Рутинни проверки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 23 Окт 2007, 22:19

MARFI написа:E вие по другите държави видели ли сте такова нещо, в Гърция не са ме спрели веднъж!
?

Ааа,изобщо не спират ,да знаеш.В събота ме истарашиха преди Сидирокастро.Даже и един помиар разшетаха из купето :mhihi: Търсиха :weed: ама нема баце.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 23 Окт 2007, 22:34

Да ама преди Сидирокастро е междуградски път, и мене са ме спирали преди Серес примерно, ама на междуградски път, а не в квартала пред квартала ти, пред входа ебаси!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 23 Окт 2007, 23:13

И защо точно протестираш?Че са седяли на тъмно или че са те задържали вършейки си работата?1во се оплакват сички ,че не си вършат работата,са един път да напраат нещо както тряа и се оплакваш...Еми по добре е да седят на тъмно да не са означени и т.н. Щото примерно ше внимаваш постоянно а не да скачаш на спирачките като ти блесне жилетката...Много по добре ше ми е на мене дето съм пешеходец...Може и колите да спират на пешеходните пътеки а не като пресичам на ракова и вече съм почти по средата на улицата и вместо да спрат колите ще карат врата до врата и още малко да се блъснат само и само да не спре и да мине преди мене?!Утре ше пуснеш тема в която ше се оплакваш сигурно ,че са корумпирани или че не си вършат работата...А и до колкото знам на осветлени места и т.н. трябва да са само патрулите на кат!охранителната полиция може да спира където си иска и могат ако искат да ти изтърбушат цялата кола ако има съмнение за наркотици кражба и т.н.Верно ,не могат да те глобяват за превишена скорост примерно ама са си в пълното право да ти направят проверка на абсолютно всичко.Могат и 10 часа да те държат ако има съмнения или се бави проверката...
:evil: нещо много модерно стана да обжалваш и да се оплакваш от работата на ушатите...Не ,че ги защитавам... А.С.А.В. ,ама си вършат работата! ;)
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Окт 2007, 13:13

аз на пешаци неспирам на охранителна полция пари недавам само на белите капи там е другу :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 24 Окт 2007, 15:07

Тука в Дружба много редовно взеха да висят.Btw винаги има на предната отбивка преди параклиса и там са винаги с патрулка и жилетки.А отностно тия двамата дет' са там при релсите те стоят там и обикалят заради дилърчетата ;) .Лятото се разхождам пеша из квартала с приятели и 3 поредни вечери тия двамата ни спират и искат документи глупости.Един преди ми вика зимал ли си наркотици и аз обяснявам ,че не съм ,а той ми свети с фенера в очите и вика да не мигам :mhihi: :shock: . Виждал съм ги и в една червена Вектра да стоят.А и лятото често ги виждах да стоят при сотаджиите и тук там спрат някой и един се занимава с него ,а другите се смеят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Окт 2007, 16:45

MARFI написа:Виждал си члена или рутинна проверка?

Тия щатите са полицейска държава, не се броят.
дали сме си вадили члена за рутинна проверка !??! :help: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 24 Окт 2007, 17:06

В Германия не те спират много , но ако те спрат някой път излиза солено ... иначе това е страната на Флица-Блица дето му викат. Навсякъде камери и само получаваш честитки ... за по 200-300 Еур . И на края на месеца без да те питат си ги теглят от сметката . Затова всеки там е е с банкова сметка.
Последна промяна tin на 30 Окт 2007, 16:07, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 30 Окт 2007, 15:54

Оня ден ми се случи нещо много необичайно, полицай тръгна да ме спира, на половината движение се отказа, и после жестово ме нахока, че не съм спрял, смех.

Цялата История

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Окт 2007, 16:02

Могат да те спрат.
Нямат задължение как да го направят. Охранителна полиция се занимава с охрана, вероятно гонят беглец, крадец или нещо такова. Абсолютно глупава е презумпцията че трябва да са на открито, на светло и да имат над главите си транспарант "тук има полиция". Те правят ЗАСАДА. Или поне блокират път за заподозрени. и случайно си попаднал там.
Не могат да те занимават със ЗДП. Могат да ти проверят паспорта, да те обискират, да те питат откъде и закъде си тръгнал. В най лошия случай могат и да те задържат до установяване на самоличността ти.
Те не преследват маловажни нарушения, като скорост и неспиране на знака "Стоп". Вероятно търсят престъпник.

Мене така преди няколко дни ме спряха от гранична. Човекът културно се обърна, поиска ми паспорта(и на всички от колата), прегледа ги и ме пусна, като даже ми даде информация за неща, за кито го питах. Няма лошо. Те са полицаи, могат да те проверяват както с кола, така и без. Но за скорост, техническо състояние и други могат да ти държат сметка само от КАТ.
Така че, рушвет ако тиискат, само на тях има смисъл да даваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Освен ако не возиш трупове в колата. :help:

Предишна

Назад към Извън Темата