E36 M paket CA29....
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
E36 M paket CA29....
Кое беше момчето с въпросното , много готино бмв.Тази вечер се засякохме на 5-те кюшета и си направихме малко взаимен фън чак до шела преди отбивката за младост!За последното искам искренно да му благодаря и искам също да го попитам с какъв матор беше колата!Бате ако четеш, съжалявам че неможахме да си поговорим през джамовете в движение, ама попринцип съм леко неадекватен,а като карам съвсем
Тогава неможах да ти отговоря на въпросите ( трябваше да избегна тролея пред мен все пак ), та ще го направя сега!Колата е 3.0 204 к.с.но тепърва ще търпи промени в това отношение:)

A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Батио
уникално много се накефих тази вечер, колата ти е уникална звукът и ускорението са божествени!!!!!!!!!!! добре, че имаше коли пред теб че да мога да карам след теб щото бая ме узори нагоре по цариградско !!!!! после те видях че тръгна обрано към центъра но нямаше как вече....
благодаря и аз беше уникално !!!

2 мнения
• Страница 1 от 1