Абсолютен Рекорд!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Ное 2007, 9:41

Не знам ама преди малко ушанките бяха затворили моста за летището и
от Младост към Дружба и от Цариградско към Дружба беше някъф ад :shock:
То не стигат многото коли ама и тия малоумни ченгета дето затварят София
през 2 дни щото на баба ми брачедката щяла да минава от еди къде си
направо еб.ват мамата на всичко :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 09 Ное 2007, 9:48

Прав е WeiSTD, че има един физически лимит до колко МПС-та може да поеме пътя, но с добра дисциплина и организация на пътното движение може донякъде да се оправи хаоса! Всеки знае, че на кръстовище с кръгово движение, задръстванията са по-малко и в този ред на мисли това е вариант по който общините трябва да помислят да въведат където е възможно! На 1-во четене се сещам за Сточна гара в Пловдив и орлов мост в София!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Ное 2007, 10:00

Aз пък преди две седмици се прибирам към София от Банско и звъня на брат ми , да се срещнем в Младост на автомивката - той ми каза,че е в Павлово а аз бях около отбивката на Бобошево (между Благоевград и Дупница - примерно 85 км от София) и минах през Клисура и Ярема ,та направо при Младост излязох.Какво стана тръгна той от Павлово и стигна в Младост 10 минути след мен :roll:
Направо е страшно :help:

Мюнхен за мен е върха от градовете в това отношение,които съм посещавал съ своите три ринга :arrow: инер-,митлер и аусерринг.
Движението е още по-натоварено от Софийското поради далеч повечето автомобили, съобщават по Трафик радиото за "фюнф километер щау" :mhihi: но това 5 километрово задръстване се придвижва и хората си стигат за работа.Абе щом една сутрин от хотела на Митлерринг ,като се събудих и застанах на прозореца видях хер Жоро Чегевара, в движението как прелита със сигурно 100 км/ч и то пиков час ми стана ясно ,че май -май скоро няма да се оправят нещата :(

Георги Пенчев
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 09 Ное 2007, 15:00

Относно тъй наречените шорт-къти само мога да кажа-твърде много станахме тарикатите тука :mhihi: :mhihi:

А за Мюнхен-напълно подкрепям мнението на колегата има "щау" ама има и организация....
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 09 Ное 2007, 18:30

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Ное 2007, 23:54

PeBaLs написа:.......

Пебълс актуално се ключва в дискусията както винаги 8) яка снимка :mhihi:
....моя най-фрапантен случаи беше еднасутрин...."Захарна фабрика" - "Сточна гара" по сливница около 1 час и 20 мин...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Ное 2007, 0:00

Хахахаххахахаха, тая снимка горе цепи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе на нас не само количеството автомобили ни е проблема..... ми и "качеството" на шофиране.... просто не може без причина да се образува задръстване на "Тарикатско Шосе"... там светофари (от Орлов Мост до светофара на отбивката за Дружба - Горубляне) НЯМА..... три ленти..... дъъълги.... и въпреки това задръстване се случва.... и най-фрапиращото е, че се влачиш-влачиш и изведнъж пред теб се открива почти празно пътно платно.... ма така е, като куцо, кьораво, сакато и платежоспособно вади книжка и се мята на кола.... дето не знае кво да я прави...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 10 Ное 2007, 1:42

err0r написа:
///M Power написа:...аз съм чакал 3 часа зада мина Орлов само...

Е-е, да бе. да не минаваш Орлов мост през Банкя?

няма лъжа няма измама ...то това не е за хвалене :confused: :confused:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 10 Ное 2007, 8:49

sonny написа:аз отивам да живея на село в центъро се не издържа :mhihi:

айде ще те взема при мене....в нашето село под 80 не караме :mhihi: ....все още !!!

Предишна

Назад към Извън Темата