Въпрос за програма - интересно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Авг 2007, 22:03

Тази снимка няма, но на видето се вижда повечко и човек добива по ясна представа :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Авг 2007, 22:25

абе иди го изкърти ко се занимаваш с снимки .. ако такова свирни да дойдем няколко от форума и сам ще си признае сичко :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Авг 2007, 22:32

Помощ не ми трябва, защото тоя се крепи на 2 съчки само :mhihi: Проблема е да не утрепа невинен, но лицето е толкова криво, че няма начин да го сбъркам ;)

мерси все пак :)
Последна промяна euroto на 24 Авг 2007, 22:32, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от петров777 » 24 Авг 2007, 22:32

Колега , що не качиш видеото с този п..л , може да му тегля и аз един тупаник ако го засека :box: ( изгорях с едни халогени и още ми държи влага) :evil: :evil: :evil: Даже предлагам да направим едно табло на позора и всеки който заснима крадец да го поства , пък после се сещаш ... изгаряш с халогени ,лайстни и т.н. поглеждаш им грозните мутри и където срещнеш .... бии до скъсване (нарочно казвам за видео материала , за да сме сигурни кой точно да мачкаме и да не се набеждават невинни ) :?: :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Авг 2007, 22:34

петров777 написа:Колега , що не качиш видеото с този п..л , може да му тегля и аз един тупаник ако го засека :box: ( изгорях с едни халогени и още ми държи влага) :evil: :evil: :evil: Даже предлагам да направим едно табло на позора и всеки който заснима крадец да го поства , пък после се сещаш ... изгаряш с халогени ,лайстни и т.н. поглеждаш им грозните мутри и където срещнеш .... бии до скъсване (нарочно казвам за видео материала , за да сме сигурни кой точно да мачкаме и да не се набеждават невинни ) :?: :idea:

Обмислям го това и най вероятно ще го кача да го видят всички, но ще изчакам малко време :!:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата