Здравейте
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте
Извинявам се за невежеството !
Та скоро очаквам да си продам колата (сегашната) и ще си купя БМВ но незнам точно какво
. Просто искам Бмв ама несъм наясно как са с потдръжката добре ли се държат на пътя какъв вазход имат , чупливи ли са приемам предложения за модел .
Мн ми хареса това " http://www.bmw-galerie.de/bmwportal/mai ... 9.JPG.html "
Ако можете да ми кажете какво е що е ... марка модел ....
Търся кола максимум до 6000 лв
Благодаря , почвам да се образовам от неска .
Та скоро очаквам да си продам колата (сегашната) и ще си купя БМВ но незнам точно какво

Мн ми хареса това " http://www.bmw-galerie.de/bmwportal/mai ... 9.JPG.html "
Ако можете да ми кажете какво е що е ... марка модел ....
Търся кола максимум до 6000 лв

Благодаря , почвам да се образовам от неска .
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Добре дошъл
това на снимката е е36 модела ... за него може да прочетеш много в е36 раздела ...
успех
това на снимката е е36 модела ... за него може да прочетеш много в е36 раздела ...
успех
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а ве явно и тебе те е треснала треската наречена БМВ
внимавай че лечение няма
виждам не ти дава да спиш
за около 6 може да се намери и прилична Е34-ка и що годе Е32-ка което е много по трудно заниатие
но зависи от вкуса ти
иначе за здравина - ми БМВ е все пак не е коя да е кола - не се троши никак лесно (туй от опит го знам)
внимавай че лечение няма
виждам не ти дава да спиш
за около 6 може да се намери и прилична Е34-ка и що годе Е32-ка което е много по трудно заниатие
но зависи от вкуса ти
иначе за здравина - ми БМВ е все пак не е коя да е кола - не се троши никак лесно (туй от опит го знам)

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При търпение и упорито търсене можеш да се вместиш в 6000 лв. за прилична Е36, макар и не от най-новите. Няма да изглеждда като тази в линка ти, но постепенно можеш да я направиш. Имай предвид,че след като купиш кола за 6000 лв. след това ти трябват още 200-500 (ако я купуваш от търговец, а не някой познат например) според състоянието, за да я приведеш в кондиция. Отделно са застраховките, данъка и гр. отговорност, които зависят от двигателя. Повече можеш да прочетеш в раздела Е36. Там можеш да намериш много полезни съвети преди да си похарчиш парите и да пускаш теми с проблеми
Успех с покупката!

Never mistake motion for action...
Leon написа: Имай предвид,че след като купиш кола за 6000 лв. след това ти трябват още 200-500 (ако я купуваш от търговец, а не някой познат например) според състоянието, за да я приведеш в кондиция.
Да знам некопувам кола за първи път

Благодаря за коментарите до момента.
Аз вече си харесах БМВ но ако може информативно да ми кажете колко пари ще ми струва да постявя ел.стъкла отпред ?
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Как да не ни е срам да пишем за разхода ...Под 25/100 на дали някой е видял
Айде сега сериозно - Клише - зависи от двигателя и от стила на каране
Не очаквай така известните 20 на сто за всички БМВ-та
Не, че не може да ти ги изгори, сигурен съм, че все някога ще ти го направи
Ама не очаквай цифромания.
Пример - М40Б16 (1.6) - Извънградско - 90км/ч - 6-6,5л / 120 км/ч 6,5-7л
В града - По-нормално каране Баща ми - 9/100 Аз - 11-13/100. К'о да праиш
И за поддръжката не се плаши, то евтино освен, че нема ами и тея митове - БМВ= вечна мизерия заради скъпата поддръжка си е от едно време, когато за 50 лв правиш ремонт на жигулката, а пък частите за БМВ още не бяха навлезнали като хората в България и купуваха за 50 лв само гумата
Поздрави, Мартин.

Айде сега сериозно - Клише - зависи от двигателя и от стила на каране

Не очаквай така известните 20 на сто за всички БМВ-та

Пример - М40Б16 (1.6) - Извънградско - 90км/ч - 6-6,5л / 120 км/ч 6,5-7л
В града - По-нормално каране Баща ми - 9/100 Аз - 11-13/100. К'о да праиш

И за поддръжката не се плаши, то евтино освен, че нема ами и тея митове - БМВ= вечна мизерия заради скъпата поддръжка си е от едно време, когато за 50 лв правиш ремонт на жигулката, а пък частите за БМВ още не бяха навлезнали като хората в България и купуваха за 50 лв само гумата

Поздрави, Мартин.
Поддръжка и разход е относително както каза колегата. Ако попаднеш на добра кола и ти я пазиш няма да е скъпа. Ако попаднеш на някой от легените, които вкарват тук ще имаш разходи 100% вече какъв размер никой не знае то си е въпрос на късмет. А колко харчи... ми колкото я настъпваш
. Моя мотор е 2.5 от 12 до 18-19. Смесено ръчка + спокойно към 13-14. Извънградско - тук не мога да кажа много щото винаги я ръчкам просто какъв е смисъла да карам с 120 като дава 10-11 разход, а и при 170-180 дава 11-12 

There is no replacement for displacement
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
прочети в Е36 хубаво темите с проблемите и помисли дали искаш да си земеш от тея за по 6 бона супер запазени БМВта ... да не станеш редовен писател там 

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Нарочно те плаши,щото 36-ца стана много комерсиялна,и другаря bam,губи индивидуалност
,аз ти казвам щом те кефи взимай

10 мнения
• Страница 1 от 1