Да ми е честит
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
то фордовете са така с еднакво табло кат бензиновите аз ми дадоха един такъв и си мислих че съм го развалил щото забиваше на 4200 пък аз чакам да иде поне 5000
Честито и да го караш само и да знайш тука има един състезател в Стара Загора и той каза форд се кара само с Злоба

Честито и да го караш само и да знайш тука има един състезател в Стара Загора и той каза форд се кара само с Злоба

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- KickingKing
- ентусиаст
-
Flash написа:Та...по темата:
НЕЗНАМкаква е системата на турбината, винаги ли е включена и смуче повече въздух на 3000, или е свързана с някакво реле от ел.системата на колата и се вкл. на 3000, но след тези 3000(трети път повторение
) колата се изтрелва все едно ме дърпат с ЗИЛ от място.
И казах НЕ МЕ РИТАЙТЕ
Еми то е термореле и като достигнеш някви обороти го пуска. Абе същото като перката на радиатора ама просто пуска турбото

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Между другото не съм свикнал да честитя за закупен Форд. По-скоро... обратното трябва да се получи, да започнем да те опяваме... 

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Тази тема не мога да я разбера...честно. Може подфорума да е "Извън Темата", но все пак е част
от БМВ Форум. Разбирам, че за българина покупката на автомобил е свързана с неописуема радост,
стигаща почти до състояние на афект (и има защо), която иска да сподели с колкото се може
повече хора, но в тази тема (и в този Форум) едва ли ще намериш истинска съпричастност
(предвид въпросния автомобил).
Аз ще се разгранича от стандартните "честитки" и с най-добри чувства ще ти пожелая един ден да
имаш повод да пуснеш тема в този Форум, в която да усетиш искрената съпричастност
на хората тук.
от БМВ Форум. Разбирам, че за българина покупката на автомобил е свързана с неописуема радост,
стигаща почти до състояние на афект (и има защо), която иска да сподели с колкото се може
повече хора, но в тази тема (и в този Форум) едва ли ще намериш истинска съпричастност
(предвид въпросния автомобил).
Аз ще се разгранича от стандартните "честитки" и с най-добри чувства ще ти пожелая един ден да
имаш повод да пуснеш тема в този Форум, в която да усетиш искрената съпричастност
на хората тук.

Driver's Racing Team
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
То не е много за честитка,както се изразиха 2ма човека по-нагоре...но все пак със здраве да я търкаляш и току виж час по-скоро да я замениш с бимер 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2