Колко катастрофи имате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко катастрофи имате?

1
57
38%
1-3
60
40%
не ги броим бая отдавна :)
32
21%

Общо гласове : 149
младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 01 Окт 2007, 0:43

_65536_kb_sec_ написа:това е една невероятна идея :)
очаквайте снимки :)
ми да - :!: :twisted: ноооо наи бързо ще смразиш пернишката кръв като сложиш да се виждат военни трофеи от битките - части от голфари :idea: строшени стопове,брони и др. - да има респект :mhihi: :mhihi: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 01 Окт 2007, 1:33

BMWALPINA написа:Ако броим чупене на броня значи имам една. НА витоша влезнах в една преспа с задницата и резулатата беше счупена задна броня

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

аз нямам никакви!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 01 Окт 2007, 1:47

е определено трябваше да има отговор 0 и една като пасажер

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 01 Окт 2007, 12:31

Нямаммм :D :D :D
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Окт 2007, 14:17

Засега нямам, ама като гледам как карат някои индивиди просто разбирам, че е въпрос на време :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36/e39
Мечтае да кара: през просото

Мнение от zodiak » 01 Окт 2007, 18:57

С Москвич
1. назад в стълб - като начинаещ

С Рено 19

2. Не успях да видя един ТИР - не можах да го избутам :shock: от ляво колата на д*пе

3. Зима - снегорина минал напреки на пътя - огромна буца лед - предницата на сол

4. Зима - след 450км сняг на чистата магистрала на входа на Варна където сега е BMW в мантинелата - отпред и ляво мазало

5. леко забрах един чичко - нищо работа

6. Едно Пежо се бутуряса челно в мене - колите и двете за скрап - тази ми е любимата :mhihi:

С BMW-то 0 и се надявам скоро да не ми се случва.

Тези при паркиране дето поместваш тоя от пред или отзад не ги броя те ся двуцифрено число...

Пострадали хора - 0 което много ме радва.

П.П. Аз съм бил обществено опасен бе... :shock:

П.П.П. Това обяснява защо по някой път съм така зад волана
Изображение
Последна промяна zodiak на 03 Окт 2007, 15:08, променена общо 2 пъти
Чрез светло пиво, към светло бъдеще

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 01 Окт 2007, 21:02

Аз за сега сам само с една, Един леко пинал бакш се упита да се престрои в лява лента, а аз бях до него- не ме бил видял :mhihi: ама нищо ми нямаше

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 05 Окт 2007, 4:21

мии дет ги броим за катастрофи две
едната карах малко бързичко и един реши да излезе от едн пресечка ине можах мн да спра и го опрах леко отзад :mhihi: незнам що неговата мн се смачка а моита само бъбрека и падна и тва беше :mhihi: :mhihi:
другата един пиян , без преглед, без гражданска, мина на червенно на едно крастовище и ма отнесе :mhihi: не беше пил мн само 1,85 промила :P
а и едно дето не го броя едно бордюрче... :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 05 Окт 2007, 10:05

Тоталки 2 броя, най неприятната беше в Англия карам си аз единичката голфче гледам таралежи преминават и спирам, да ама не зад мене още едно голфче 2-ри номер ме направи купенце. И после голфчетата били бавни. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Окт 2007, 12:50

Аз пък имам около 3 ама то едни катастрофи нямам думи...
Едната беше на пистата в Сливен.... Бяхме само 2 коли на пистата и аз се заговорих с брат ми през джама а от другата страна спрял един приятел с едно ауди... И навих пълен десен без да го видя че е до мене и сгънах вратата... :uups: Много тъпа....Ама това със вектрата на нашия...

Другата един пич излезе от една пресечка в лозенец без предимство и блееше такъв и ме цепна отзад... 3тата си бях аз виновен засякох един железен кон ( трамвай ) :mhihi: :mhihi: Резултата - очукан калник заден и счупен стоп външен ... Ама се оправя това... Поне беше с малка скорост и няма големи последствия ...
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 05 Окт 2007, 15:46

Vozq_bez_pari написа:а и едно дето не го броя едно бордюрче... :mhihi: :mhihi:

И аз така, само че една стеничка. Още първия ден като взех книжка, ми падна телефона на стелката и се наведох да си го взема и една стена ме блъсна на един десен завой. Орлето се размина с една много тънка и незабележима стружка на калника, и полуовална джанта, а на стената: черна боя, червена боя, и 30см изронено :mhihi: :mhihi: :mhihi:

На същия тоз завой (след определено време) само че с ръчна: крива предна дясна джанта, гума с цепка около 10см и липсващо парче от бордюра. За това този завой съм си го кръстил "Моя си завой" :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39

Мнение от s » 05 Окт 2007, 18:25

4 като пасажер като шофер нямам ( нямам книжка) :)

1- 14 септември с майка ми пътуваме към село в началото на селото изкача каруца с 8 мангала без да се огледа=> спирачки : 40 метра спирачен път и спиране в каруцата, поражения: сгънати преден капак, ляв калник, броня и фар с мигач(Ситроен BХ)
2- лада неква онасяне на знак стоп поражения: малко огъната броня и капак

3- ланча делта, на връщане от белово майка ми кара новата си кола (по обяд предния ден купена) ляв завой със около 130=> 3 отсечени бетонени стълба, аз със счупен крак(дясната гума беше влязла при мен) майка ми цицина на главата брат ми навехната китка. колата мармалад(застрахователя пита дали има оживели освен майка ми)

4- Ситроен Ксара- майка ми отнема предимство при ляв завой на бакшиш удар => пораженията предницата на хармоника :)

ПП надявам се да не съм шофер като майка ми :) :uups:

Предишна

Назад към Извън Темата