Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Тренирате ли?

Да, фитнес/поддържам фигурата си
34
30%
Да, бодибилдинг
14
12%
Да, силови тренировки
10
9%
Да, бойни спортове(посочете какви)
7
6%
Да, друго(посочете какво)
8
7%
Спорадично, неорганизирано или понякога, но с точно определена цел
12
11%
Не
28
25%

Общо гласове : 113
старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 29 Ное 2007, 19:02

Я некой да ми обясни какъв е смисъла да пиеш от "безвредните" ако не си професионален спортист?За едното показване и вид ли си ебавате мамата? :confused:
Особенно вредно е при подрастващи до към 18-19 да се взимат медикаменти,увеличаващи растежа и т.н.Какви дебили съм виждал точно от това направо се отвращавам.Единия е вече към 30 и докторите му казаха,че ше живее докато издържат органите :(
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 19:03

///peter написа:Абе в тоя ред на мисли, ка ксе борите със стриите?
Аз имам една много гадна на корема, като операция все едно ми е правена, пък и червена да го еба :mhihi:

Как червена ве човек :shock: Червените са тензионни, т.е. от разтягане на кожата. Оправия няма, може само да се облекчи. С времето ще избледнее, но махане, само с операция.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 19:08

bum_bum написа:
Аз имам една много гадна на корема, като операция все едно ми е правена, пък и червена да го еба :mhihi:

Как червена ве човек :shock: Червените са тензионни, т.е. от разтягане на кожата. Оправия няма, може само да се облекчи. С времето ще избледнее, но махане, само с операция.

Ами като от операция, рязко качих 15кг :mhihi: за по-малко от 2 седмици..
както виси един плакат с един боец "чист съм, чист съм" :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 29 Ное 2007, 19:45

Айде и аз да се вместя в темата :mhihi: Тренирал съм волейбол 2 год.,плуване 2 год.,с фитнесче се занимавах година и малко,но установих,че това не е спорт и сега от близо 2 год тренирам бокс :mhihi:

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 29 Ное 2007, 21:48

bum_bum написа:Захо, ръцете ти са си добре, просто намали малко талията и си пичеловка :mhihi:

Че аз и сега съм си ;) карам БМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2007, 23:25

///peter написа:
bum_bum написа:

Eeee. Бате. Наздраве.
По кило на ден... Какво е мезето?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 30 Ное 2007, 0:54

Айде и аз да се включа по темата....общо ми се събира 6-7 години тренировка и искам да кажа на хората, които си мислят че нe може да се вдигат големи тежести без химия - много им здраве! Лятото направих успешен опит на 200кг лег без стреч фланелка при 92-3кг само с някакъв смешен креатин (biogame)!
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Ное 2007, 8:46

D3BEP написа:
///peter написа:
bum_bum написа:

Eeee. Бате. Наздраве.
По кило на ден... Какво е мезето?

От 4тата до 6тата седмица беше това постижение, а мезето беше скъпо ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Ное 2007, 8:47

C S L написа:Айде и аз да се включа по темата....общо ми се събира 6-7 години тренировка и искам да кажа на хората, които си мислят че нe може да се вдигат големи тежести без химия - много им здраве! Лятото направих успешен опит на 200кг лег без стреч фланелка при 92-3кг само с някакъв смешен креатин (biogame)!

Разбира се че може, стига организма да ти позволи това нещо :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 30 Ное 2007, 11:46

значи едвам се сдържам да не се скарам с половината "професионалисти" но няма ще чета и ще се е опитам да го приемам с насмешка .за колегата Захо пиши едно лс да се разберем как да ти пратя филма не Менцер да видиш как се изпалнява защото така е наи точно и ще ти обясня някои работи виждам че си надъхан. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Ное 2007, 11:48

///peter написа:
C S L написа:Айде и аз да се включа по темата....общо ми се събира 6-7 години тренировка и искам да кажа на хората, които си мислят че нe може да се вдигат големи тежести без химия - много им здраве! Лятото направих успешен опит на 200кг лег без стреч фланелка при 92-3кг само с някакъв смешен креатин (biogame)!

Позволява.
То не е до организъм.
До психика е.
Гръдните мускули на нормалния човек имат "организмовият лимит" от около 400 кила на лежанката за човек 80 - 100 кила.
Това, което ги блокира, е нервната система. Затова "изтърваваш" тежест на лежанката - нормално мускулът би следвало след като се е сгънал донякъде и не е успял да се разгъне с голямата тежест по обратния път, контролирано. Просто нервната система следи натоварването и като отчете неспицифично натоварване, от гръбначния мозък идва блокиращ сигнал към мускулите, който ги връща в изходно положение, с идеята, че по - голямо напрежение е опасно за непривикналия мускул.
Точно в това е и същността на принципа на адаптацията, за който писах. Преодолява се "настройката на нервната система" към пределната тежест.
Така че според мен това постижение е чудесно и не бих се учудил да има и по - добри, пак на чисто. Вече казах, в силата стероидите далеч не дават толкова много колкото ни се струва.

