жестока катастрофа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 26 Авг 2007, 23:20

ами...кво да ви кажа...всички селски гъзари продадоха голф тройките и купиха е36, щото мадамите им се кефят повече...от колибарник на БМВ ... пак се радвам че са живи :confused:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 26 Авг 2007, 23:48

Не искам да си правя шега, все пак това е сериозен инцидент и с такива шега не бива. Но едното е вързано с другото - не сте ли забелязъли напоследък колко много Е36-ци има на части, голяма част от които катастрофирали?
BMW only!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 26 Авг 2007, 23:57

Боли ме кура да се млатят такива, ама да няма невини жертви. Като не мислят после ще си мислят за последствията :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 27 Авг 2007, 10:54

BMWALPINA написа:Боли ме кура да се млатят такива, ама да няма невини жертви. Като не мислят после ще си мислят за последствията :!:

И аз съм на същото разстояние за такива трябва затвор :evil: защото можеше всеки един от нас спокойно да си минаваше там на зелено и някакво щрагарче дет вчера са му купили кола да се натресе във вас!!!! :no:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 27 Авг 2007, 11:30

BMWALPINA exvitermini взехте ми думите от устата !!!! пак щеше да е добре да минеме ние с наще баварки на зелено, но ако там бяха наще жени деца маики .. нали после ше му запалим и семеиството и сичко живо ... !
чуждото е общо !

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 27 Авг 2007, 22:43

amd написа:Не искам да си правя шега, все пак това е сериозен инцидент и с такива шега не бива. Но едното е вързано с другото - не сте ли забелязъли напоследък колко много Е36-ци има на части, голяма част от които катастрофирали?

Това е защото BMW-то не е като астрата или голфарата. Качваш се и газззз.... С тоз автомобил ти трябва време да се опознаеш и да знаеш какво може. Защото BMW-то винаги предразполага и ако не си готов си довиждане в отдел "Продава".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 27 Авг 2007, 23:45

Малко инфо по случая-човека е карал със около 120-130,не спира на червено,губи управление над автомобила,удря се в бордюра и оттам е ясно...
Возил е и две каки които в момента са "потрошени" меко казано,но живи.А "героя" си е жив и здрав.Само за информация преди е карал такси Е30 и е блъскал жена след подобен инцидент :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Авг 2007, 0:52

Абе тоя голема нинджа с мускулите на аватара, мноо умеете да говорите, ами ако не е станало така както се представя? Кара със 120 и губи управление на право :mhihi: така се губи управление без да се спира или завива:mhihi: Тва като със скинарите в Красна поляна.
И още нещо, това не е удар с 120 км/час ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 28 Авг 2007, 10:30

///peter написа:Абе тоя голема нинджа с мускулите на аватара, мноо умеете да говорите, ами ако не е станало така както се представя? Кара със 120 и губи управление на право :mhihi: така се губи управление без да се спира или завива:mhihi: Тва като със скинарите в Красна поляна.
И още нещо, това не е удар с 120 км/час ;)

Ми те бъбреците си казват здрасти с предните колела ама незая не съм експерт по скоростта :idea:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата