Вижте ги тия боклуци!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 04 Сеп 2007, 11:52

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Сеп 2007, 16:05

Абе аз данъци неплащам, щот неам нищо дефакто. Ама заради тия медици, ни се еба мамата. Толкова сложно ли беше преди 8 години да върнат всички Българи работещи там в БГ? Либииците нямат собствени медици, затава там работят само чужденци, по-голямата част от които са българи. Като изтеглят всички, да видиш ква мизерия и бацили ше ги налегнат и щеше да се опрай сичко. Данеговорим, че можеше да се деиства по УСА модел. Хеликоптерите, шашките и мангалите на заря. Ама не, хуманност, да ти еба и хуманноста. АЙ са да плащаме, и ние, и децата ни, и внуците ни и гъзовете ни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 04 Сеп 2007, 16:09

sonny написа:Абе аз данъци неплащам, щот неам нищо дефакто. Ама заради тия медици, ни се еба мамата. Толкова сложно ли беше преди 8 години да върнат всички Българи работещи там в БГ? Либииците нямат собствени медици, затава там работят само чужденци, по-голямата част от които са българи. Като изтеглят всички, да видиш ква мизерия и бацили ше ги налегнат и щеше да се опрай сичко. Данеговорим, че можеше да се деиства по УСА модел. Хеликоптерите, шашките и мангалите на заря. Ама не, хуманност, да ти еба и хуманноста. АЙ са да плащаме, и ние, и децата ни, и внуците ни и гъзовете ни.

кои хиликоптри бре ... ние имаме сигурно 1 който може да стигне до там .... а като стигне някое дете с прашка ще го премери и ще го свали .... ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Сеп 2007, 16:14

Sharo написа:
sonny написа:Абе аз данъци неплащам, щот неам нищо дефакто. Ама заради тия медици, ни се еба мамата. Толкова сложно ли беше преди 8 години да върнат всички Българи работещи там в БГ? Либииците нямат собствени медици, затава там работят само чужденци, по-голямата част от които са българи. Като изтеглят всички, да видиш ква мизерия и бацили ше ги налегнат и щеше да се опрай сичко. Данеговорим, че можеше да се деиства по УСА модел. Хеликоптерите, шашките и мангалите на заря. Ама не, хуманност, да ти еба и хуманноста. АЙ са да плащаме, и ние, и децата ни, и внуците ни и гъзовете ни.

кои хиликоптри бре ... ние имаме сигурно 1 който може да стигне до там .... а като стигне някое дете с прашка ще го премери и ще го свали .... ;)

Извинявай ти, но ми позволи да не се съглася с теб...
На балканите само Турция може да ни се опъне по-сериозно :roll: (нищо, че имат много малка територия тук )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 04 Сеп 2007, 16:17

да не искаш да кажеш, че Търция може да ни опъне по-сериозно :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Сеп 2007, 16:18

Stanchev написа:да не искаш да кажеш, че Търция може да ни опъне по-сериозно :mhihi:

То на нас още ни държи влага, тяхното опъване :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Сеп 2007, 16:26

Stanchev написа:да не искаш да кажеш, че Търция може да ни опъне по-сериозно :mhihi:

Интересното е, че при по-модерните оръжия в случая нашите са правени за масово поразяване (студената война), Турция е доста уязвима... суша е при тяхххх, това нашите военни не са го пропуснали :mhihi: Но каквото и да си говорим, сила са :D

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 04 Сеп 2007, 17:01

кво ми пука,нали съм с колата
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Сеп 2007, 17:35

B U L L I написа:кво ми пука,нали съм с колата

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
E тва е приказка ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 04 Сеп 2007, 21:03

то тва няма никъв смисъл
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Сеп 2007, 22:40

то тука какво има въобще някакъв смисал :mhihi:

а помня как некаф гъзолизец се кълнеше че никога нема да платят откуп щото така доказвали техната вина и се признавали за виновни .. и ко стана платиха си като попове :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата