дали ще се оцелее

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Окт 2007, 23:41

при 100 км челно мисля че ще излезете с краката напред. :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама не ми са спори щото кат гледам бая има дето са оживели с таа скорост :!: пред мен се удариха с 124ка мерджо с 80км ч и двамата отидоха при Св Петър .А знаем таа кола колко е корава на удар--тъй че помислете си дали в момента на удара колата се е движела с 100.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 25 Окт 2007, 23:49

Ммм при тази ситуация не важи ли най-вече ускорението с което се удря колата?
Смисъл че примерно се движи със 120 и натиска спирачките и в момента на удара е на 100км/ч не е ли по-добре от колкото да си караш със 100 и да си поддържаш тази скорост до момента на удара?

Пази боже никой да не пробва :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 26 Окт 2007, 0:11

мда, щото като се движиш с по-висока скорост колата има повече момент, и като е по-тежка също, като цяло зависи от дървото :roll:
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 34

Re: дали ще се оцелее

Мнение от 200cm » 26 Окт 2007, 0:20

bat kir4o написа:колеги има един спор тука в махалата дали при удар със 100км челно в дърво челно ще се оцелее :mhihi: но говорим за кола 2007год производство ако има някой линк към тестове некви такива неща, нещо да помага че става сериозна работата :D на майтап естественно но все пак и вас да питам, според мен ще оцелее :)

няма невъзможни неща, и аз не вярвах че човек (жена де) може да падне от 10000м.(10км.) височина и да оцелее, ама е факт :shock:
Обичам Родината, Мразя Държавата

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 26 Окт 2007, 0:22

200cm написа:
bat kir4o написа:колеги има един спор тука в махалата дали при удар със 100км челно в дърво челно ще се оцелее :mhihi: но говорим за кола 2007год производство ако има някой линк към тестове некви такива неща, нещо да помага че става сериозна работата :D на майтап естественно но все пак и вас да питам, според мен ще оцелее :)

няма невъзможни неща, и аз не вярвах че човек (жена де) може да падне от 10000м.(10км.) височина и да оцелее, ама е факт :shock:
ама е рускиня а те правят чудеса :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 34

Мнение от 200cm » 26 Окт 2007, 0:24

bmwfena написа:
200cm написа:

ама е рускиня а те правят чудеса :mhihi:

абе мисля че беше сръбска стюардеса ама нема значка :mhihi:
Обичам Родината, Мразя Държавата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Окт 2007, 0:32

според факта че има доста оцелели с тая скорост мисля че печелиш баса :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 26 Окт 2007, 0:35

Печелиш баса и е време да почерпиш :drinking: :yammy: :weed:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 26 Окт 2007, 2:06

А може ли да напрайм ...... и да няма ....... и всичко да е......... Може ама не всичко е ......... . Краката на топло и ............. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 26 Окт 2007, 6:47

Аз не искам да съм черен пророк, защото всички сме по пътищата, но защо разглеждате само това, колко е яка колата! Ами ако дървото има ниски остри клони :mhihi:
///M Club Member

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 26 Окт 2007, 10:49

bmwfena написа:ама е рускиня а те правят чудеса :mhihi:

:OT: е верно чудеса правят :mrgreen:

По темата : Много е относително....пример : след удар с около 100км/ч в стълб на мантинела трима души се измъкнахме от "смления" автомобил само с леки охлузвания /Слава Богу/, но има и случаи в които да речем кара си човечеца с 50-60 км/ч "чуква" се в някоя друга кола при което си удря главата на неправилното място и -->Изображение
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата