TV за колата и не само...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
TV за колата и не само...
Някой случайно да си е взел този модел http://zora.bg/main.php?p=promo&s_p=pro ... 03&hotels= , нека се кажат мнения , плюсове и минуси, дори и като цяло за този калибър апарати. Искам да си взема нещо такова , не толкова за колата , а заради мобилността му и възможността да бъде и тук и там.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Какво да ти кажа, точно от този модел нямам впечатления, но аз миналата година си взех едно НЕО за същите пари, понеже при лошо време често спират тока, а мразим да пропускам формулата... Обаче за тия пари какво получих:
1. Матрицата е с много едра точка и като има субтитри, са гадни за четене.
2. На собствена антена е пълна скръб. Т.е. хваща добре само ако е в точно определена позиция на точно определено място. Затова съм му боцнал кабелната.
3. Пробвах го близо до един язовир не далеч от София - не хвана абсолютно нищо!
Все пак лично на мен ми върши идеална работа за това, за което го взех. Т.е. ползвах го само веднъж, когато по време на една квалификация тока спря за 10 мин.
От Китай донесоха в офиса една "фоторамка", която плейваше DivX, картинки, MP3 и т.н. С USB порт. На практика същото като това, за което питаш, но без тунер. Еми плейваше филмчета, но често забиваше или се ресетваше... И това примерно след 10 минути работа, т.е. ако го пробваш само за минута-две, не можеш да го хванеш. Изглежда, че работи, а иначе тесла. Естествено матрицата беше със същата едра точка.
Надявам се да съм ти бил полезен.
1. Матрицата е с много едра точка и като има субтитри, са гадни за четене.
2. На собствена антена е пълна скръб. Т.е. хваща добре само ако е в точно определена позиция на точно определено място. Затова съм му боцнал кабелната.
3. Пробвах го близо до един язовир не далеч от София - не хвана абсолютно нищо!
Все пак лично на мен ми върши идеална работа за това, за което го взех. Т.е. ползвах го само веднъж, когато по време на една квалификация тока спря за 10 мин.

От Китай донесоха в офиса една "фоторамка", която плейваше DivX, картинки, MP3 и т.н. С USB порт. На практика същото като това, за което питаш, но без тунер. Еми плейваше филмчета, но често забиваше или се ресетваше... И това примерно след 10 минути работа, т.е. ако го пробваш само за минута-две, не можеш да го хванеш. Изглежда, че работи, а иначе тесла. Естествено матрицата беше със същата едра точка.
It's not who You are, it's who You know...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
logout написа:
Много , за което благодаря!
Може и другите да понапишат нещо за тия играчки,дали си струват парите или само ядове.Това което каза logout за разделителната способност съм го забелязъл и аз, големината на пикселите е дразнеща.
Краун-а (линка горе) тук в Русе няма къде да го видя що за фога е , най близкият магазин Зора е на 100 км. в Шумен.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Аз съм вградил едно НЕО и к'во да ти кажа за 200тина лева не е зле -едрата точка е налице и тук. Филми от оригинални двдта имам и картината е добра. За ТВ да ти кажа гледа се добре, но не и с вградената антена!!! аз съм извел с тънък коаксиален кабел и съм скрил зад бронята един вибратор от ТВ антена, обаче сигнала се мени и се влияе от сгради и т.н. 

За марката която си посочил също не мога да дам мнение.Моят е Пулсар - верно по-скъпичък беше от другите , но пък субтитрите се виждат много добре.Качествена матрица няма да намериш лесно на такива мнитори защто са доста скъпи и това ги прави рядкост на пазара.Собствената му антена също е кофти но мисля(още не съм опитала , смятам да е утре) че ако вържеш външната ще е по-добре.Зависи за какво ще го ползваш - ако е за тв не е много добро , но върши работа.И моят и този който си посочил имат хубави изходи.
6 мнения
• Страница 1 от 1