KAT - въпрос
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
KAT - въпрос
1 Вярно ли е че за да си взема отнетия контролен талон, трябва да платя всички глоби и актове 3 год на зад считано от датата на отнемане
2 Може ли в интернет да проверя дължимите суми?
2 Може ли в интернет да проверя дължимите суми?

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
По точка едно е верно.Има случаи когато срока на глобите е над 3 години и сумите са в неденоминирани левове.Тогава цирка е голям.
По точка 2 към момента няма вариант да провериш в НЕТ-а.Процедурата е адски тромава.Редиш се на гишето връчват ти наказателното постановление,оттам се редиш в банката,после пак на гишето с бележката от банката за да си вземеш талона
На мен ми откраднаха документите заедно с акта и познай какъв зор видях и колко псувни съм ударил.
Не че не карах 2 месеца с една бележка от РПУ-то в КК Слънчев Бряг,ама пак си беше разправия като ме спрат.Иначе по закон нямаш право да караш
По точка 2 към момента няма вариант да провериш в НЕТ-а.Процедурата е адски тромава.Редиш се на гишето връчват ти наказателното постановление,оттам се редиш в банката,после пак на гишето с бележката от банката за да си вземеш талона
На мен ми откраднаха документите заедно с акта и познай какъв зор видях и колко псувни съм ударил.
Не че не карах 2 месеца с една бележка от РПУ-то в КК Слънчев Бряг,ама пак си беше разправия като ме спрат.Иначе по закон нямаш право да караш
- dopestar
- ентусиаст
-
е добре де тия как го мислат тва,
аз за 3 години на зад имам над 1000лв и познавам още хора които са на това дередже и си караме с актовете от по 3 месеца докато спечелиме от тото ли деба
аз за 3 години на зад имам над 1000лв и познавам още хора които са на това дередже и си караме с актовете от по 3 месеца докато спечелиме от тото ли деба

- body
-
-
Не искам да съм черноглед ама на такива като теб занапред ще им астава все по трудно да се измъкват.
Имах същия проблем и ми писна накрая.Шлатих си всички идишам спокойно вече.В момента и кола не можеш да регистрираш ако имап неплатени актове.
Добре са го измислили,а 
Имах същия проблем и ми писна накрая.Шлатих си всички идишам спокойно вече.В момента и кола не можеш да регистрираш ако имап неплатени актове.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- dopestar
- ентусиаст
-
аз колите на мое име не си ги пишем никога, и сега с тоя акт докато ми вземат книжката и после без книжки масово 

- body
-
-
Само знай че без книжка значи 50 кинта на всяко спиране.Едва ли ще устискаш ако си активен щофер и си караш през просото като мен например.В смисъл без колан и с превишена скорост в рамките на разумното
body написа:Само знай че без книжка значи 50 кинта на всяко спиране.Едва ли ще устискаш ако си активен щофер и си караш през просото като мен например.В смисъл без колан и с превишена скорост в рамките на разумното
50 лева друг път

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
add1cted написа:50 лева друг пътмен 3 пъти са ме спирали докато бях още на 17 и карах без книжка и с 20 лева си минавам като пич... не надценявайте нашите подкупни полицаи
Аз дори пари не давах...2-3 пъти са ме спирали докато бях на 17 и с някви лъжи,че съм забравил документите минавах...

Ония ден на входа на ст.град един ми разправяше "ако познаеш за кво те спрях и какво си нарушил,ще си играем на 50/50"...
изсмях му се дадох му 5лв и казах "обещавам следващия път да си вдигна по-високо халогените,току виж те заслепили"...и си тръгнах...
Аз да питам имам към 15 фиша и 2 акта който не съм плащал
последния акт ми е истекъл отдавна
не са ме спирали скоро и не съм ходил в кат защото ме е страх да не ми вземат книжката кви са глобите
имам кола на мое име не съм плащал данак фишовете тама ли се пишат ?
последния акт ми е истекъл отдавна
не са ме спирали скоро и не съм ходил в кат защото ме е страх да не ми вземат книжката кви са глобите
имам кола на мое име не съм плащал данак фишовете тама ли се пишат ?
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

11 мнения
• Страница 1 от 1