Какво правят БМВ ентусиастите в петък вечер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 18 Ное 2007, 1:45

Sharo написа:аве незнам ама ... Изображение
:mhihi: :mhihi:
загледайте се зад волана :lol:
Тва беше първото нещо което забелязах. :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 18 Ное 2007, 2:00

ge6pen4 написа:
KickingKing написа:ливади и паркингчета. Е как ще закъсаш там???

Червения дзвер по нагоре на същата страница е само със задно .. нито блокаж нито нищо .. не питай как ше закъсам на ливада :mhihi:

ama sha ima fun :weed:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Ное 2007, 2:20

///M Power написа:
Penchev написа:Не виждам нищо ценно в самоделката освен БМВ мотора :idea:
Закарах един гардероб 220 висок на 1 метър широк за три часа и половина на Слънчев бряг,като на магистралата с товара машинката движи,завива с точно 190 км/ч,после карах малко из Обзорския Балкан на клима и качествно озвучение ...

И на грозника не виждам 4 моста за да се избегне възможноста да го подпре снега отдолу ;)

Георги Пенчев

Жоро това с какво си го направил ? Пикапа кой мотор е ?

Мите, 2,5 Турбо дизел интеркулер , 170 к.с. е пикапчето :)
Аз също не вярвах ,но с 3 ма души и огромния гардероб на новата отсечка на магистралата между карнобат и Бургас това добиче закова 190 (там спира стрелката ,оборотите са 4200) и неусетих кога минахме от край до край егати :shock:
Един човек с една Е34-ка ,който движеше с около 180 така ме изгледа,какво ли си е казал само той си знае :mhihi:

Това нещо ускорява до 170 км/ч постоянно и много уверено,по път за Горна Малина бях зад една Шкода Оставия :mhihi: и след малко над 170 той започна леко да дърпа а пушеците от ауспуха й показваха ,че мъката и беше сериозна от 120-те километра от където го натиснах ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 18 Ное 2007, 11:14

170 кс ? гледам че такъв мотор е 136 кс ? А преди година и половина даже бях по 102 или нещо такова ....бая пикапи гледахме тогава ....някой път трябва да ги сбориме с едни други 2.5 тд :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Ное 2007, 10:19

///M Power написа:170 кс ? гледам че такъв мотор е 136 кс ? А преди година и половина даже бях по 102 или нещо такова ....бая пикапи гледахме тогава ....някой път трябва да ги сбориме с едни други 2.5 тд :D

Двигателя 136 к.с. е базовия ,ние предпочетохме 170-те коня.
Модела е нов ,ние подкарахме една от първите машини в БГ миналата зима.Преди година и половина още се продаваше стария модел с тоя мъртвия мотор :lol:

Давай го това 2,5 да ги преслушаме 8)

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Ное 2007, 16:47

Дилян Пенчев написа:
sonny написа:Ако тоя джип закъсва в такава "преспичка", по-добре го претопете в доменните пещи на Кремиковци :mhihi:

Ако искате фън и сте БМВ Ентусиасти, това е джипа за вас :mhihi:
....
ПС Историята все още не познава случай този джип да е закъсал :mhihi: :mhihi: [/img]

Сони, като си легне по корем в снега вервай ми че ако ще и най-големия оффроуд звяр да е ще си остане там :mhihi:
А ако на снимката ти се вижда че е преспичка, определено и на мен ми изглеждаше кат преспичка ама беше точно толкова широка та да я обкрача и беше точно с такъв наклон че да олекнат и предните и задните гуми едновременно :mhihi:
П.С. Тоя джип не беше ли на шаси от УАЗ?!?
П.С.2. Нещото което е много важно в едно такова начинание са гумите, жипката не е с подходящи за сняг гуми ;)

Невиждаш ли, че е в кавички преспичката ве тупан? Инак за гумите съм съгласен и самоделката е закъсала миналата седмица щото Йори е тупан и смени готините гуми. А инак, ако искаш да праиш офф-роуд с нея, треа да си поговориш с него. Ама това Мицубиши само си прилича на джип, то не може и на асфалта и с гардероба и в гората, то не може и душата в рая и к*ра до края :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 19 Ное 2007, 17:48

а братята италианци не спят

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 19 Ное 2007, 18:05

А гуменките как са? С тия колата трябва да спре чак когато останат във въздуха :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Ное 2007, 19:14

Не казахте нищо за американския боец :twisted: Кажете какво мислите не се ослушвайте като свиня в теменужки :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата