Здравейте eнтусиасти <---Заключи ме

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 09 Окт 2007, 17:22

Пич, хубаво си споделяш тук страховете, ама да знаеш, че малко народ ще ти се радва на това, дето си го сътворил. Вземи си осмисли действията и следващия път гледай да не ти причернява, когато си с колата, че не е ясно кой ще отнесе цветята под земята...
It's not who You are, it's who You know...

Потребител
Аватар

Мнение от Unknown_User » 09 Окт 2007, 18:20

Успях да си пререгистрирам колата без да ми направят някакъв проблем.А тези отвас който ме упрекват за постъпката ми съм напално съгласен с тях,но просто не знам какво ми стана тогава и така се получи,по принцип съм разумен шофьор и последното нещо което бих искал е да ми се случи нещо лошо с количката за която съм се борил толкова дълго.Погрешно сте ме разбрали ако сте си помислили че се хваля за постъпката си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 09 Окт 2007, 18:51

Няма значение, какво си мислят хората и какво не ама това твоето си ...... работа. Разумен шофьор, дрън дрън и какво като удариш някой ще пледираш за невменяемост ли? Абе кво се паля и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Окт 2007, 19:02

как ще спираш на един малоумник с фуражка и палка,дето един акт без грешка не може да напише :twisted:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 09 Окт 2007, 20:09

Еми не спирай ама после чичко полицай ще ти надене прангите :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 10 Окт 2007, 19:55

интусиасте внимавай като я регистрираш да не дойдат направо бопаджиите 4е както сте се нака4улили в колата цялото семейство току ви вземат за някои талибани :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 12 Окт 2007, 15:43

magareto_yori написа:...
и един съвет-не си прави екперименти с кола която не познаваш,защото се получават кофти номера...

:yes: Напълно подкрепям!

А иначе -> Честито от мен и добре дошъл в сектата :D !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Окт 2007, 23:25

За колата - честито :D

Ама ако искаш по-дълго да и се порадваш (пък и на живота) не бъркай безстрашието с безумието :!:

Потребител
Аватар

Мнение от Unknown_User » 15 Окт 2007, 1:26

Благодаря на целия форум за съветите и информацията която съм получил от него.Харесвах БМВ,но след като започнах да влизам и да чета тук и най-накрая успях да се метна на мечтаната кола станах истински маниак.Пак благодаря на всички ви и ви пожелавам да я карате все така и винаги да сте N1

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 15 Окт 2007, 2:27

Unknown_User написа: станах истински маниак.

поредния :mhihi: нали Диляне :mhihi: :winky:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Потребител
Аватар

Мнение от Unknown_User » 15 Окт 2007, 3:34

:roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 15 Окт 2007, 9:01

интусиаст
пипируда
ули майкооооо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: надявам се това и вместо е да ти се изплъзнало че иначе не знам...аз смятам да те разпънем на кръст с ръждясали пирони и отдолу да запалим огън...целия клуб после ще танцува около тебе и аз с една бяла престилка и бяла качулка с нарисуван червен кръст ще дойда със Соломонската библия и ще назова Ктулу :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: а ре бе пич аз с майка ми веднъж вдигнах 160 и като пристигнахме такъв шамар ми удари че хвърчиха очила и т.н. наоколо...то не бяха само 160 ама ударих прекъсвач на 5та,изпреварих отдясно 2 камиона това преди няколко години тогава още ме тресеше келешлъка :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Окт 2007, 9:16

а ре бе пич аз с майка ми веднъж вдигнах 160 и като пристигнахме такъв шамар ми удари че хвърчиха очила и т.н. наоколо...то не бяха само 160 ама ударих прекъсвач на 5та,изпреварих отдясно 2 камиона това преди няколко години тогава още ме тресеше келешлъка

При мен е по - скромничко.
Като возя майка ми и тя се опитва да слезе в движение :) Като види отбивка и вика "спри" ... "спри тука!".
Пък и какво да ми каже жената? "Наведи се да ти ударя шамар!" ли? :mhihi:
Жените са си жени... Те не правят разлика между бързо и опасно каране. За мен на магистралата да не вдигнеш 140-150 си е направо грехота. Но да караш така нова и непозната кола по неподходящ път, нерегистрирана и да не спираш на полицаи... Не е само в скоростта безотговорността.

Потребител
Аватар

Мнение от Unknown_User » 15 Окт 2007, 10:27

Хубаво де заяждаите си се с мен,това въобще не ми пречи аз и без това не умирам от желание да коментирам нещо със вас,когато ми потрябва информация винаги мога да си я потърся и прочета,благодаря за дружелюбното посрещане :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 15 Окт 2007, 12:07

Unknown_User написа:Хубаво де заяждаите си се с мен,това въобще не ми пречи аз и без това не умирам от желание да коментирам нещо със вас,когато ми потрябва информация винаги мога да си я потърся и прочета,благодаря за дружелюбното посрещане :winky:

Никой не се заяжда с теб.Колегите се опитват да ти кажат,че не си постъпил правилно.Не се засягай,а си помисли и за в бъдеще не прави такива работи :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата