дали ще се оцелее
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
при 100 км челно мисля че ще излезете с краката напред.
ама не ми са спори щото кат гледам бая има дето са оживели с таа скорост
пред мен се удариха с 124ка мерджо с 80км ч и двамата отидоха при Св Петър .А знаем таа кола колко е корава на удар--тъй че помислете си дали в момента на удара колата се е движела с 100.

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
Re: дали ще се оцелее
bat kir4o написа:колеги има един спор тука в махалата дали при удар със 100км челно в дърво челно ще се оцелеено говорим за кола 2007год производство ако има някой линк към тестове некви такива неща, нещо да помага че става сериозна работата
на майтап естественно но все пак и вас да питам, според мен ще оцелее
няма невъзможни неща, и аз не вярвах че човек (жена де) може да падне от 10000м.(10км.) височина и да оцелее, ама е факт

Обичам Родината, Мразя Държавата
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ама е рускиня а те правят чудеса200cm написа:bat kir4o написа:колеги има един спор тука в махалата дали при удар със 100км челно в дърво челно ще се оцелеено говорим за кола 2007год производство ако има някой линк към тестове некви такива неща, нещо да помага че става сериозна работата
няма невъзможни неща, и аз не вярвах че човек (жена де) може да падне от 10000м.(10км.) височина и да оцелее, ама е факт

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
bmwfena написа:ама е рускиня а те правят чудеса200cm написа:bat kir4o написа:колеги има един спор тука в махалата дали при удар със 100км челно в дърво челно ще се оцелеено говорим за кола 2007год производство ако има някой линк към тестове некви такива неща, нещо да помага че става сериозна работата
абе мисля че беше сръбска стюардеса ама нема значка

Обичам Родината, Мразя Държавата
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ре
Аз не искам да съм черен пророк, защото всички сме по пътищата, но защо разглеждате само това, колко е яка колата! Ами ако дървото има ниски остри клони 

///M Club Member
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
bmwfena написа:ама е рускиня а те правят чудеса

По темата : Много е относително....пример : след удар с около 100км/ч в стълб на мантинела трима души се измъкнахме от "смления" автомобил само с леки охлузвания /Слава Богу/, но има и случаи в които да речем кара си човечеца с 50-60 км/ч "чуква" се в някоя друга кола при което си удря главата на неправилното място и -->

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2