щЕ МУ СПУКАМ ГЛАВАТА!!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: щЕ МУ СПУКАМ ГЛАВАТА!!
grnka написа: Срам нямате..И заради вас имам рожден ден днес и още една година ми тежи на плещите защото не доидохте да ви напия с ракия и винче!!!ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ПУУУУУУУУУ@@@@!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЙ НАЗДРАВЕ КОЛЕГИ ДА МИ СЕ ПОРАДВАТЕ ОщЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ВИ СКЪСАМ НЕРВИТЕ И ДАНО ДА НАМАЛЕЯТ ТЪПИТЕ ПОСТОВЕ ОТ ТОЯ РОД...АУУУУППП!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
grnka написа: ай да се разчисти малко форума че му се ебало майката...щях да огранича и достъпа чрез ВИП карти абе малко диктатура щеше да стане ама карай![]()
![]()
![]()
![]()
абе най-добре един спам-фейс контрол, оправя раотата
иначе жив и зрдав иии си се натрескай стабилно, как си требе!

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Бате, да си жив и здрав и всичко хубаво ти желая, макар и на патерица
ПС На искрено съчуствие за Трагедията породена от пожарите в твоята Родина!
Дано час по-скоро кризата бъде овладяна

ПС На искрено съчуствие за Трагедията породена от пожарите в твоята Родина!
Дано час по-скоро кризата бъде овладяна
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
трагедия трагедия но те изгоряха там където им е гот да продадат парцели.Там където е бащиното село на баща ми в централна Гърция там е само балкан без туристически интерес и не е имало пожар от 10 години така че смятай...и това за терористични атаки и такива глупости са поредната простащина на тоя шишко дето ни управлява за да замаже хората от истинския проблем и това е нови парцели...там където са пожарите не са балкан а много "удобно" разположени покрай курортите...ще дойде и реда на България близките години и тук са балканци па да не са нашите по-умни и тия вашите да изостанат??плужеци във власт навсякъде
трябва да се разбере най-накрая че в балканите има изгода да ни държат разделени между гърци и българи и албанци и турци между христиани и мюсулмани и това е по-точно вражда на банковите институции а не на самите хора...моя прадядо и прабаба от страната на майка ми са били родом от едно село в Харманли и прабаба ми живяла до 1997 година и починала на 105 години и ни разказваше как седяха на софрата българи турци и гърци и ядоха хляб и сол и ни им пукаше що и кво...през втората балканска война когато ставаше обмяната на населенията дядо ми не е искал да си остави фермата при което бива заклан от българските воиници и прабаба ми с децата българи ги скриха и избягаха в гърция...
изводът какъв е: каквито сте вие тук в българия такива сме си и там на юг
и тук боклуци и там боклуци обаче парата си е пара...и всичките воини са започнали заради тая пара и ни манипулират хората да си мразим съседите си чрез религията,национализма и т.н.
прадядо ми беше заклан защото не е искал да си смени името с българско макар че беше български гражданин но с гръцки произход...
колкото ме познават хората от тук знаят че говоря почти перфектно български език ,с изключение на с ш з ж и т.н. и то се бях надъхал поне от уважение към страната и хората с които правя компания и ми преподават в университета и от толкова години съм разбрал че етикети няма и мене ме роди майка и вас същото така че етническите и националистическите простащини са чиста проба манипулация на властта (ваша и наша) за да стоят хората разделени...погледнете югославия каква беше каква е станала...всичко си има корен започващ от парата и остава на нас хората да си запазим балканите че на нас вече ни ебаха майката и сега е вашия ред...гледах ботаническата градина как я махат все едно е бакалия пред фалит или иракли или странджа сега...
ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ!!НЕДЕЙТЕ ДА СТОИТЕ БЕЗУчАСТНИ И ДА РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ЗАщОТО щЕ РЕВЕТЕ БАЯ!!аз средата на септември ще ходя в гърция да гласувам макар че не е задължително.чао засега...
ПП. малко оффтопик ама нека се заключи темата вече
трябва да се разбере най-накрая че в балканите има изгода да ни държат разделени между гърци и българи и албанци и турци между христиани и мюсулмани и това е по-точно вражда на банковите институции а не на самите хора...моя прадядо и прабаба от страната на майка ми са били родом от едно село в Харманли и прабаба ми живяла до 1997 година и починала на 105 години и ни разказваше как седяха на софрата българи турци и гърци и ядоха хляб и сол и ни им пукаше що и кво...през втората балканска война когато ставаше обмяната на населенията дядо ми не е искал да си остави фермата при което бива заклан от българските воиници и прабаба ми с децата българи ги скриха и избягаха в гърция...
изводът какъв е: каквито сте вие тук в българия такива сме си и там на юг
и тук боклуци и там боклуци обаче парата си е пара...и всичките воини са започнали заради тая пара и ни манипулират хората да си мразим съседите си чрез религията,национализма и т.н.
прадядо ми беше заклан защото не е искал да си смени името с българско макар че беше български гражданин но с гръцки произход...
колкото ме познават хората от тук знаят че говоря почти перфектно български език ,с изключение на с ш з ж и т.н. и то се бях надъхал поне от уважение към страната и хората с които правя компания и ми преподават в университета и от толкова години съм разбрал че етикети няма и мене ме роди майка и вас същото така че етническите и националистическите простащини са чиста проба манипулация на властта (ваша и наша) за да стоят хората разделени...погледнете югославия каква беше каква е станала...всичко си има корен започващ от парата и остава на нас хората да си запазим балканите че на нас вече ни ебаха майката и сега е вашия ред...гледах ботаническата градина как я махат все едно е бакалия пред фалит или иракли или странджа сега...
ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ!!НЕДЕЙТЕ ДА СТОИТЕ БЕЗУчАСТНИ И ДА РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ЗАщОТО щЕ РЕВЕТЕ БАЯ!!аз средата на септември ще ходя в гърция да гласувам макар че не е задължително.чао засега...
ПП. малко оффтопик ама нека се заключи темата вече
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
logout написа:grnka написа:...
Май си объркал темата нещо...
Не е объркал, просто не всички знаят за какво става въпрос!
Good Luck
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2