Мисля стана добра сделка
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Мисля стана добра сделка
Колеги един познат на баща ми има Volvo 340 ( голяма кошница ) !!! Нали бях писал , че ми трябва газова уредба и той отначало ни искаше 250 лева и баща ми беше готов да му ги даде представете си !!
Но аз му казах да не е посмял и да му даде 150 лева ( не повече ) !! Човека отначало каза , че за 150 лева никога няма да ни я даде !!! Викаме си хубаво
И представете си днеска звани на баща ми и казва ,че ще издава Волвото за старо желязо и е навит за 150 лева да ни даде газовата уредба ( ама всичко , винтили , тръбички , маркучи , 60 литрова бутилка , изпарител ( Ловато ) и всичко останало за което не се сещам в момента !!! Даже искаше и Волвото да ни продаде за около 500 лева , ама тоя курник не ми требва !! Та са след няколко часа ще докара Волвото пред нас за да го налитам
!!!
Ноооо щом ще го топи аз замислям да си сваля доста повече работи : отзад има две колони JBL -ки , акомулатора , ще източа антифриза , с касетофона ще видиме какво ще се разбереме , мисля да му сваля гумите ( до колкото си спомням не са лоши ), мислех си и седалките да сваля ,ама размислих - адски са неудобни !! Предложете какво друго да окошаря
Са ми е паднало
Но аз му казах да не е посмял и да му даде 150 лева ( не повече ) !! Човека отначало каза , че за 150 лева никога няма да ни я даде !!! Викаме си хубаво

Ноооо щом ще го топи аз замислям да си сваля доста повече работи : отзад има две колони JBL -ки , акомулатора , ще източа антифриза , с касетофона ще видиме какво ще се разбереме , мисля да му сваля гумите ( до колкото си спомням не са лоши ), мислех си и седалките да сваля ,ама размислих - адски са неудобни !! Предложете какво друго да окошаря

4 мнения
• Страница 1 от 1