Лукойл с рекордно повишение в цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Писна ни!
bobi_maxo написа:
да си напраим такива лепенки и да си ги налепим по колите а ... може да има ефект

аз мисля че това е безмисленно,какво стана като лепихме лепенки за мед.сестрите-нищо.Това и да го лепиш,първо почти никой не знае за какво иде реч,второ двайсет човека да се борят срещу една мафиотска държава-това вече е пълна глупост.bam-bam написа:bobi_maxo написа:
да си напраим такива лепенки и да си ги налепим по колите а ... може да има ефект
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
evans написа:аз мисля че това е безмисленно,какво стана като лепихме лепенки за мед.сестрите-нищо.Това и да го лепиш,първо почти никой не знае за какво иде реч,второ двайсет човека да се борят срещу една мафиотска държава-това вече е пълна глупост.bam-bam написа:bobi_maxo написа:
ти ако малко беше помислил щеше да зацепиш за ко иде реч

иначе ако некои ми каже че ше опраи държавата утре ше се облепа целия с такива лепенки

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Колеги май е изгубена кауза в БГ да се борим с/у сените или с/у държавата,не че не вярвам в задружността,просто хората отгоре са прекалено заети с това да ни закопават надолу че да ни обърнат внимание.Цените само само нагоре ще вървят,така си мисля за жалост.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Gemar написа:Песимист = оптимист с опит
Е значи на тези от 4-ти километър им идва в повече опита ...

На времето лежах дълго време в болница със язва и като се поочитавих и почнах да щъкам насам-натам се запознах с едно наборче от нервното отделение и той каза мъдра мисъл:
"И вие от другите отделения сте луди ама на нас по ни личи и за това сме тук"