Петер, ти бая коремче си направил през този цикъл братле, че баш на корема ти да се образува стрия :(
Ами принципа е да ги мажеш с нещо. Контратубекс или етерични масла - лавандула, невен. Трябва да го правиш последователно, поне година. И малко солариумче след това.
Няма да ги махне, но ще ги "позамаже".

значи едвам се сдържам да не се скарам с половината "професионалисти" но няма ще чета и ще се е опитам да го приемам с насмешка .за колегата Захо пиши едно лс да се разберем как да ти пратя филма не Менцер да видиш как се изпалнява защото така е наи точно и ще ти обясня някои работи виждам че си надъхан.

Кобра, рядко някой трениращ прави това което е във филмчето. Затова съм му дал книгата.

Филмът Хай Интензити Тренинг (HIT) който вероятно имаш предвид(предполагам че не говориш за пъмпинг айрън) прави много машини, на което лично аз не съм привърженик и определено няма да го научи да изпълнява правилно упражненията. Но пак казвам, не става от филмите.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Ное 2007, 11:57

D3BEP написа:
///peter написа:

Позволява.
То не е до организъм.
До психика е.
Гръдните мускули на нормалния човек имат "организмовият лимит" от около 400 кила на лежанката за човек 80 - 100 кила.
Това, което ги блокира, е нервната система. Затова "изтърваваш" тежест на лежанката - нормално мускулът би следвало след като се е сгънал донякъде и не е успял да се разгъне с голямата тежест по обратния път, контролирано. Просто нервната система следи натоварването и като отчете неспицифично натоварване, от гръбначния мозък идва блокиращ сигнал към мускулите, който ги връща в изходно положение, с идеята, че по - голямо напрежение е опасно за непривикналия мускул.
Точно в това е и същността на принципа на адаптацията, за който писах. Преодолява се "настройката на нервната система" към пределната тежест.
Така че според мен това постижение е чудесно и не бих се учудил да има и по - добри, пак на чисто. Вече казах, в силата стероидите далеч не дават толкова много колкото ни се струва.

Петер, ти бая коремче си направил през този цикъл братле, че баш на корема ти да се образува стрия :(
Ами принципа е да ги мажеш с нещо. Контратубекс или етерични масла - лавандула, невен. Трябва да го правиш последователно, поне година. И малко солариумче след това.

Това с психиката ми хареса и преди сме го говорили с теб и според мен има доста резон в него, затова и повечето силови спортисти на времето, не знам може и сега, ползваха амоняк преди вдигане :)
Иначе да надух се навсякъде, но корема просто ми изскочи
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Ное 2007, 12:03

Амоняк, даже и шамари. Назлобяват се. Да ги видиш само как се клатят и какви звуци издават.
Иво Христов става толкова надъхан и агресивен, че ако направи неуспешен опит, почва да обръща залата. Рита, блъска, сърди се. Приема нещата много лично и много емоционално. И може би за това е най - добрият.

Има ред неща за психическата подготовка и автотренинга при силовия спорт. Не съм ги измислил аз. Цяла наука си е. Тренировката на психиката даже преди тренировката на мускула.

ПП. Кобра, напиши тука тея методики бре :) Какво толкова пазиш в тайна :) Както виждаш който каквото е писал го е дал на всички.

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 30 Ное 2007, 15:29

D3BEP написа:
///peter написа:

Позволява.
То не е до организъм.
До психика е.

значи едвам се сдържам да не се скарам с половината "професионалисти" но няма ще чета и ще се е опитам да го приемам с насмешка .за колегата Захо пиши едно лс да се разберем как да ти пратя филма не Менцер да видиш как се изпалнява защото така е наи точно и ще ти обясня някои работи виждам че си надъхан.

Кобра, рядко някой трениращ прави това което е във филмчето. Затова съм му дал книгата.

Филмът Хай Интензити Тренинг (HIT) който вероятно имаш предвид(предполагам че не говориш за пъмпинг айрън) прави много машини, на което лично аз не съм привърженик и определено няма да го научи да изпълнява правилно упражненията. Но пак казвам, не става от филмите.

Определено е до психика аз винаги преди се пробвах на по голяма тежест от колкото съм вдигал последия път и винаги с мисълта че мога да я вдигна не само да си го казвам на ум а да си го мисля сериозно и абсолютно убедено и дори да не успея сам а с помощ от които ме пази следващият път като се пробвам и я вдигам сам :)
Така рекорда ми е 185кг. едени4ка на 90кг. ли4но тегло
Но от както взех да права гърди само с дъмпели силата ми падна но гърдите почнаха да изглеждат по добре и по оформени и масивни от преди някак си по голямото разтягане създава по добър визуален ефект а пък и стига ми толко сила за сега :) сега оба4е ще видя какво ще стане с тая хеви дути до след нова година ще тренирам по нея :)

Предишна

Назад към Извън Темата