Колеги, е, това вече на нищо не прилича!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
gothic_fan написа:Към афектирания колега zAcK :
Първо: никъде не съм казал че много разбирам.
Второ: мисля, че форумът е за споделяне на проблеми, изказване на различни мнения и взаимопомощ... Скромното мое такова е, че затова сме на това дередже, заради мислене като " не ме занимавай с глупости, аз всичко разбирам, ама няма да ти кажа, щото съм пиЧ ".
Трето: не знаеш колко пари имам, дори да имам 2 милиона не мисля че трябва да ги давам на измислени търговци. Мразя да ме лъжат нагло, сигурно и ти.
Четвърто: никой в момента не сравнява Фиат с БМВ, виждам сам, че това е БМВ форум, сравнявам автомобили БМВ примерно 93 и 98 година, но това важи за всяка друга марка.
1. Ами като не разбираш как така твърдиш, че колкото е по-нова колата
толкова е по запазена

2. Казваш че форума е да си помагаме. ОК така е. Ама като колегите ти
дадоха съвет ти пак си държиш на своето

3. Като не искат да те лъжат не си купувай кола втора ръка. Няма
търговец който да не скрие нещо по състоянието на автомобила

Общо взето ти какво си мислиш. Че някой ще дойде и ще ти даде
перфектно БМВ за 1000 лв. с пълен резервоар и даже ще те почерпи

Затова казвам че си дървен философ. Щото не слушаш колегите ами си знаеш своето

P.S. Без лоши чуства
zAcK

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- gothic_fan
- Потребител
-
zAcK написа:
1. Ами като не разбираш как така твърдиш, че колкото е по-нова колата
толкова е по запазена![]()
2. Казваш че форума е да си помагаме. ОК така е. Ама като колегите ти
дадоха съвет ти пак си държиш на своето![]()
![]()
3. Като не искат да те лъжат не си купувай кола втора ръка. Няма
търговец който да не скрие нещо по състоянието на автомобила![]()
Общо взето ти какво си мислиш. Че някой ще дойде и ще ти даде
перфектно БМВ за 1000 лв. с пълен резервоар и даже ще те почерпи![]()
![]()
![]()
Затова казвам че си дървен философ. Щото не слушаш колегите ами си знаеш своето![]()
![]()
P.S. Без лоши чуства
zAcK
по 1: Аз не твърдя че е по-запазена, твърдя че шансът да се повреди нещо е много по-малък при по-новата, при еднакви условия на експлоатация.
по 2: Много внимателно следя съветите и благодаря на всички, които пишат тук, всеки ми помага с мнението си, но това не значи, че трябва да издигаме в култ супер хипер мега поддържаните коли на по 15 години, без да се обижда никой, не съм привърженик на крайностите.
по 3: Е това изказване много ме изненада, познавам хора които се занимават с внос на коли които са много коректни (жалко че се броят на пръсти). И какво, аз като се занимавам с видеонаблюдение значи ли това че лъжа хората какво да си вземат и кое каква работа ще им свърши, съответно за какви пари? Хората са различни, въпросът е кой какъв е. А нова кола на лизинг не бих си взел защото на мен не ми се струва изгодно да минат 4 години, още да се изплаща даден автомобил а цената му да е паднала с 1/3, а накуп нямам пари, то с пари лесно,както казват някои... . (сега ако не скочат всички колеги с нови автомобили ей ме на). Изказвам само лично мнение!

А това че съм дървен философ се видя от всичките ми постове (особено последния), ама няма лошо, знам, че не съм си изгубил времето, защото в диалога се ражда истината.

PEACE

PS: zAcK, ако продължаваме така днес никой няма да си изкара надницата, как мислиш?

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
gothic_fan написа:PS: zAcK, ако продължаваме така днес никой няма да си изкара надницата, как мислиш?

без да спра да я подготвя

Мога да не бачкам няколко часа

Аре успех в намирането на читав автомобил

P.S. БМВ преди всичко

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ее
пич купи това което ти хареса на момента. в края няа краищата не се жениш а купуваш.макар че вмв е повече от жена. брат ми е като теб . искам да му подаря кола за около 5-6 к и му предложих кво ли не. а той . тая не .тая е стара. тая онакава . баси хората.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3