2ра ръка
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
ре
Хубавото си е скъпо! Всичко има значение! Дори два автомобила да ви изглеждат напълно еднакви. Какво имам предвид: ако имате за пример 2 бр. Е36 купе с пълен ///М пакет и еднакви екстри, но единя ///М пакет се е така на колата (, т.е. на 10-14 години), а другия е слаган допълнително миналата седмица Вие кой бихте избрали! От кола с нови амортисйори и ауспух и такава със стари коя бихте избрали? Не калкулирайте само цената на новите части, а и цената на труда за монтаж и изгубивремето за търсене!
///M Club Member
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Добре де,все се чудя защо всеки гледа първо годината,а не състоянието на колата.На пример,вчера пристигна автовоз от Германия и на него имаше едно 318тдс 97 год.пълен гроб.Двигател е читав на 300 000 ама другото
вътре като ,че ли се е возила мечка стръвница
а за тенекиите не ми се говори,тия в Германия май зимата хвърлят не луга а солна кисилина.
Та исках да кажа ,че отиваш да си купиш кола ,гледаш го тдс-а свети,/след ремонта/година арна,97,150 000 иляди,Дигитален климатроник ,ел джамци,подгреване на макарите
,ербаци,малък борд,халогени ,аламинки джанти,нов внос от джермани , двигатела ритни пали /поне в началото/ и си викаш е те тва е моята кола .А на практика взимаш гроб.
Тва е действителноста.
Бтв. Не я предлагам в форума да не ме псуе некой после.

Та исках да кажа ,че отиваш да си купиш кола ,гледаш го тдс-а свети,/след ремонта/година арна,97,150 000 иляди,Дигитален климатроник ,ел джамци,подгреване на макарите

Бтв. Не я предлагам в форума да не ме псуе некой после.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2