 15 мин заваряне без маска

Естествено понеже не ми е занаят заварянето стана 30 мин и само леко ми пареше нооооо на другия ден си търсех само сянка защото на слънце нищо не виждах , и аз като колегата се оправих за 2-3 дена но все пак си беше екшън така че умната

нека всички пичове, дето са заварвали без маска,ОСВЕТЕНИ очи
понеже съм голям герой-ще заварвам външна реклама без маска-абе така красиво си осветих очите-направо съм като коледна елхичка- един приятел ми достави специална маска за заваряване-ПОКРИВА ЦЯЛОТО ЛИЦЕ И СЕ ЗАТАМНЯВА САМА, след като си осветих очите Та да ми хареса повече маската МАЙ . КАКТО И ДА Е БЯХ СИ ОСВЕТИЛ ОчИТЕ ВЕчЕ, порачаната ми маска дойде после, платих 180 лева. повярвайте ми хора много удобно се работи с нея, спестявате си главоболия, най вече не слагате картофи, алое, карма, абе с една дума както и да заварявате не ще имате вече осветени очи-разбирасе ако маската е цяла и здрава. Повярвайте не е лукс-необходимост си е, варши работа. дето се вика дори да имам работа един път годишно с електрожена, вече без нея не заварвам та ако ще да ми дават илядо лева, не табла не реклама, не музики за коли та ако ще и самолети и летящи чинии да правя.
Поздрави Слави и екип Макссаунд. ПОСЛЕПИС!!!!! ХОРА НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С ЗАВАРКИТЕ ДОРИ И ДА ИМАТЕ КАТО МЕН МАСКА И ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН(УДОБЕН Е НЕ ТЕЖИ И РАБОТИ С ПРАВ ТОК)
Поздрави Слави и екип Макссаунд. ПОСЛЕПИС!!!!! ХОРА НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С ЗАВАРКИТЕ ДОРИ И ДА ИМАТЕ КАТО МЕН МАСКА И ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН(УДОБЕН Е НЕ ТЕЖИ И РАБОТИ С ПРАВ ТОК)
от нужда съм се научил и на електрожен и на телоподаващо ( CO) да работя че на джонито му трябваха едни заварки...без маска за никъде даже купих след това нови дискове за флекса съм се научил да работя с него..принципът е когато режеш нещо повече от 2 мм наведнъж да не влиза диска че да не вземе да се заклещи...
преди две години правехме аз,брат ми и баща ми ремонт на ремаркето на тира..сменихме пода,барабани
оле майкооо там да видиш зор ама се справихме ..ремаркето е триосно с двойни гуми и просто ми се еба майката...аз работя на шашито с флекса с монтирана една метална четка да изчистя ръждите от шашито и баща ми заварява нещо..без маска нашия но преди да пусне дъгата си обръща главата от другата страна..да ама не..като изхвърча едно горящо парче по врата му и като хвръкна една кръв брат ми крещи да излизам от долу аз така
баща ми сложи един парцал и стиска здраво и брат ми тръгна да се обажда по бърза помощ...в болницата се оказа че една брадавица тъкмо се била махнала
майка ми като се съвзе от шока и като го почна само че не го би
накрая аз и брат ми си го направихме ремаркенцето перфект! ново окабеляване,нов дървен под,нови габавити,гуми сменяхме пред блока снимка трябва да си намеря само преди и след това трябва да кажа на брата да го снима..
преди две години правехме аз,брат ми и баща ми ремонт на ремаркето на тира..сменихме пода,барабани

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3