Така ли е или не е така?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Така ли е или не е така?

Мнение от bobi_maxo » 27 Ное 2007, 14:11

Това е за сметките за ток. Как е по-добре според вас?
И тоя Шушулов заслужава ли си фамилията?
http://sofia.dir.bg/2007/11/27/news2378830.html
Последна промяна bobi_maxo на 27 Ное 2007, 14:28, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 27 Ное 2007, 14:21

Можеше анкета да се пусне така щеше да се вижда по добре. Кои е за и кои против.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Така ли е или не е така?

Мнение от D3BEP » 27 Ное 2007, 15:51

bobi_maxo написа:Това е за сметките за ток. Как е по-добре според вас?
И тоя Шушулов заслужава ли си фамилията?
http://sofia.dir.bg/2007/11/27/news2378830.html

То и ся е така, бате.
Само дето викат "мерим ги, мерим ги".
Имах приятели, 120 лева за ток при отсъствие от апартамента и спрели бушони. Няма кой и как да краде.
По принцип плащат по толквоа ток на месец, но този месец просто ги нямаше.
Подадоха жалба, нанайце си.
Изпили сте ги, викат енергото, в кръчмата кат пийте после да не казвате "ма аз дойдох преди малко, не може да е толкова голяма сметката".
Не с тези думи, но точно в този дух - 120 лева ток се правел и за два дена. А шушувците не могат ли да замерят ден за ден не е ясно.
Така че... просто си узаконяват пенделството с това правило.

При равни други условия нормалното домакинство е на плюс. ТО обикновенно добавя или усилва електроуреди, рядко смъква консумацията, та да си плати тока от миналата година средно ще му е на плюс, в смисъл ще има нещо като отложено плащане в края на тримесечието. Няма да е загуба, без да говорим че не знам дали сте закъснявали с един ден, да видите какви лихви... Аз съм чувал за законова лихва, ама тая ми прилича на незаконова. А ан запад мисля, че няма инкасатори, а не че хората плащат веднъж годишно; при това на запад разходът им за ток за 3 месеца е 1/10 от заплатата, тук за месец ми прави една заплата.

Обаче аз съм на мнение, че тия от енергото яко лъжат и крадат, ма*инка им... И сега сменят лъжите на дребно с измами на едро. Де ше ходя аз да си засичам миналия месец, та миналия месец миналата година, да ги сравнявам, та да ги добавям към другия месец, да ги изчислявам за да видя верня ли им е сметката. Това е с чудесен потенциал за измама, те при рпости сметки ми я правеха, сега в къщи трябва да си имам папка "Енерго" с калкулатор с памет. Те сега им се оплакваха хората, че лъжат в сметките, те намериха решение на проблема - да не можеш да им хванеш сметките.

Наичнът е ако се намери начин да се обърнем към комисията за защита на потребителите, щот тия от енергото когат и да ги биеш все ще им е късно... Ама ония вероятно добре са си платили там и са подплътени и откъм комисията, и откъм съда. Държавноузаконен монопол. Не е лека борба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Ное 2007, 18:25

PROUD TO BE BULGARION(тъй ли беше
-ама ме е срам,да го напиша на български
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Назад към Извън Темата