LOWRAIDER
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
LOWRAIDER
има ли почва вав българия LOWRAIDERITE-вижда ли ли сте такива коли
дето подскачат и правят лудник цени? :o надявам се да полу4а интересна информация 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
В България това със сигурност няма почва, ама не пречи пак да има се радваш
Тук има малко инфо
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... =lowriders

Тук има малко инфо

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... =lowriders
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
En el LOCO en el COCO homiee.HAHHAHAAA.
Мноо се кефя че имало и тука фенове на по рачупените и яки неща.
Начи нещата сават посредтвом hydrolics.ли иначе казано хидравлични помпи.Попринцип кат се земе желанат кола дет ше се праи и се махат сички чарколяци отдолу.Ама сичко.Окачване-абе сичко.И се слагат новите-представляват гореспоменатите помпи окачени на някви големи неща дет са като скоби.Задвижват се от "батерии" в багажника.Според тва кво искаш да праи твойта кола се зимат целите пакети.Като можеш да си ги комбинираш по всевъзможни начини.Малко наивно описах на кво се крепат хидравликите ама така го вида аз сори.Който знае да каже.
иначе знам основните позиции- front stop,back stop,dumped(тва е кат се е снишила до земята),front up i back up.Иначе може да се праат комбинации от рода на front left up.А за подскачането трябва да имаш по силни хидравлики.Макар че никой не си слага от слабите.
Да виждал съм, в БГ такова нещо.Беше една прокажена 190ка ма кат се дигна отпред и ме заинтригува.
Мноо се кефя че имало и тука фенове на по рачупените и яки неща.
Начи нещата сават посредтвом hydrolics.ли иначе казано хидравлични помпи.Попринцип кат се земе желанат кола дет ше се праи и се махат сички чарколяци отдолу.Ама сичко.Окачване-абе сичко.И се слагат новите-представляват гореспоменатите помпи окачени на някви големи неща дет са като скоби.Задвижват се от "батерии" в багажника.Според тва кво искаш да праи твойта кола се зимат целите пакети.Като можеш да си ги комбинираш по всевъзможни начини.Малко наивно описах на кво се крепат хидравликите ама така го вида аз сори.Който знае да каже.
иначе знам основните позиции- front stop,back stop,dumped(тва е кат се е снишила до земята),front up i back up.Иначе може да се праат комбинации от рода на front left up.А за подскачането трябва да имаш по силни хидравлики.Макар че никой не си слага от слабите.
Да виждал съм, в БГ такова нещо.Беше една прокажена 190ка ма кат се дигна отпред и ме заинтригува.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
kkk
намерих една обява предлага се 2 цилиндара за хидравлика цена 300 лв на парче
дали си струва
пак как ви се струва 12 акумолатора в колата
и 2 големи компресорал лспоред мен си заслужава :o газарията 

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Виж в Кво състояние са! и питай човека мое ли да ти го монтира.А и като си земеш си земи още два цилиндъра и за отзад.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
разбрах 4е една хидражлика струва 1000 долара пар4ето и е супер боза .
а за ти подска4а колата на 3 метра жисо4ина ти треабжат кам 100000 долара и доста труд еджа ли ж бг някои 6те се наеме с подобна газария колкото и да сме газари тука;) но ас мисля да отитам за6тото сяко едно ново на4и нание е супер яко
дано не се разо4арожам

9 мнения
• Страница 1 от 1