има ли фотошоп на български?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Какво точно неможеш,да направиш?Имай впредвид, че ако сядаш за първи път работата нема стане а иначе мога да ти пусна няколко туторияла,но на англ-ки
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
аз имам доста видео уроци
иначе имаше и на български,влезни в photo-forum.net и потърси във форума,там се разискваше,обаче не бяха много доволните,доста от нещата не били преведени като хората и т.н.

иначе имаше и на български,влезни в photo-forum.net и потърси във форума,там се разискваше,обаче не бяха много доволните,доста от нещата не били преведени като хората и т.н.

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
няма фотошоп на български,но има пач,който превежда голяма част от нещата на български.Това имах в предвид 

Tux0 Ca !

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Magi написа:Категорично няма фотошоп на БГ!
А уроци има в photoshop-bg.com
Това е мястото. Не ти трябва на български. Отиваш във форума, регваш се, почваш да четеш. Има една много хубава опция: любим урок. Добавяш си там нужните ти неща за да не ги търсиш всеки път. И забрави този български пач. Аз преди време четях едни уроци на руски, е нема такова приключение. Уж го знам съветския език, ама моя ФШ на инглински. А оди се разбери (за тези, които не знаят, бутонът старт на руски е ПУСК, а шорткът е ЯРЛЫК). Та сега ще изпаднеш в същата ситуация: уроците за английски версия, ти имаш БГ и почва едно лутане.

12 мнения
• Страница 1 от 1