Озаконяване на гараж... Коментари, мнения...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 24 Авг 2007, 1:55

Е това за договорите е ясно. Плюс това не мисля да се занимавам аз с тези неща, защото не съм много вещ в тази сфера. А според мен е редно да научат къде са им обектите, защото това е губене на време. Така или иначе обикалят...
А ако са такива, че трябва да ги карам насила да забележат къде е обекта, по-добре да го пазя сам... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 24 Авг 2007, 17:46

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 24 Авг 2007, 17:55

emdless4 написа:виж каква оферта ми попадна

http://imot.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=2p117015182910650&f1=details

Този го знам...На приятелката ми баща и се интересуваше от него, но този се оказа накоректен. А и мястото е намерено вече, останалите проблеми сега са на дневен ред...

Благодаря все пак за информацията... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 02 Сеп 2007, 17:18

Греда... Може да слагате катанеца... :evil: :evil: :evil:

Една седмица се разправям с глупаци и искат една маса с пари не за да се озакони, ами за да си говорим за озаконяване. Очаквах подобно нещо, но чак пък такава наглост не очаквах. Явно ще имам това, което искам след като се оправи шибаната ни държава. Аз лично не искам да се занимавам повече никога с абсурда наречен България. И мога да потвърдя, че зад гърбовете имат някой много, много висш от подземния свят... :idea: :idea: :idea: Щом не мога да построя едно хале на собствената си земя (в случая на друг човек) и в него да извършвам някаква дейност значи държавата ни отива много, много надолу...

Ще помоля модераторите да заключат темата... :idea:

Предишна

Назад към Извън Темата