Някой от Сливен да помогне на едни закъсали съфорумци?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Някой от Сливен да помогне на едни закъсали съфорумци?

Мнение от Иво » 09 Сеп 2007, 18:32

Ако има някой 0888 467 467 -> Иво. Благодаря!
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 09 Сеп 2007, 21:46

Намери ли се някой или да помоля мои близки приятели :!: :roll:
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 09 Сеп 2007, 21:54

Чух се с Иво, каза, че всичко вече е наред и ме помоли да го напиша и тук, щото нямал достъп до Интернет ;)
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 09 Сеп 2007, 22:16

И аз звъннах (без да прочета докрая мненията :lol:) - оправили са се пътуват даже вече.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

сливен

Мнение от KPETEH » 10 Сеп 2007, 16:02

Здравейте,
Аз съм закъсалия :mhihi:
Та значи историта е следната:
По път за морето, тоест за Смокиня спукахме задна дясна гума и стана на парцал директно я хвърлихме, сложихме резервната. Вчера се връщаме за Софията и малко след отбивката за Сливен, пак вибрации. Сприам - гледам резервната се предала. Бяхме в добро настроение, пък и сме от хората който намират начини в всякви ситуации, звъннах на една позната от Сливен - за съжаление тя се оказа в София. После си спомних случка с Иво, когато преди 2 години спукахме резервоара на е30-то пак по пътя за Сливен и тогава си спомням, че намерихме някакви хора който бяха готови да се отзовът, та веднага му се обадих. Между временно взимам джантата от старата гума и директно на платното започнахме да стопираме коли. За наш късмет ни спря Пътна помощ. Качихме се с джантата - колата остана на пътя и отидохме в Сливен. Там хванахме такси и започнахме да обикаляме да търсим гумаджийница. Намерихме, но нямаха там гуми и проблема се сведе до намирането на нова гума. Като първа идея, отидохме до Кауфланд, но се оказа, че били разпродали всички гуми. Отново в таксито. Шофиьора се свърза по радиостанцията с негов колега който ни насочи към гумаджийница. Дали работеше? Човека живеел отгоре над гумаджииницата и щял да ни помогне. Та отидохме, намерихме и викхаме човека - той слезе намери точния размер като спуканата, не беше нова, но я сложи за 5 мин. След това отново с таксито до пътя за София. Цялата врътка ни коства 50 лева. Останаха и за бира :lol:
Гумите ни изглежда бяха доста стари, щом се предадоха. Не успях да намеря причина поради която се спукаха. Първата беше при скорост от около 130 докато втората при 100 км/ч. Колата - Рено Клио - на шоферката. Както и да е прибрахме се благополучно. Подбалканския път е страхотен за каране през ноща. Няма коли и се вижда идеално.
Накрая вече в квартала, съвсем ненадейно се спраска единия страничен прозорец. Едната от дръжките който задържат стъклото към механизма за отваряне се счупи. Филм отвсякъде :) В крайна сметка ние си бяхме с палатките, имахме и храна. Щяхме да оцелеем.
Искам да благодаря на Иво и всички който бяха готови да се отзовът.
На Наско - гумаджията (ул.Мур 13 - имам и телефон ако на някой потрябва), на Стоян - таксимен ( и негов телефон имам :mhihi: ) и на Господина с пътната помощ (имам му визитка). Само с добро за Сливен :) А и джанти си намерих хехехе...

Назад към Извън Темата