Колеги, е, това вече на нищо не прилича!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Ное 2007, 13:23

gothic_fan написа:Към афектирания колега zAcK :
Първо: никъде не съм казал че много разбирам.

Второ: мисля, че форумът е за споделяне на проблеми, изказване на различни мнения и взаимопомощ... Скромното мое такова е, че затова сме на това дередже, заради мислене като " не ме занимавай с глупости, аз всичко разбирам, ама няма да ти кажа, щото съм пиЧ ".

Трето: не знаеш колко пари имам, дори да имам 2 милиона не мисля че трябва да ги давам на измислени търговци. Мразя да ме лъжат нагло, сигурно и ти.

Четвърто: никой в момента не сравнява Фиат с БМВ, виждам сам, че това е БМВ форум, сравнявам автомобили БМВ примерно 93 и 98 година, но това важи за всяка друга марка.

1. Ами като не разбираш как така твърдиш, че колкото е по-нова колата
толкова е по запазена :roll:
2. Казваш че форума е да си помагаме. ОК така е. Ама като колегите ти
дадоха съвет ти пак си държиш на своето :confused: :help:
3. Като не искат да те лъжат не си купувай кола втора ръка. Няма
търговец който да не скрие нещо по състоянието на автомобила :idea:

Общо взето ти какво си мислиш. Че някой ще дойде и ще ти даде
перфектно БМВ за 1000 лв. с пълен резервоар и даже ще те почерпи :banghead: :banghead: :banghead:

Затова казвам че си дървен философ. Щото не слушаш колегите ами си знаеш своето :D :roll:

P.S. Без лоши чуства

zAcK ;)
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от gothic_fan » 27 Ное 2007, 14:36

zAcK написа:
1. Ами като не разбираш как така твърдиш, че колкото е по-нова колата
толкова е по запазена :roll:
2. Казваш че форума е да си помагаме. ОК така е. Ама като колегите ти
дадоха съвет ти пак си държиш на своето :confused: :help:
3. Като не искат да те лъжат не си купувай кола втора ръка. Няма
търговец който да не скрие нещо по състоянието на автомобила :idea:

Общо взето ти какво си мислиш. Че някой ще дойде и ще ти даде
перфектно БМВ за 1000 лв. с пълен резервоар и даже ще те почерпи :banghead: :banghead: :banghead:

Затова казвам че си дървен философ. Щото не слушаш колегите ами си знаеш своето :D :roll:

P.S. Без лоши чуства

zAcK ;)

по 1: Аз не твърдя че е по-запазена, твърдя че шансът да се повреди нещо е много по-малък при по-новата, при еднакви условия на експлоатация.

по 2: Много внимателно следя съветите и благодаря на всички, които пишат тук, всеки ми помага с мнението си, но това не значи, че трябва да издигаме в култ супер хипер мега поддържаните коли на по 15 години, без да се обижда никой, не съм привърженик на крайностите.

по 3: Е това изказване много ме изненада, познавам хора които се занимават с внос на коли които са много коректни (жалко че се броят на пръсти). И какво, аз като се занимавам с видеонаблюдение значи ли това че лъжа хората какво да си вземат и кое каква работа ще им свърши, съответно за какви пари? Хората са различни, въпросът е кой какъв е. А нова кола на лизинг не бих си взел защото на мен не ми се струва изгодно да минат 4 години, още да се изплаща даден автомобил а цената му да е паднала с 1/3, а накуп нямам пари, то с пари лесно,както казват някои... . (сега ако не скочат всички колеги с нови автомобили ей ме на). Изказвам само лично мнение! :)

А това че съм дървен философ се видя от всичките ми постове (особено последния), ама няма лошо, знам, че не съм си изгубил времето, защото в диалога се ражда истината.

:D

PEACE ;)

PS: zAcK, ако продължаваме така днес никой няма да си изкара надницата, как мислиш? :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Ное 2007, 14:47

gothic_fan написа:PS: zAcK, ако продължаваме така днес никой няма да си изкара надницата, как мислиш? :mhihi:

:OT: :D Аз правих миграция на едно ISP в Анкара и бачках 32 часа
без да спра да я подготвя :mhihi:
Мога да не бачкам няколко часа :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аре успех в намирането на читав автомобил :D :D :D

P.S. БМВ преди всичко :mhihi: Хич не ми дреме ей :D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

ее

Мнение от klintan66 » 28 Ное 2007, 1:25

пич купи това което ти хареса на момента. в края няа краищата не се жениш а купуваш.макар че вмв е повече от жена. брат ми е като теб . искам да му подаря кола за около 5-6 к и му предложих кво ли не. а той . тая не .тая е стара. тая онакава . баси хората.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Предишна

Назад към Извън Темата