Откраднат автомобил!
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Откраднат автомобил!
Вчера в района на сточна гара е откраднат сив VW Пасат ТДИ от 2005та година. Модел 5,5. Колата е с чешка регистрация! Изглежда приблизително така:
Доста е лесна за разпознаване, тъй като се води някакво лукс изпълнение и има хром лайсни навсякъде, освен това салона е доста интересен - абсолютно всичко вътре е много светло сив цвят (вкл седалки, табло, пластмаси, дръжки, всичко). Има всякакви екстри, като телефонна уредба, малката навигация, климатроник и тн.
Моля, помогнете да открием автомобила!
Ако някой забележи Пасат, отговарящ на определението да ми позвъни веднага на тел. 0888257724. Косьо се казвам.
Специално моля живеещите в района да се оглеждат, защото колата е открадната през деня и надали е далеч от района на Сточна гара. Бие на очи с този чешки номер и я спират редовно полицаи!
Предварително благодаря за всякаква информация
Доста е лесна за разпознаване, тъй като се води някакво лукс изпълнение и има хром лайсни навсякъде, освен това салона е доста интересен - абсолютно всичко вътре е много светло сив цвят (вкл седалки, табло, пластмаси, дръжки, всичко). Има всякакви екстри, като телефонна уредба, малката навигация, климатроник и тн.
Моля, помогнете да открием автомобила!

Ако някой забележи Пасат, отговарящ на определението да ми позвъни веднага на тел. 0888257724. Косьо се казвам.
Специално моля живеещите в района да се оглеждат, защото колата е открадната през деня и надали е далеч от района на Сточна гара. Бие на очи с този чешки номер и я спират редовно полицаи!
Предварително благодаря за всякаква информация

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Косио,
сека седмица има по 1-2 теми за откраднати коли ТУК
и то все НОВ внос или такива тарикати с кола без каско
видиш ли такава кола НОВ внос без каско и то скъпа, повярваи че се 1 си написал на задното стъкло: подарявам Я
докарах преди едно Ново А6 , с немски номера тия жълтите .. е верваи че немаше как да не ме следят .. колата НЕ се води никаде регистрирана .. но за сметка на това много вървеше
видиж ли че имаш опашка или я отписваи или бегаи некаде на сигорно ,
та АКО НЯМАШ КАСКО ТИ СИ СИ ЗА БОИ БАТЕ .....
сека седмица има по 1-2 теми за откраднати коли ТУК
и то все НОВ внос или такива тарикати с кола без каско
видиш ли такава кола НОВ внос без каско и то скъпа, повярваи че се 1 си написал на задното стъкло: подарявам Я
докарах преди едно Ново А6 , с немски номера тия жълтите .. е верваи че немаше как да не ме следят .. колата НЕ се води никаде регистрирана .. но за сметка на това много вървеше

та АКО НЯМАШ КАСКО ТИ СИ СИ ЗА БОИ БАТЕ .....
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Колата има каско в Чехия. Кара се тук от година и половина така, с чешките номера.
Просто е сериозен проблем, че точно сега изчезна колата, защото е много нужна!
Моля, някой ако има инфо да ми позвъни веднага!
Съмнявам се, че колата е с чешките номера все още.

Моля, някой ако има инфо да ми позвъни веднага!
Съмнявам се, че колата е с чешките номера все още.

Ще я разглобят за части - щом е с чужди номера едва ли ще я използват за друго
В КАТ вече трудно влиза такава кола за регистрация с пренабити номера, защото не се знае дали не е пусната от интерпол примерно за издирване. Не рискуват а ги дават за части на няколко места в София и не само
Оглеждай се по-камионите които пренасят коли, но според мен е вече късно 

euroto написа:Ще я разглобят за части - щом е с чужди номера едва ли ще я използват за другоВ КАТ вече трудно влиза такава кола за регистрация с пренабити номера, защото не се знае дали не е пусната от интерпол примерно за издирване. Не рискуват а ги дават за части на няколко места в София и не само
Оглеждай се по-камионите които пренасят коли, но според мен е вече късно
В Косово ги регистрират

5 мнения
• Страница 1 от 1