Докарване на кола от Италия на самоход?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Докарване на кола от Италия на самоход?

Мнение от jazza » 02 Сеп 2007, 11:11

Здравейте ,искам да питам докарването на кола от Италия на самоход възможно ли е или е мисията невъзможна?По принцип искам да пътувам до Италия или Германия за да си докарам кола .Ако някои има някакви негови впечатления от личен опит ще бъда много радостен да ги сподели :D

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Сеп 2007, 11:14

по-добре да си платиш да я докарат на автовоз.щот згюбри ли по пътя, стаа лошо ;) а има такива тук дет имат тоз опит :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Сеп 2007, 11:17

Опит имаме ма всичко е относително :idea:
От германия НОУ Проблем,но от италия ако колата е отрегистрирана не знам как стои въпроса със временните номера.
Ако поемеш разходите ще те закарам да си харесаш нещо и ще се върнем.Ако сте повече от двама ще ви излене сравнително евтино. 8)

Явор написа:по-добре да си платиш да я докарат на автовоз.щот згюбри ли по пътя, стаа лошо ;) а има такива тук дет имат тоз опит :mhihi:

Бате той ако ще взима кола дето не може да мине 1500км. за какво да ходи до там ,то тука е пълно с такива :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jazza » 02 Сеп 2007, 12:00

vld написа:Опит имаме ма всичко е относително :idea:
От германия НОУ Проблем,но от италия ако колата е отрегистрирана не знам как стои въпроса със временните номера.
Ако поемеш разходите ще те закарам да си харесаш нещо и ще се върнем.Ако сте повече от двама ще ви излене сравнително евтино. 8)

Явор написа:по-добре да си платиш да я докарат на автовоз.щот згюбри ли по пътя, стаа лошо ;) а има такива тук дет имат тоз опит :mhihi:

Бате той ако ще взима кола дето не може да мине 1500км. за какво да ходи до там ,то тука е пълно с такива :roll:

Значи казваш.че ако е с италианска регистрация колата няма проблем..докарвам си я в София взимат ми в кат италианските номера и си я регистрирам ...?

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 02 Сеп 2007, 19:22

Да, да вземат ти в КАТ италянските номера ама друг път :winky:
От Италия без "наш човек" забрави :idea: Италянските номера трябва да се върнат там да вземеш ЧДП и т.н. Ходи си докарай читава от Германия с мексикански климатик :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Сеп 2007, 20:09

Италянците на си "дават" рег. табели ,точно затова ти трябва там човек .
Иначе съм виждал ,че правят копие на оригиналния номер и пътуват ,ама ако има палка не знам какво става .... :arrow:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 02 Сеп 2007, 20:44

Le Transporteur написа:Италянците на си "дават" рег. табели ,точно затова ти трябва там човек .
Иначе съм виждал ,че правят копие на оригиналния номер и пътуват ,ама ако има палка не знам какво става .... :arrow:
.става мамма миа-лапаш бахура :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Сеп 2007, 22:00

bmwfena написа:
Le Transporteur написа:Италянците на си "дават" рег. табели ,точно затова ти трябва там човек .
.става мамма миа-лапаш бахура :mhihi:

Никой жабар нема да ти я даде с номера.Рисувашго на един картон и газ на ферибота ,през Гърция и си тук,маляките не прават проблеми за табелите,а от Кулата на сам през ноща. :mhihi: Мен са ме гепвали карабиниерите но нещо ги хвана жал и като провериха ,че колата не е крадена ме пуснаха. :D
Изображение

Назад към Извън Темата