Fiat 500

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от hilqdarka » 02 Окт 2007, 21:37

Добре изглежда на картинката ама на живо каква ли боза ше е ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 02 Окт 2007, 22:20

ACCELERATOR написа:... От друга страна, ако в София всички се придвижваха с коли от този калибър - Смарт, Мини, японските кубове и т.н., съм сигурен, че задръстванията из София щяха да са доста по-малки. :D

ACCELERATOR, съгласен съм, че този клас автомобили си имат не малко плюсове и привърженици, а това, че аз не съм от тях не значи нищо - просто мое лично мнение :D

Не съм съгласен обаче за връзката между "този калибър коли" и задръстванията.
Задръстванията зависят от инфраструктурата, организацията на движението и културата на движението (донякъде и от състоянието на автопарка).

След като улиците не са в състояние да поемат трафика и са в безобразно състояние (а и новите които се строят са тесни от сега още), след като такива неща като "зелена вълна" и еднопосочни улици без паркирани и от двете страни автомобили са в сферата на фантастиката, след като на зелен светофар минават по 5-6 автомобила защото другите се почесват и зяпат, и след като има автомобили дето ги молят да тръгнат като светне зелено, просто не може да няма задръствания.

И най-лошото е че никой не го е грижа за това, ако нещо се прави - то е половинчато и "на парче" и батака става все по-голям

Иначе според твоето твърдение, ако разкараме тролейте, камионите, джиповете и бусовете излиза че проблема е решен :lol:

Не вярвам че ако 50-60 % от всички коли са с по 1 метър по-къси, това ще повлияе на задръстванията

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Re: Fiat 500

Мнение от krika » 02 Окт 2007, 22:24

WeiSTD написа: Даже и от Минито ме кефи повече. Вие кво мислите?

Изображение
Тва нещо да го сравняваш с Мини Купър е голяма грешка :!: И като си дал снимка на някво нагочено италианче, нека видим тоя дзвер :arrow: това не е ранено със спагети :twisted: http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DG земи тоя свински линк :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 02 Окт 2007, 22:53

тфа има вид на голема бИгачка :lol:
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Окт 2007, 0:46

Сравнявам го с Мини Купър като Fashion Statement. Докато седя спрял в задръстването не е важно колко коня имам под капака ами колко малко бензин трябва за да ми дрънчи музиката и да ми духа климатика. . . и колко съм фешън 8). По тези критерии, 500така по нищо не отстъпва на Минито според мене.

Естествено че Мини-то е по добра перформанс кола, но аз винаги ще си имам нещо друго спортно в гаража, и то ще бъде със задно.

А момчетата които си мислят че това не е удобно за високи хора си мисля че грешат. Аз съм 190см и съм карал и Полско Фиатче (То технически и това е полско де :mhihi: ) и старо Мини и Трабант без проблем.

А щом Том Форд се събира на задната седалка на тази кола, значи аз няма да имам проблем.

П.П. Плюса на това не е в самото движение ами в паркинга. Ако всяка една кола в центъра е такава вместо Кайени, 7ци и Хъмари, ще има место за ПОНЕ 50% повече коли.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Окт 2007, 9:03

Колата в цяла Италия я има във всяка автокъща на Фиат и е уникално красива! Интериора е много много добър и в никакъв случай не са ползвани евтини материали! На всякъде има коли с надписи "Every day test drive". Върви супер. Когато пристигат автовозите с чинкуеченто целите са изрисувани с италианското знаме и пище "welcome bambina" цените за чисто нова такава започват от 10750 евро и стигат до 14900 за 1.3JTD M-jet със най-високото ниво на оборудване. По пътищата в Италия вече я карат!

А до това колко е тясна - на мен ми е екстра вътре!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Окт 2007, 9:36

WeiSTD написа:Сравнявам го с Мини Купър като Fashion Statement...

Много си прав, че до голяма степен нещата опират до Fashion-a :D
И по-добре така, че ако се търсеше само практичното не ми се мисли как щяха да ни изглеждат колите.

А като оставим на страна рекламите явно този клас колици си имат достатъчно фенове

Предишна

Назад към Извън Темата