ДА ТИ ВДИГНАТ КОЛАТА!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 12 Окт 2007, 1:23

Adrenalinka написа:
BMW_POWER написа:Значи относно паяците - има ги в цял свят и навсякъде правят едно и също - преместват неправилно паркирали автомобили. Ако не ти харесва това - направи като мен. Продадох си колата, карам си мотора, паркирам навсякъде, нямам винетки, нямам талони за синя зона, мога да го бутам по тротоара и по Витошка, защото закона ме третира като пешеходец .....
София е създадена преди много години и тогава никой не е мислил за автомобили.
Теоретично ти имаш кола и искаш общината да ти направи паркинг. А тогава ония богатите, дето имат самолети - на тях летища пред къщите ли да им направят?

За паркирането добре.... а ако има и жена и дете, те с другия мотор ли ще са???

неможеш да си представиш какво видях в лондон ... и то няколко пъти ...

мъж на мотора (до тък добре) зад него жена му (пак добре) между тях дете на около 5 6 години (леко странно) на мъжа на гърдите от ония ранички за бебете ... и вътре кво ;... бебе ....
е паднах ... 3 4 дена го виждах да паркира на едно и също място ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 12 Окт 2007, 8:26

BMW_POWER написа:Значи относно паяците - има ги в цял свят и навсякъде правят едно и също - преместват неправилно паркирали автомобили. Ако не ти харесва това - направи като мен. Продадох си колата, карам си мотора, паркирам навсякъде, нямам винетки, нямам талони за синя зона, мога да го бутам по тротоара и по Витошка, защото закона ме третира като пешеходец .....
Теоретично ти имаш кола и искаш общината да ти направи паркинг. А тогава ония богатите, дето имат самолети - на тях летища пред къщите ли да им направят?

Много богатия не е нужно някой да му направи летище, защото той ще си го направи сам, аз немога да си направя паркинг в ценатара на София обаче.Това е спекулация с написаното в закона.Нека има паяци, но да преместват колите найстина както си му е реда, тоест ако пречи на движението или е нужно.Добре фирмата е паркинги и гаражи нали :?: :!: Е какви паркинги са били построени и какви гаражи.Това е една институция за абсолютно бърза и безпроблемна печалба на милиони най-вероятно на някой мафиот с силен гръб в правителството.Ти хубаво го каза с мотора, но нали се сещаш че най-малкия ти проблем е паяка след като го паркираш някъде и после излезеш и него намериш защото е бил задигнат + това няма застрахователна компания която рискува да се нагърби с застраховането на мотор против кражба...По-добре да си паркирам кола и да се притеснявам, че ше я вдигнат отколкото да имам мотор и да се притеснявам, че ше го гепат което е доста вероятно освен ако не е някой пълен боклук за 1000 лева.Живеем в държава на абсурдите.Служители на НСО и НСС работят на часно при мафиоти, като шофьори, бивфи барети стават гладни действащи лица в нарко бизнеса.Убиват които си поискат в центара на софия посред бял ден и държавата няма никакви заподозрени и не последват никакви арести въпреки, че дори и в медиите се пише кой какъв е в подземния свят.Застрелват мафиоти и в тях намират документи, че са от таините служби и служители на НСС.НСО под предтекст, че пазят някой си пиян, политик помитат всичко по пътя си.Всеки прави каквото си пойска, пълна свободия и не виждам надежда за оправия.Има камери, които половината ако не и 90% неработят а само за един ден ще се изкарат пари от тях от стотиците глоби на водачи нарушаваши правилника.Да бяга само тия от власта а ние идеални чудесно щеше да бъде.Ако имаше ред и дисциплина нямаше да има толкова жертви по пътищата, защото лошите водачи щяха оттдавна да са без книжки и да се замислят над това.Кой за последно е видял циганин в учебна кола :?: :twisted: а всички имат книшки почти.Затъваме в собствените си лайна и до голяма степен сме си воновния ние с манталитета и подхода.Когато видим пешеходец да чака да пресече гледаме да преминем колкото се може по-бързо защото си имаме по-важна работа от това да спираме с такова мислене сме за гората.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Re: ДА ТИ ВДИГНАТ КОЛАТА!!!

Мнение от Dimo » 12 Окт 2007, 9:29

Терзийски написа:

Източник: http://lexbg.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=9

О да, не сме държава признавам, жалкото е че има много родолюбци дето са им затворени очите още но като хапнат дръвцето няколко пъти ще се оправят и те ;)

П.С. Крис сигурно и тук държавата е в правото си щото нямам нотариален акт за цяла софия и да си спирам навсякъде а? :winky:

Един уточнителен въпрос: Това значи ли че ако ми вдигнат колата по закон немогат да ми искат повече от 10лв глоба?

А по въпроса за мотора, да така е, само ако си мразиш живота защото в нашето движение някоя заспала патка няма да си погледне в огледалата докато я изпреварваш и ще те замаже на мантинелата!
От тази гледна точка автомобила е значително по сигурен ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Окт 2007, 0:46

да бе верно може ли некои да каже с 2 думи ко е написал батко боби че немога да разгадая тея сложни термини :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Окт 2007, 23:16

ivan1979g написа:На всичко отгоре "Паркинги и гаражи" частна фирма и парите отиват в некви мутри

Това до голяма степен обяснява нещата ....

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 15 Окт 2007, 0:52

Sharo написа:
Adrenalinka написа:

За паркирането добре.... а ако има и жена и дете, те с другия мотор ли ще са???

неможеш да си представиш какво видях в лондон ... и то няколко пъти ...

мъж на мотора (до тък добре) зад него жена му (пак добре) между тях дете на около 5 6 години (леко странно) на мъжа на гърдите от ония ранички за бебете ... и вътре кво ;... бебе ....
е паднах ... 3 4 дена го виждах да паркира на едно и също място ...

Ето и малко от Виетнамския ми период. Та Adrenalinkе, ко викаш душа за жената и детето :winky: ?

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата