Внимавайте с варна карс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 05 Ное 2007, 18:04

THUNDER написа:Както казах в първия пост, станала е грешка Яро, за което се извиняваме! Колегите са направили максимална отстъпка за да се намали разликата с първоначално обявената цена, но доплащане е имало. Виновният от "Резервни части" е официално предупреден заради случилото се от директния му началник, което е и една от последиците от темата!

Като компенсация за причиненото неудобство за теб имаш еднократна безплатна диагностика на колата си от "Варна Карс" :idea:

Ако в бъдеще някой от вас има подобна случка при нас, моля, пускайте тема и ЛС към мен за да проверяваме и коригираме своевременно станалото :arrow: опитваме се да работим максимално добре и отзивите ви са важни за нас :idea: Деление на клиенти с нови и стари коли не правим!

Що се отнася до евентуални нередности по отношение на продажбата на автомобили се обръщайте директно към мен ;)

Живи и здрави!

Благодаря, отношението Ви заслужава адмирации в случая.Някой ден може и да се възползвам, но дано не ми се налага (в смисъл ми се ще колата да е ок, а и преди няколко месеца като я купувах сте я гледали генерално ;) )
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Ное 2007, 20:41

THUNDER написа:Както казах в първия пост,....

браво.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Ное 2007, 20:47

Наистина колега THUNDER,хубаво е че не се покриваш а казваш нещата ясно и точно,така трябва да бъде ;)
Между другото в петък една мацка с много готин глас ми се обади от Варна Карс,и ми направи една 6 минутна анкета по телефона като клиент на сервиза.
Не скрих доброто си впечатление по Ваш адрес ;)

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 06 Ное 2007, 3:47

Аз мога да споделя впечатленията си от Виа Интеркар Плевен. С две думи - най-добрите! Редовно си купувам само ОРИГИНАЛНИ части за колите си и няма как да не съм доволен! Като жест от тяхна страна ползвам и 10% отстъпка от цената на труда и резервните части :D Приемен час винаги се намира в "удобно за Вас време" и сроковете за ремонт са изключително кратки! За ретрофити за вграждане в употребяван автомобил има две години гаранция!
Не мога да си представя, че гореизложените случаи са действителни при оторизираните сервизи в Пловдив и Варна :roll:

ПП: Желая на всички БМВ маняци да поддържат автомобилите си само с оригинални части и в оторизирани сервизи, за да изпитат напълно "Удоволствие от шофирането" :twisted:
///M Club Member

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 17 Ное 2007, 15:37

Аз съм се ползвал веднъж от услугите им и съм меко казано доволен.....
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Ное 2007, 17:03

а само да попитам някой от камор има ли във форума та да се разсмърдя и аз че вече действието йм(или по-скоро бездействието)вече почва пряко да ме засяга. :?:

Предишна

Назад към Извън Темата