Маратон по Цариградско
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Bavarishe написа:BFM написа:Bavarishe написа:Ония ден малко ми беше да свием по жълтите и директно срещу даскалите.От тия боклуци такива чудеса става с трафика,че не ми се говори,но бях с А4-та на бащата.Ама ако и Цариградско ми преебат ще ме дават по новините.Че ги изкосим с мойто Ауди много лошо нещастници прости
Поздравления, колега, възхитен съм от гениалните ти включвания...
И по гениално мога.
Истината е,че ако им направят запалтите толкова ще стане инфлацийка.От там като сте събрали 1000 лева да нагласите я колата я нещо друго ще ви станат равни на 10 лева и ше псувате даскалите повече и от мен.В момента се нанасят финансови щети на много други хора(затрудняване на транспорта,невъзможноста да се ходи на работа понеже няма кой да ми гледа първокласника и т.н.).
Нали като им вдигнат заплатите на тях ще искат и другите да им ги вдигат,а след това ще вдигнат и цените.Когато един производител не може да задоволи финансовите си нужди от бройката,той вдига цената и т.н.Айде малко да мислиме и тогава да правим всеки дева Мария.
Има доста хора който работят за същите пари,а имат 2 пъти по-големи отговорности свързани с работата им
Съгласен съм, че стачката пречи, но това е единственият начин да се привлече вниманието на правителството и обществеността (друг е въпросът дали е успешно). Учителите тази година протестираха два пъти неефективно и не постигнаха нищо. Съгласен съм и че има много некадърни учители, но преди 2 години брат ми го блъсна Ауди, трябва ли заради това да тръгна на нож с-у всички шофьори на Ауди???
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
Добре де да не само те в тази държава да не само те да бачкат за 300 лв вие там у софето си бачкате за некви си 8-900 лв и си прайте пас и не ви ебе да ама нали се сещате че не сте само вие и ние тука "СЕЛЯНИТЕ" от провинцията си бачкаме за по 300-400 кинта ама цените са като вашите да не казвам по големи ..... някои отпарят по 10-12 часа на ден и пак зимат по 300 лв
ама то така е българщина стоим и си мълчим
Трябва сички да се дигнат и да го духа правителството или да си опраят заплатите на всички или да не се вдигат така космически цените
Нищо лично към софиянци !!!

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Mollov написа:Space написа:Всъщност не е много истината ама както и да е..
Кажи ми според теб кое НЕ е истина![]()
![]()
Иначе тоя маратон си е най-върлата тъпотия.... да ходят да научат кога е роден Апостола.... и тогава да правят маратон.. а не да се занимават с глупости..
Няма смисъл бате

Баварише, ама и ти много ги разбираш нещата! Това щото скоро си завършил и вече си наясно с всичко в тая държава (понеже са те научили твоите учители), или си природно интелигентен?

_!_
- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
Знаете за какво става на въпрос ина4е, ама вси4ките без 1-2-ма...Викаш работят по 4-5 4аса, а ? да ре4ем 6 4аса на ден - по 20 у4еника в клас = 120 4овека от воле всеки ден...от у4ител до у4ител си има разлика, така е, някои са много отка4ени, други са нормални...и кво, понеже вие в провинцията си взимате 300-400 лв за 12 4аса работа и у4ителите \обърни внимание, 4е не са само от София\ да взимат по толкова, айде без, всеки да си гледа в пани4ката, като искаш работи без пари денонощно, няма аз да ти наливам акъл. Естествено нещата не са толкова прости колкото си мисля, сигурно ста4ката си е продадена още отна4ало, не вярвам ни на Такева, ни на който и да било, но това е положението, може би трябва малко да се замислиш кои са бАклуците и тъпанарите в тая държава....при4инно-следственост 

С пари - в рая, без пари - по края. --- Българска народна
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
sonny написа:...
По твоита логика знаеш ли колко още работнически сфери могат и трябва да стачкуват ?
Лекари и сестри
Военни
Чиновници
и тн ...
Знаеш ли колко взима една сестра или един редник дет работят от сутрин до мрак ? 385лв основна на военните и 350 на сестрите
Ко ПРАИМ А ? КВИ ОТГОВОРНОСТТИ ИМАТ УЧИТЕЛИТЕ ВОЕННИТЕ И МЕД. СФЕРАТА . Я СЕ ЗАМИСЛИ ! ТУИ ДЕТ ГО ИСКАТ Е БЕЗОБРАЗНО МНОГО. НИКОИ НЕ ГИ ОГРАНИЧАВА НА РАБОТЯТ НА 2 МЕСТА КАКТО ПОВЕЧЕТО ОТ НАС !
Пример и то от София ! Бях командировка там 1 седмица запознах се с много пичове. Една сутрин разнасям стока с буса и ко да видя, единия ни склададжия дет взима 900лв заплата и си спуква гъза от яко бачкане вечер , през деня пича си спуква задника на друго място от работа. И така си докарва едно 2000лв ! и ко праим никои не му е забранил на работи на 2те места кат може да ги съчетава !
Ама грам не си прав !

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Два интересни въпроса:
- Защо не седяха пред правителството лятото, и без това не правят нищо, а си седят в училищата? Защото ще да им покажат само един
- Защо не си легализират официално вече частните уроци, нали им увеличиха заплатките?
- Защо не седяха пред правителството лятото, и без това не правят нищо, а си седят в училищата? Защото ще да им покажат само един

- Защо не си легализират официално вече частните уроци, нали им увеличиха заплатките?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
те такива дат бачкат по 14-15ч и повече,колко ще издържат?то като се сдухаш с бачкане и здравето излита..
бе кво само си пишем тука,бг е изкрадена вече толкова много и някои си живеят навънка с парите откраднати от народа и не чувстват вина...
какво можем да променим ние младите,дето ни пука,а..май нищо!!
бе кво само си пишем тука,бг е изкрадена вече толкова много и някои си живеят навънка с парите откраднати от народа и не чувстват вина...
какво можем да променим ние младите,дето ни пука,а..май нищо!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
LuBo1 написа:sonny написа:...
По твоита логика знаеш ли колко още работнически сфери могат и трябва да стачкуват ?
Лекари и сестри
Военни
Чиновници
и тн ...
Знаеш ли колко взима една сестра или един редник дет работят от сутрин до мрак ? 385лв основна на военните и 350 на сестрите
Ко ПРАИМ А ? КВИ ОТГОВОРНОСТТИ ИМАТ УЧИТЕЛИТЕ ВОЕННИТЕ И МЕД. СФЕРАТА . Я СЕ ЗАМИСЛИ ! ТУИ ДЕТ ГО ИСКАТ Е БЕЗОБРАЗНО МНОГО. НИКОИ НЕ ГИ ОГРАНИЧАВА НА РАБОТЯТ НА 2 МЕСТА КАКТО ПОВЕЧЕТО ОТ НАС !
Пример и то от София ! Бях командировка там 1 седмица запознах се с много пичове. Една сутрин разнасям стока с буса и ко да видя, единия ни склададжия дет взима 900лв заплата и си спуква гъза от яко бачкане вечер , през деня пича си спуква задника на друго място от работа. И така си докарва едно 2000лв ! и ко праим никои не му е забранил на работи на 2те места кат може да ги съчетава !
Ама грам не си прав !
Естествено, че трябва да стачкуват всички и логиката си е много правилна! Само информативно, военните нямат право да стачкуват

Дон Емилио, мислиш ли, че някой щеше да им обърне внимание, ако бяха стачкували лятото

_!_
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3