Ще му счупя ръцете.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ka4i написа:Е не бе бате.За какво да си трая.Ти мислиш ли,че той не е знаел аз как ще реагирам и ще се чувствам.И к'во- ако не бях писал,мислиш ли,че тои щеше да си каже кои е и колко време иска да лежи на маика си в нивата.Аз сериозно ако хвана някои,ще му направя гроб на мястото където си спирам колата.Писна ми.
а мислиш ли че като написа темата и на него му мина от единия джоб в другия

поне ше ти олекне се едно да излезеш на терасата и да се навикаш .. друг ефект нема да има .. аз ако бех най мноо да се хилих като луд и другия път пак да ти напрая нещо и да ти гледам пак сайра и пак да се хиля пак ти си пиши по форума и ми троши ръце крака ако ще и глава

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Бате ти осъзнаваш ли какви ГЛУПОСТИ говориш.Не ти го пожелавам,ама си помисли ти как би реагирал.Дали би си заровил главата в пясъка,би си го местил от единия в другия или какво.Понякога в този форум чета ебати тъпите и неадекватни коментари.Честно.
Аз приемам вси4ки от форума като едно голямо семеиство.А в семейството се подкрепят.Не очаквам някой да доиде и да ми каже:ей пич споко,свиквай,хората са малодушни,завиждат и тн. и тн.Ама коментари носещи посланието :абе трай си,и да кажеш и да не кажеш все тая.С такива коментари можете да ходите да си..............................................................разхождате кучето.
Айде със здраве и дано гланцът и 3 пъти печената ви боя да пребъдат.
пп.Между другото разбрах кои е пи4а и днес му се наложи да ходи до......не знам къде/може би "Пирогов"/.Мога да кажа,че познавам доста хора и ако пи4а си си е мислил,4е навън е било вече достатъчно тъмно,то е сбъркал.Две приятелчета са го видели доста добре и го познали.И днес му се наложи да пада и да става дотогава докато вече не можеше да става.
Аз приемам вси4ки от форума като едно голямо семеиство.А в семейството се подкрепят.Не очаквам някой да доиде и да ми каже:ей пич споко,свиквай,хората са малодушни,завиждат и тн. и тн.Ама коментари носещи посланието :абе трай си,и да кажеш и да не кажеш все тая.С такива коментари можете да ходите да си..............................................................разхождате кучето.
Айде със здраве и дано гланцът и 3 пъти печената ви боя да пребъдат.
пп.Между другото разбрах кои е пи4а и днес му се наложи да ходи до......не знам къде/може би "Пирогов"/.Мога да кажа,че познавам доста хора и ако пи4а си си е мислил,4е навън е било вече достатъчно тъмно,то е сбъркал.Две приятелчета са го видели доста добре и го познали.И днес му се наложи да пада и да става дотогава докато вече не можеше да става.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Бе хубаво си го изгърбил, то това ясно.
Ама другите работи, дето колегата ти ги говореше по-горе, не са съвсем глупости. Ето например ти изпълни ли си заканата от първия си постинг (онова с гъза и ръцете)? Или това беше образно казано? Затова говори колегата. Иначе боя си е бой както и да го гледаш. 

It's not who You are, it's who You know...
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Ауе приателю..,ти пита ли го помияра що е одраскал колата....Че ми е интересно кви са тия хора дето си нямат друга работа а се занимават с....
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Бате не ми остана време да го питам,а и не му оставих и време за да може да ми отговори.Просто ми жлезе кръв в главата и .........
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и в крайа сметка какво ?
намерили го твой приятели .. бил в Пирогов .. тука редовно некои ходи в пирогов ама дали ходи или само ходи никои не знае
нема лошо в семейството но както видя сам си оправи проблема или поне така казваш така че беше безмислено да се пенявиш като бесно куче .. и в крайна сметка завря ли му ръцете в гъза че ми е много чудно нали поне така се изхвърли че ще направиш .. е за тфа говорим .. аман от интернет барети .. до сега един нема доказал това което се е заканил а у форума сички може да пишем смели неща
намерили го твой приятели .. бил в Пирогов .. тука редовно некои ходи в пирогов ама дали ходи или само ходи никои не знае

нема лошо в семейството но както видя сам си оправи проблема или поне така казваш така че беше безмислено да се пенявиш като бесно куче .. и в крайна сметка завря ли му ръцете в гъза че ми е много чудно нали поне така се изхвърли че ще направиш .. е за тфа говорим .. аман от интернет барети .. до сега един нема доказал това което се е заканил а у форума сички може да пишем смели неща

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е аз имах така преди време един гостенин с алфа ромео дето и телефон му бях оставил ако случайно му преча да излезе ама той въпреки това не благоволи и ми беше надрал бимата
и сега откакто съм без бима само чакам момента в който ще му видя колицата пред блока и ще му направя покрива на ренде за да ме помни цял живот и че не е колегиално като си се напил и си тръгваш с колата да надраскаш боята на когото ти пречи вместо да го помолиш културно да се премести
и сега откакто съм без бима само чакам момента в който ще му видя колицата пред блока и ще му направя покрива на ренде за да ме помни цял живот и че не е колегиално като си се напил и си тръгваш с колата да надраскаш боята на когото ти пречи вместо да го помолиш културно да се премести

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2