Здравейте eнтусиасти <---Заключи ме
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Пич, хубаво си споделяш тук страховете, ама да знаеш, че малко народ ще ти се радва на това, дето си го сътворил. Вземи си осмисли действията и следващия път гледай да не ти причернява, когато си с колата, че не е ясно кой ще отнесе цветята под земята...
It's not who You are, it's who You know...
- Unknown_User
- Потребител
-
Успях да си пререгистрирам колата без да ми направят някакъв проблем.А тези отвас който ме упрекват за постъпката ми съм напално съгласен с тях,но просто не знам какво ми стана тогава и така се получи,по принцип съм разумен шофьор и последното нещо което бих искал е да ми се случи нещо лошо с количката за която съм се борил толкова дълго.Погрешно сте ме разбрали ако сте си помислили че се хваля за постъпката си.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
как ще спираш на един малоумник с фуражка и палка,дето един акт без грешка не може да напише 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
интусиасте внимавай като я регистрираш да не дойдат направо бопаджиите 4е както сте се нака4улили в колата цялото семейство току ви вземат за някои талибани

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
magareto_yori написа:...
и един съвет-не си прави екперименти с кола която не познаваш,защото се получават кофти номера...

А иначе -> Честито от мен и добре дошъл в сектата

- Unknown_User
- Потребител
-
Благодаря на целия форум за съветите и информацията която съм получил от него.Харесвах БМВ,но след като започнах да влизам и да чета тук и най-накрая успях да се метна на мечтаната кола станах истински маниак.Пак благодаря на всички ви и ви пожелавам да я карате все така и винаги да сте N1
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Unknown_User написа: станах истински маниак.
поредния

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
интусиаст
пипируда
ули майкооооо
надявам се това и вместо е да ти се изплъзнало че иначе не знам...аз смятам да те разпънем на кръст с ръждясали пирони и отдолу да запалим огън...целия клуб после ще танцува около тебе и аз с една бяла престилка и бяла качулка с нарисуван червен кръст ще дойда със Соломонската библия и ще назова Ктулу
а ре бе пич аз с майка ми веднъж вдигнах 160 и като пристигнахме такъв шамар ми удари че хвърчиха очила и т.н. наоколо...то не бяха само 160 ама ударих прекъсвач на 5та,изпреварих отдясно 2 камиона това преди няколко години тогава още ме тресеше келешлъка 
пипируда
ули майкооооо

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
а ре бе пич аз с майка ми веднъж вдигнах 160 и като пристигнахме такъв шамар ми удари че хвърчиха очила и т.н. наоколо...то не бяха само 160 ама ударих прекъсвач на 5та,изпреварих отдясно 2 камиона това преди няколко години тогава още ме тресеше келешлъка
При мен е по - скромничко.
Като возя майка ми и тя се опитва да слезе в движение

Пък и какво да ми каже жената? "Наведи се да ти ударя шамар!" ли?

Жените са си жени... Те не правят разлика между бързо и опасно каране. За мен на магистралата да не вдигнеш 140-150 си е направо грехота. Но да караш така нова и непозната кола по неподходящ път, нерегистрирана и да не спираш на полицаи... Не е само в скоростта безотговорността.
- Unknown_User
- Потребител
-
Хубаво де заяждаите си се с мен,това въобще не ми пречи аз и без това не умирам от желание да коментирам нещо със вас,когато ми потрябва информация винаги мога да си я потърся и прочета,благодаря за дружелюбното посрещане 

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Unknown_User написа:Хубаво де заяждаите си се с мен,това въобще не ми пречи аз и без това не умирам от желание да коментирам нещо със вас,когато ми потрябва информация винаги мога да си я потърся и прочета,благодаря за дружелюбното посрещане
Никой не се заяжда с теб.Колегите се опитват да ти кажат,че не си постъпил правилно.Не се засягай,а си помисли и за в бъдеще не прави такива работи

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2