Мисля стана добра сделка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мисля стана добра сделка

Мнение от BMW_325 TDS » 03 Окт 2007, 13:39

Колеги един познат на баща ми има Volvo 340 ( голяма кошница ) !!! Нали бях писал , че ми трябва газова уредба и той отначало ни искаше 250 лева и баща ми беше готов да му ги даде представете си !!
Но аз му казах да не е посмял и да му даде 150 лева ( не повече ) !! Човека отначало каза , че за 150 лева никога няма да ни я даде !!! Викаме си хубаво :mhihi: И представете си днеска звани на баща ми и казва ,че ще издава Волвото за старо желязо и е навит за 150 лева да ни даде газовата уредба ( ама всичко , винтили , тръбички , маркучи , 60 литрова бутилка , изпарител ( Ловато ) и всичко останало за което не се сещам в момента !!! Даже искаше и Волвото да ни продаде за около 500 лева , ама тоя курник не ми требва !! Та са след няколко часа ще докара Волвото пред нас за да го налитам :mhihi: !!!
Ноооо щом ще го топи аз замислям да си сваля доста повече работи : отзад има две колони JBL -ки , акомулатора , ще източа антифриза , с касетофона ще видиме какво ще се разбереме , мисля да му сваля гумите ( до колкото си спомням не са лоши ), мислех си и седалките да сваля ,ама размислих - адски са неудобни !! Предложете какво друго да окошаря :mhihi: :mhihi: Са ми е паднало

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 03 Окт 2007, 13:48

И.... к'во? Всеки ако тръгне да си пише к'во си купил и направил... :help:
There is no replacement for displacement

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Окт 2007, 13:52

Предложи му 500 лв. за цялата кола

Частите за Volvo хич не са евтини и ако продадеш това-онова газовота ще ти дойде без пари :D

А да я пратиш за скрап никога не е късно

Ама да я отчисли от КАТ да не ти я тръсне така

Потребител
Аватар

Мнение от hilqdarka » 03 Окт 2007, 14:05

Взимай я цялата все ще изкараш някой лев отгоре.

Назад към Извън Темата